Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Allahim bu bir işaret artık ben şokkktam tamına 3gündür bilinçalti ilgili konular çıkıyor karşıma ve artik eminim benim sorunum o,bir yerde okudum ki bilinçüstünde istiyorsun evet bebegim olsun,ama bilinçalti ya bakamazsam,ya eşimle sorunlar olursa vs. Ahanda şunlari dediğin anda iş bitiyor ve olmuyor çünki gerçekten istemiyorsun derinliklerde korku var,bende aynen öyleyim dünden beri meditasyonlara bakiyorum söz verdim kendimden uzaklaşdiricam,bende kimseye anlatamamiştim anlamazlar diye,ablama ve arkadaşima söyledim bizde senin gibi düşünüyoruz dediler

Her topikte rastlaşılır kulüp küçük bir dünya şaka bi yana Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin topik topik gezdirmesin ben ağustos topiğine geçmicem doktora gitmek istiyorum eşimle bu ay herşeye baktırmak istiyorum belki bişey var bilemem ki böyle her ay bekleyeceğime gideyim kafam rahat olsun.

Ben yillardir bebek isteyenden bu yana 6 yıldır böyle düşüncedeyim çok ama çok yersiz bir düşünce,kendi kendime psikolojik destek veriyorum mutlaka sende yap bu ay öhdesinden gelelim

Evet bende geçmedim ora,ama buradan ayrilmiycam ,Amin tatlim amin, inşaallah doktora git güzelce muayene ol bizlere de haber ver

Evet bende geçmedim ora,ama buradan ayrilmiycam ,Amin tatlim amin, inşaallah doktora git güzelce muayene ol bizlere de haber ver
İnşallah iyi haberler alıp iyi haberler getiririm çok ciddi bişey yoksa bir sorun yok derse doktor, hemen mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum artık kafaya koydum büyük savaşacağım o minnak bana gelecek

Ay hadi inşaallah göreyim senibende kafaya takdim,ilk önce kafamda olan gereksiz korku ve düşüncelerden kurtulucam ,mfk ürünlerini bende kullanmaya başladım bugün 3günüm
İnşaallah tek seferde gol vuruşu yapariz

Ateş biz ölçmedik ama eşim benim 4-5 gündür ayaklarımın yandığını cok söylüyodu böyle ateş gibiydi anlatamam ordan da anladım ben biraz
Benim şimdilik en net belirtim yumurtlamadan bir hafta sonra gelen(akşamına çatlama olmuştu) iki kere 6 saat arayla gelen pembe-kahve-kırmızı akıntı lekelenme şeklinde değilde akıntının içindeydi böyle afedersiniz inşallah bebişin habercisidir. O günde hafif hafif sabahtan akşama kadar regl ağrısı gibi ağrım oldu ve sol kasıkta batmalar. Adetim geçerse patlatirim bi test

Yani lekelenme bencede bebiş canım yada yeni yumurtlama görüp çatlarken lekelenme mi yasıyorsun acaba ama kasık batmaları fln bebiş belirtileri kesinlikle hadi insallah güzel haberler gelsin

Öyle tabi ki canım

Yani lekelenme bencede bebiş canım yada yeni yumurtlama görüp çatlarken lekelenme mi yasıyorsun acaba ama kasık batmaları fln bebiş belirtileri kesinlikle hadi insallah güzel haberler gelsin
Sanmıyorum canım sonrasında da devam ettim testlere tamamen silikti. Adete 1 hafta kala oldu işte bu lekelenmeler yani çatlamanın üzerinden çok zaman da geçmişti artık. İnşallah bebiştir de bende gelirim peşinizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…