- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
Çok şükür kuzumGeldik sayılır kuzu 5 dk kaldı eve inşallah.
Yavaş yap en azından bir anda yüklenme kendine
Beni eleyebilirsin canim@Kelebekaysee @Lavinya58Ozlenenhanim @laviniam_12 @filozofia @Gul2022 hanımlar ne durumdasınız temmuzun sonuna geldik artik listeyi tamamlıyım
HuhuuuuOlur niye olmasın sadece listeye ekleme yapmicam artık sohbete devam
Evett canım bak diğer grupta arkadaş resim atmıştı olumlama başlığıyla onu ve onun gibi cümleleri tekrar etmeliyiz. Çünkü herşey bizim dilimizde başlıyor senin yaptığın da kendine engel koymak İnan bende aynı şeyleri düşünüyordum acaba 2 çocuğa bakabilir miyim şöyle olur mu böyle olur mu vs.. Bende hep bu konuyu açmak istiyordum ama bugün 2 oldu burda buna denk geldimKızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım
Farkındayım inşallah düzeltmek nasip olsun kuzum. Bana da teyzemle konuşurken o sormuştu acaba kendi içinde gerçekten istiyo musun yada işte buna karşıt düşüncelerin var mı diye hatta baya baya aklımdakileri okumuştu. O zaman dank etti ama hala çözemedim kendi içimde bunları en başta anneliğimi beğenmiyorum aslında sürekli kendimi sucluyorum bi çocuğa daha layık olmadığımı hatta halbuki kızımı mutlu etmek için elimden gelen herşeyi yapıyorum yinede kendimi yetersiz hissediyorum hem anne hem kadın olarakHuhuuuu
Evett canım bak diğer grupta arkadaş resim atmıştı olumlama başlığıyla onu ve onun gibi cümleleri tekrar etmeliyiz. Çünkü herşey bizim dilimizde başlıyor senin yaptığın da kendine engel koymak İnan bende aynı şeyleri düşünüyordum acaba 2 çocuğa bakabilir miyim şöyle olur mu böyle olur mu vs.. Bende hep bu konuyu açmak istiyordum ama bugün 2 oldu burda buna denk geldimbu da bi işaret olabilir
Bugün bunu bende düşündüm biliyor musun.Kızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım
Sende kendini şartlamışsın kuzum bu yüzden bu yüzden olmamış bundan sonra olsun inşallah bunu dönüştürmeliyiz işte ❤Bugün bunu bende düşündüm biliyor musun.
Korunmayı bırakınca 2 yıl sonra olsun hemen hamile kalmayayım düşünüyordum, ama su an beklerken öyle düşünmüyorum, ins bari o sure icinde kalmış olurum, 3 ayım var dolmasına.
Ben gebe degilmisimS Senaari @simcook @Ihlamurseven @iremgns @aysesngul @thepinklawyer @loveprayeat @Devakus @bengisuuu @sfk_busem hanımlar son durumunuz nedir
Kuzum reglim bitti 3-2-3-2 yaptık bide yumurtlama gelmeden saglam 3 yürüyüş yaptım bide calıstıgım için biz hep hazır gıda vs pratik yerdik bide biraz etçildik onları kesmiştik bu ay full 2 kere et yedik sadece gerisi maydonoz göbek roka bol bol yeşil soğan dereotu nane tükettik canım salata tarzı yedik hep yumurtlama öncesi 2 kere avakado yedim bide tabiki mucizem mfk ürünleri doktora yazmıstım 10 gün önce ağladım artık bana ddi beklentisiz devam et olucak ddi gerçekten sondu 3. Siparişim bitince kaldım canım ztn aglayarak önce doktora yazdım oda hikayemi yayınlamış mfk önce rabbim sonra mfk ürünleri sayesinde oldu canım cok şükürKuzum senin bu ay nasil gecti iliski duzeni bide sanirim mfk kullaniyordun
Ayy insallah kuzum benim hepinize dua ediyorum rabbim saglıklı gebelik nasip etsin öncelikle hep ole dua ediyorum hepimizeEvettt hamişler topiği bir güzel okuyup üfleyin ardinizca gelelimm bizdeee
Ben inanırım bizimkidr sebebsiz infertiliteydi canım mfk kullandık he bide meditasyon yaptım bunun için sebebsiz sonucta beynime kalbime rahme sürekli sinyal yolladım rahatla sende meditasyon videoları dinle bebek için beynini şartlamaKızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım
Benim ismimi neden sildiniz listeden?Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
Agustos topiğinde 3 Ağustos olarak eklisiniz? Burda aktif değilsiniz?Benim ismimi neden sildiniz listeden?
Çok haklısınız. Kendi içimizde direniyoruz aslında bebek sahibi olmaya.Kızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım
Ben anneler grubuna geçmiş olsam da yol arkadaşlarımın haberlerini almadan buralardan gidemiyorum. Kalanlarla birlikte Ağustos topiğini takip ediyor olucam. Siz hamile kalana kadar belayım ulan nöbet tutucam başınızda
Amin tatlım hepücüğünü alıp da gidelim. Bu arada sen Nisan annelerinde olacaksın, orada da gözüm üzerinde
Canım ben sizleri takip etmek için buralardayım. Çalışma yapmadığım için çok aktif değilim. Şuan tek derdim sizsiniz
evet bende yazdirmadim takip de etmiyorum,yabanci geldi orasi banaAğustosu takip ediyorum kuzum ama burdan ayrılasım gelmiyo kız sürekli burdayım diye ağustostan da bildirim gelmiyo. Listeye yazdırmak istemedim kendimi ama burdayım sizi takip ediyorum konuşuruz yani aşko❤❤ sen nasılsın?
Çarpıla beni çarpıla bu ayda yıkıkları oynuyoruz@Kelebekaysee @Lavinya58Ozlenenhanim @laviniam_12 @filozofia @Gul2022 hanımlar ne durumdasınız temmuzun sonuna geldik artik listeyi tamamlıyım
Allah yardimcin olsun tatlim, öyle düşünmee ben oğluma hamileyken daha bilmiyordum,evde tadilat vardi eşimle tüm mobilyaları taşıdık 2,ci kata,tadilat sonrasi indirdik aşağı, çok ağır iş görmüştüm şimdi düşününce Allah istedikten sonra nolursa olsun sakınıyorCanım ben sizleri takip etmek için buralardayım. Çalışma yapmadığım için çok aktif değilim. Şuan tek derdim sizsinizhem ben bu ay denesem kesin gene düşürürüm ki bebeği bizim kızın bacağı kırık e bir de tombiş indir kaldır durmazdı yani olsada