Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Geldik sayılır kuzu 5 dk kaldı eve inşallah.
Yavaş yap en azından bir anda yüklenme kendine
Çok şükür kuzum❤ öyle yaparım kuzum bugün iş yaparken çok ağrım oldu akıntım oldu fitil bu kadar çok saat sonra hala dışarı akar mı bilmiyorum ama fitil gibi değildi artık enfeksiyon muydu bilmiyorum

Buraya bırakıyorum aşkolar öyle bakındığım bir kitaptan belki birilerimizde işe yarar ❤❤

Eklentiler

• Screenshot_20220731-004656_Drive.jpg
    133,6 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20220731-004652_Drive.jpg
    139,3 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220731-004648_Drive.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 41
Olur niye olmasın sadece listeye ekleme yapmicam artık sohbete devam
Huhuuuu
Evett canım bak diğer grupta arkadaş resim atmıştı olumlama başlığıyla onu ve onun gibi cümleleri tekrar etmeliyiz. Çünkü herşey bizim dilimizde başlıyor senin yaptığın da kendine engel koymak İnan bende aynı şeyleri düşünüyordum acaba 2 çocuğa bakabilir miyim şöyle olur mu böyle olur mu vs.. Bende hep bu konuyu açmak istiyordum ama bugün 2 oldu burda buna denk geldim bu da bi işaret olabilir

Farkındayım inşallah düzeltmek nasip olsun kuzum. Bana da teyzemle konuşurken o sormuştu acaba kendi içinde gerçekten istiyo musun yada işte buna karşıt düşüncelerin var mı diye hatta baya baya aklımdakileri okumuştu. O zaman dank etti ama hala çözemedim kendi içimde bunları en başta anneliğimi beğenmiyorum aslında sürekli kendimi sucluyorum bi çocuğa daha layık olmadığımı hatta halbuki kızımı mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum yinede kendimi yetersiz hissediyorum hem anne hem kadın olarak

Bugün bunu bende düşündüm biliyor musun.
Korunmayı bırakınca 2 yıl sonra olsun hemen hamile kalmayayım düşünüyordum, ama su an beklerken öyle düşünmüyorum, ins bari o sure icinde kalmış olurum, 3 ayım var dolmasına.

Sende kendini şartlamışsın kuzum bu yüzden bu yüzden olmamış bundan sonra olsun inşallah bunu dönüştürmeliyiz işte ❤

Kuzum senin bu ay nasil gecti iliski duzeni bide sanirim mfk kullaniyordun
Kuzum reglim bitti 3-2-3-2 yaptık bide yumurtlama gelmeden saglam 3 yürüyüş yaptım bide calıstıgım için biz hep hazır gıda vs pratik yerdik bide biraz etçildik onları kesmiştik bu ay full 2 kere et yedik sadece gerisi maydonoz göbek roka bol bol yeşil soğan dereotu nane tükettik canım salata tarzı yedik hep yumurtlama öncesi 2 kere avakado yedim bide tabiki mucizem mfk ürünleri doktora yazmıstım 10 gün önce ağladım artık bana ddi beklentisiz devam et olucak ddi gerçekten sondu 3. Siparişim bitince kaldım canım ztn aglayarak önce doktora yazdım oda hikayemi yayınlamış mfk önce rabbim sonra mfk ürünleri sayesinde oldu canım cok şükür

Ben inanırım bizimkidr sebebsiz infertiliteydi canım mfk kullandık he bide meditasyon yaptım bunun için sebebsiz sonucta beynime kalbime rahme sürekli sinyal yolladım rahatla sende meditasyon videoları dinle bebek için beynini şartlama

Benim ismimi neden sildiniz listeden?

Çok haklısınız. Kendi içimizde direniyoruz aslında bebek sahibi olmaya.

Ben anneler grubuna geçmiş olsam da yol arkadaşlarımın haberlerini almadan buralardan gidemiyorum. Kalanlarla birlikte Ağustos topiğini takip ediyor olucam. Siz hamile kalana kadar belayım ulan nöbet tutucam başınızda
Amin tatlım hepücüğünü alıp da gidelim. Bu arada sen Nisan annelerinde olacaksın, orada da gözüm üzerinde sapık gibi hepinizi takip edicem

Canım ben sizleri takip etmek için buralardayım. Çalışma yapmadığım için çok aktif değilim. Şuan tek derdim sizsiniz hem ben bu ay denesem kesin gene düşürürüm ki bebeği bizim kızın bacağı kırık e bir de tombiş indir kaldır durmazdı yani olsada

evet bende yazdirmadim takip de etmiyorum,yabanci geldi orasi bana
Şükür iyiyim sıcaklarla savaşiyorum,ek tedavilerim var onlari ediyorum ,mfk kullaniyorum

Allah yardimcin olsun tatlim, öyle düşünmee ben oğluma hamileyken daha bilmiyordum,evde tadilat vardi eşimle tüm mobilyaları taşıdık 2,ci kata,tadilat sonrasi indirdik aşağı, çok ağır iş görmüştüm şimdi düşününce Allah istedikten sonra nolursa olsun sakınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…