Evettt hamişler topiği bir güzel okuyup üfleyin ardinizca gelelimm bizdeeeSagol kuzum benimmm amin askımmm topic arkdasım aylarca topicten topiğe birlikte koştuk @Random3 ayagını sürdü peşine ben geldim şimdi sizleri bekliyoruz insallah agustos ayında hep birlikte oluruz aynı topicte
Ben burdayım ayrilmiyorum bir yere birakmayin beniiiiiKizçeler nasilsiniz? yarın güzel topiğimizin günü bitiyorağustosa geçecekmisiniz?nerde konuşup muhabbet edicez?
@venevvVeziir M Mavimiresl Childdevelopment @sultansultan90 Mucizemmm16 @Random3 G Gzmyts53 ve diğer güzeller
Ayy mutfak dolapları mı kabusssYaa bitseydi iyiydi bitmedi dedah ütü var mutfak dolapları var imdat
Aa gerçektenmi?burdan devam etmek oluyormu?Ben burdayım ayrilmiyorum bir yere birakmayin beniiiii
Olur niye olmasın sadece listeye ekleme yapmicam artık sohbete devamAa gerçektenmi?burdan devam etmek oluyormu?
Evet yaaAyy mutfak dolapları mı kabusss
YehuuuOlur niye olmasın sadece listeye ekleme yapmicam artık sohbete devam
OhaEvet yaabenim de kabusum oldu,sinir ağrılarım var sag kolumu çok hareket etdiremiyorum,temizlik şirketiyle konuştum tek mutfaği temizlemek için 600tl para istediler
Evet bende ayni tepkiyi verdimOhaama bildiğim kadariyla onlar buharlı temizlik de yapıyor ondan galiba bu kadar pahalı
Benim 3 günüm kaldi yeni bata canim beklemedeyimKizçeler nasilsiniz? yarın güzel topiğimizin günü bitiyorağustosa geçecekmisiniz?nerde konuşup muhabbet edicez?
@venevvVeziir M Mavimiresl Childdevelopment @sultansultan90 Mucizemmm16 @Random3 G Gzmyts53 ve diğer güzeller
Valla çok paraEvet bende ayni tepkiyi verdim600tl onlara versem diğer kolum da tutulur bilemedim ki bence buharli değil,geçen yıl annem çağırmışti adi bildiyin şekilde temizlemişdi
Ağustosu takip ediyorum kuzum ama burdan ayrılasım gelmiyo kız sürekli burdayım diye ağustostan da bildirim gelmiyo. Listeye yazdırmak istemedim kendimi ama burdayım sizi takip ediyorum konuşuruz yani aşkoKizçeler nasilsiniz? yarın güzel topiğimizin günü bitiyorağustosa geçecekmisiniz?nerde konuşup muhabbet edicez?
BenimdeeğğğAyy mutfak dolapları mı kabusss
Kuzum senin bu ay nasil gecti iliski duzeni bide sanirim mfk kullaniyordunSagol kuzum benimmm amin askımmm topic arkdasım aylarca topicten topiğe birlikte koştuk @Random3 ayagını sürdü peşine ben geldim şimdi sizleri bekliyoruz insallah agustos ayında hep birlikte oluruz aynı topicte
Ayy vallahi bende temizlikten sonra gidip gelip bakıyorum oh be mis gibi diyeValla çok parayavaş yavas temizlersin bi gün de bitmese de. Yaparken sıkıcı ama yaptıktan sonra nasıl parlıyor gidip gelip bakarım
Yol çekmek ne zor ya kolaylıkla sağlıkla geçsin gitsin bu döneminiz kuzum. Ya mecbur yapıyorum kuzum hiç halim yok aslında eskiden bütün işi bir günde bitirirdim artık 2 3 günde anca yaşlandığımı burda anlıyorumZonguldak kuzum 1 saat yolumuz kaldı eve. 3 gün uyumak istiyorum ya artık. Kuzum yorma kendini yavaş yavaş yap zaten rahatsızsın. Dikkat et
Benim için fark etmiyor kuzum zaten şu sıralar etiketlemelere bide cevap yazanlara yazıp çıkıyorum. Siz geçtiğiniz yerden bana etiket yapın ben gelirimKizçeler nasilsiniz? yarın güzel topiğimizin günü bitiyorağustosa geçecekmisiniz?nerde konuşup muhabbet edicez?
Geldik sayılır kuzu 5 dk kaldı eve inşallah.Yol çekmek ne zor ya kolaylıkla sağlıkla geçsin gitsin bu döneminiz kuzum. Ya mecbur yapıyorum kuzum hiç halim yok aslında eskiden bütün işi bir günde bitirirdim artık 2 3 günde anca yaşlandığımı burda anlıyorum
Ben leke gördüm az önce. Muhtemelen yarın başlar kanama. Zaten kanda negatif çıkınca umudu kesmiştim@Kelebekaysee @Lavinya58 @Ozlenenhanim @laviniam_12 @filozofiaGul220 hanımlar ne durumdasınız temmuzun sonuna geldik artik listeyi tamamlıyım