- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
İnşallah canım hepimiz için hayırlısıHayırlısı olsun canım inşallah. Kırmızıları gördüğün son ay olur umarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım hepimiz için hayırlısıHayırlısı olsun canım inşallah. Kırmızıları gördüğün son ay olur umarım
Yok hiç dilime getirmedim bu yakinlarda bir ablama söyledim birde arkadaşima acayip sinirlendiler çok şükür iki gündür o kadar beynim rahatki inşaallah üstesinden gelicem inaniyorumBunu dillendirme sürekli olarak aklına geldikçe değiştir gözünü kapat birlikte çok mutlu olacağınızı düşün hz yunus'un bi duası var aklına kötü şeyler geldikçe onu tekrarla aşko ben panik atağı onunla yendim bak yazcam etiketliycem birazdan ❤
Evet biliyorum bu duayi Yunisiyye zikri deriz buna, çok rahatlik verir Allah razi olsun canim benimLâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Türkçesi "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum."
Estağfirullah el azim.
Hasbünallahü Ve Ni'mel Vekil
Bana Allah yeter o ne güzel vekildir.
Aklına kötü şeyler gelince bunları tekrarlayabilirsin kuzum. Lale95
G Gzmyts53 @Veziir miraclebeyb @miresl @Random3 @sultansultan90 etiketleyemediğim diğer güzellerim ❤❤
İnşaallah bebişin seninledirKizlar bugün olmam gerekiyor gelen giden yok dua edin lütfen
_Umutlu_Pozitif_Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Türkçesi "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum."
Estağfirullah el azim.
G Gzmyts53 @Veziir miraclebeyb @miresl @Random3 @sultansultan90 etiketleyemediğim diğer güzellerim ❤❤
Benimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyorLâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Estağfirullah el azim.
Ayy Allah korusun kızBen onlarin hiçbirinden korkmuyorum,benimkisi daha berbat düşünce ben yıllardır düşünüyorum ki hamile kalirsam eşim bana ihanet edecek bu akilsiz gereksiz düşünceler nerden girdi aklima bilmyorum diziler falan bozdu herhalde kafamiama söz verdim kendime aşıcam bu durumu
Bi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyoBenimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyor
Duaların gücüne çook inanırım. Bana da salavat getirmek çok iyi gelirBi yerden sonra düşündüğümüz üzüldüğümüz şeyler bizde panik atak iç sıkıntısı vs yapıyo kuzum. Ben bunları tekrarlaya tekrarlaya panik atağı yendim. Sürekli iç sıkıntım vardı delircem gibi hissediyodum her an kötü bişey olucakmış gibi geliyodu böyle geçirdim şükürler olsun sana da şifa olsun inşallah inşirah süresi dinle bol bol dinlerken çok ağlamışlığım var iç sıkıntısından patlarken rahatlatıyo
Evet kuzum salavat getirmekte çok iyi geliyor ❤Duaların gücüne çook inanırım. Bana da salavat getirmek çok iyi gelir
Evet kuzum salavat getirmekte çok iyi geliyor ❤
Duaların gücüne çook inanırım. Bana da salavat getirmek çok iyi gelir
Kizlarrrr buraya link birakiyorumBenimde bu günlerde içim çok sıkılıyor kafamdan atayım diyorum olmuyor
Kizlarrrr buraya link birakiyorum
Az önce dinledim ruhum pervazlandi sanki
Kolay gelsin aşkooo benim çamaşırlar da birikti umrumdami hayirrrbekliycem linkleri etiketle beni arada kaynamasinBiliyorum bu siteyi kuzum bende daha bakmaya fırsat bulamadım ütü yapıyoring bulup bende link aticam ❤
Sağol aşko umarım kolay gelir ❤ etiketliycem kuzum ❤Kolay gelsin aşkooo benim çamaşırlar da birikti umrumdami hayirrrbekliycem linkleri etiketle beni arada kaynamasin
Yumurtlamana bağlı, geç yumurtladıysan çıkmayabilir. Azıcık daha sabret pahalı bir test budaYa bu arada bir sey sorabilir miyim? Adete 4 gun varken erken gebelik testinde cikar mi acaba? Markasi prodoctor bu test.
Ya 20 ya 22 temmuz da oldu yumurtlama. Enn gec 22 temmuz. Cikmaz mi dersiniz? Evet pahaliydi bayaaYumurtlamana bağlı, geç yumurtladıysan çıkmayabilir. Azıcık daha sabret pahalı bir test buda
Bat ne zaman. Ondan 3 gün önce yapın. O zaman %99 sonuç verdiğini iddia ediyor.Ya bu arada bir sey sorabilir miyim? Adete 4 gun varken erken gebelik testinde cikar mi acaba? Markasi prodoctor bu test.
Benimde 22 Temmuz istersen yarın ilk idrarla yaparsın bugün yapma benceYa 20 ya 22 temmuz da oldu yumurtlama. Enn gec 22 temmuz. Cikmaz mi dersiniz? Evet pahaliydi bayaa
İste yumurtlamami da tam net bilmiyorum dedigim gibi. O yuzden ya 3 ya 5 agustos bat tarihim deBat ne zaman. Ondan 3 gün önce yapın. O zaman %99 sonuç verdiğini iddia ediyor.