Allahim bu bir işaret artık ben şokkkKızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım
Her topikte rastlaşılır kulüp küçük bir dünyaKizçeler nasilsiniz? yarın güzel topiğimizin günü bitiyorağustosa geçecekmisiniz?nerde konuşup muhabbet edicez?
bitliKedi Veziir @miresl @Cgh S sultansultan90 Mucizemmm16 @Random3 G Gzmyts53 ve diğer güzeller
Ben yillardir bebek isteyenden bu yana 6 yıldır böyle düşüncedeyim çok ama çok yersiz bir düşünce,kendi kendime psikolojik destek veriyorum mutlaka sende yap bu ay öhdesinden gelelimKızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım
EvetHer topikte rastlaşılır kulüp küçük bir dünyaşaka bi yana Allah isteyen herkese hayırlısıyla versin topik topik gezdirmesin ben ağustos topiğine geçmicem doktora gitmek istiyorum eşimle bu ay herşeye baktırmak istiyorum belki bişey var bilemem ki böyle her ay bekleyeceğime gideyim kafam rahat olsun.
İnşallah iyi haberler alıp iyi haberler getiririm çok ciddi bişey yoksa bir sorun yok derse doktor, hemen mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum artık kafaya koydum büyük savaşacağım o minnak bana gelecekEvetbende geçmedim ora,ama buradan ayrilmiycam ,Amin tatlim amin, inşaallah doktora git güzelce muayene ol bizlere de haber ver
Ay hadi inşaallah göreyim seniİnşallah iyi haberler alıp iyi haberler getiririm çok ciddi bişey yoksa bir sorun yok derse doktor, hemen mfk ürünlerinden almayı düşünüyorum artık kafaya koydum büyük savaşacağım o minnak bana gelecek
Düzelicez inşallah beÇok şükür kuzum❤ öyle yaparım kuzum bugün iş yaparken çok ağrım oldu akıntım oldu fitil bu kadar çok saat sonra hala dışarı akar mı bilmiyorum ama fitil gibi değildi artık enfeksiyon muydu bilmiyorum
Hayırlısı olsun canım inşallah. Kırmızıları gördüğün son ay olur umarımÇarpıla beni çarpıla bu ayda yıkıkları oynuyoruzregl oldum bugün Ağustosa katılmayacağım bu ay eşimle hastaneye gideceğiz bi baksınlar herşeyimize ya
Evet gördüm
Ne zaman kanka mezara girince miDüzelicez inşallah be
Ateş biz ölçmedik ama eşim benim 4-5 gündür ayaklarımın yandığını cok söylüyodu böyle ateş gibiydi anlatamam ordan da anladım ben biraz
Civalı ya bu ucuz olanlardanEvet gördümdigitalmi cıvalı mi?ateş olcerin
Benim şimdilik en net belirtim yumurtlamadan bir hafta sonra gelen(akşamına çatlama olmuştu) iki kere 6 saat arayla gelen pembe-kahve-kırmızı akıntıAteş biz ölçmedik ama eşim benim 4-5 gündür ayaklarımın yandığını cok söylüyodu böyle ateş gibiydi anlatamam ordan da anladım ben biraz
Hii tamam. Temmuz sonu olma ihtimali de vardi bat bir ara. O yuzden oyle ekletmistimAgustos topiğinde 3 Ağustos olarak eklisiniz? Burda aktif değilsiniz?
Olsun da hangi ayda olursa olsun bebişHii tamam. Temmuz sonu olma ihtimali de vardi bat bir ara. O yuzden oyle ekletmistim
Yani lekelenme bencede bebiş canım yada yeni yumurtlama görüp çatlarken lekelenme mi yasıyorsun acaba ama kasık batmaları fln bebiş belirtileri kesinlikle hadi insallah güzel haberler gelsinBenim şimdilik en net belirtim yumurtlamadan bir hafta sonra gelen(akşamına çatlama olmuştu) iki kere 6 saat arayla gelen pembe-kahve-kırmızı akıntılekelenme şeklinde değilde akıntının içindeydi böyle afedersiniz inşallah bebişin habercisidir. O günde hafif hafif sabahtan akşama kadar regl ağrısı gibi ağrım oldu ve sol kasıkta batmalar. Adetim geçerse patlatirim bi test
İnsallahh olur yaOlsun da hangi ayda olursa olsun bebiş
Öyle tabi ki canımAllah yardimcin olsun tatlim, öyle düşünmee ben oğluma hamileyken daha bilmiyordum,evde tadilat vardi eşimle tüm mobilyaları taşıdık 2,ci kata,tadilat sonrasi indirdik aşağı, çok ağır iş görmüştüm şimdi düşününce Allah istedikten sonra nolursa olsun sakınıyor
Sanmıyorum canım sonrasında da devam ettim testlere tamamen silikti. Adete 1 hafta kala oldu işte bu lekelenmelerYani lekelenme bencede bebiş canım yada yeni yumurtlama görüp çatlarken lekelenme mi yasıyorsun acaba ama kasık batmaları fln bebiş belirtileri kesinlikle hadi insallah güzel haberler gelsin