Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bunu dillendirme sürekli olarak aklına geldikçe değiştir gözünü kapat birlikte çok mutlu olacağınızı düşün hz yunus'un bi duası var aklına kötü şeyler geldikçe onu tekrarla aşko ben panik atağı onunla yendim bak yazcam etiketliycem birazdan ❤
Yok hiç dilime getirmedim bu yakinlarda bir ablama söyledim birde arkadaşima acayip sinirlendiler🥹🥹 çok şükür iki gündür o kadar beynim rahatki inşaallah üstesinden gelicem inaniyorum🤲🏻

Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Türkçesi "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum."
Estağfirullah el azim.
Hasbünallahü Ve Ni'mel Vekil
Bana Allah yeter o ne güzel vekildir.
Aklına kötü şeyler gelince bunları tekrarlayabilirsin kuzum. Lale95 Lale95
G Gzmyts53 @Veziir miraclebeyb miraclebeyb @miresl @Random3 @sultansultan90 etiketleyemediğim diğer güzellerim ❤❤
Evet biliyorum bu duayi Yunisiyye zikri deriz buna, çok rahatlik verir😍 Allah razi olsun canim benim

Türkçesi "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum."
Estağfirullah el azim.
G Gzmyts53 @Veziir miraclebeyb miraclebeyb @miresl @Random3 @sultansultan90 etiketleyemediğim diğer güzellerim ❤❤
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_

Estağfirullah el azim.
Benimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyor 🥺

Ben onlarin hiçbirinden korkmuyorum,benimkisi daha berbat düşünce 😂😂😂ben yıllardır düşünüyorum ki hamile kalirsam eşim bana ihanet edecek🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ bu akilsiz gereksiz düşünceler nerden girdi aklima bilmyorum diziler falan bozdu herhalde kafami😂😂ama söz verdim kendime aşıcam bu durumu
Ayy Allah korusun kız 🤦🏻‍♀️

Benimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyor 🥺
Bi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyo

Bi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyo
Duaların gücüne çook inanırım. Bana da salavat getirmek çok iyi gelir ❤️

Ya bu arada bir sey sorabilir miyim? Adete 4 gun varken erken gebelik testinde cikar mi acaba? Markasi prodoctor bu test.

Eklentiler

• 127B7E7E-ADAF-4E84-B4AD-9DA1D43F738A.jpeg
    127B7E7E-ADAF-4E84-B4AD-9DA1D43F738A.jpeg
    38,2 KB · Görüntüleme: 29
X