Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Ben çok şey dinliyorum meditasyon yapamıyorum uzun zamandır ama Rabbim nasip etsin de yapalım çok iyi geliyo çünkü meditasyon herşeye. Yaa bende farkındayım ama dönüştürmek önemli bütün korkuların asıl sebebi ölüm korkusu aslında iyice derine inip düşündüğünde anlıyo insan. Bildiğim halde dönüştüremedim bundan sonra dönüştürmek nasip olsun ağzımızdan çıkan her söz dua aslında o yüzden söylediklerimize de çok dikkat etmemiz gerekiyo❤

Ya o bende de var. Evet çok istiyorum ama bir yandan da çektiğim uykusuzluklar aklıma geliyor 2 saatte bir kalkıp mama hazırlamalarım bütün gün vampir gibi gezişlerim tabi bunlar en küçük detaylar. Annelik bana göre ömür boyu vicdan muhasebesi. Ama olsun anne olmak herseyiyle cok güzel, Rabbim isteyen herkese nasip etsin, yeniden anne olmak isteyenlere de bizlere de

Ateş biz ölçmedik ama eşim benim 4-5 gündür ayaklarımın yandığını cok söylüyodu böyle ateş gibiydi anlatamam ordan da anladım ben biraz
Daha duuuur alev fışkıracak ayak tabanlarından eşim diyo ki değirmeme gerek kalmıyor, yaklaşınca bile sıcaklığı vuruyor diyor

Evet çok haklisin,biz yapariz yaa bununda icabina bakarız, aslında zor değil sadece iradeli olmak lazim

Amin kuzum. He bide onlar var bende de işte kusmuklu tişörtlerle evin içinde az gezmedim saç baş dağınık göz altları mosmor zombi gibi yaa işte bunların hepsi etken olmamasına bi de mesela çok istiyoruz bebek ama bunlar zihnimizdeyken evrene bunu cok istiyorum desem bile istemiyorum olarak gönderiyoruz o öyle algılıyo hani Geçen ay Veziir bana hürrem gibi hamileyim diye gez ortalıkta demişti ya onun gibi yapmamız icab ediyo işte aslında öyle gezmeliyiz korkuları kafamızdan çıkartıp tabi

Evet çok haklisin,biz yapariz yaa bununda icabina bakarız, aslında zor değil sadece iradeli olmak lazim
Aynen öyle kuzum. Önce zihnimizi boşaltmalıyız ve elimizden geleni yapıp sonra da Allaha emanet etcez işte ama tabi korkularımızı kafamızdan atıp ta yapmalıyız bunu.

Ben onlarin hiçbirinden korkmuyorum,benimkisi daha berbat düşünce ben yıllardır düşünüyorum ki hamile kalirsam eşim bana ihanet edecek bu akilsiz gereksiz düşünceler nerden girdi aklima bilmyorum diziler falan bozdu herhalde kafamiama söz verdim kendime aşıcam bu durumu

Beynimi zaten şartlayamıyorum ki elimde olsa içerden çıkarıp sorunun ne senin beynim diye karşıma alıp konuşcam ama olmuyo işte meditasyon gerçekten çok iyi geliyo umarım bu konuştuklarımız hepimize şifa olur ❤❤

Hürrem gibi yapicam bende söz verdim)))5tane yok ama 2ciyi dogurucam

Aminnnnnmbakdiğinn huzur buldugun meditasyon linklerini bana da gönder bakayim

Bunu dillendirme sürekli olarak aklına geldikçe değiştir gözünü kapat birlikte çok mutlu olacağınızı düşün hz yunus'un bi duası var aklına kötü şeyler geldikçe onu tekrarla aşko ben panik atağı onunla yendim bak yazcam etiketliycem birazdan ❤

İnşallah canım hepimiz için kocaman inşallah

Lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimîn.
Türkçesi "Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Şüphesiz ben kendine zulmedenlerden oldum."
Estağfirullah el azim.
Hasbünallahü Ve Ni'mel Vekil
Bana Allah yeter o ne güzel vekildir.
Aklına kötü şeyler gelince bunları tekrarlayabilirsin kuzum. Lale95
G Gzmyts53 Veziir miraclebeyb M Mavimiresl R Random3 S sultansultan90 etiketleyemediğim diğer güzellerim ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…