Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Evet yaa 😵‍💫😵‍💫😵‍💫benim de kabusum oldu,sinir ağrılarım var sag kolumu çok hareket etdiremiyorum,temizlik şirketiyle konuştum tek mutfaği temizlemek için 600tl para istediler😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Oha 😂😂 ama bildiğim kadariyla onlar buharlı temizlik de yapıyor ondan galiba bu kadar pahalı 😂

Oha 😂😂 ama bildiğim kadariyla onlar buharlı temizlik de yapıyor ondan galiba bu kadar pahalı 😂
Evet bende ayni tepkiyi verdim🤣🤣600tl onlara versem diğer kolum da tutulur🤣🤣🤣 bilemedim ki bence buharli değil,geçen yıl annem çağırmışti adi bildiyin şekilde temizlemişdi

Evet bende ayni tepkiyi verdim🤣🤣600tl onlara versem diğer kolum da tutulur🤣🤣🤣 bilemedim ki bence buharli değil,geçen yıl annem çağırmışti adi bildiyin şekilde temizlemişdi
Valla çok para 🤦🏻‍♀️ yavaş yavas temizlersin bi gün de bitmese de. Yaparken sıkıcı ama yaptıktan sonra nasıl parlıyor ✨✨ gidip gelip bakarım 😂

Kizçeler nasilsiniz? yarın güzel topiğimizin günü bitiyor🥹ağustosa geçecekmisiniz?nerde konuşup muhabbet edicez?
@venevv Veziir Veziir M Mavimiresl Childdevelopment Childdevelopment @sultansultan90 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Random3 G Gzmyts53 ve diğer güzeller
Ağustosu takip ediyorum kuzum ama burdan ayrılasım gelmiyo kız sürekli burdayım diye ağustostan da bildirim gelmiyo. Listeye yazdırmak istemedim kendimi ama burdayım sizi takip ediyorum konuşuruz yani aşko 🤗🤗❤❤ sen nasılsın?

Zonguldak kuzum 1 saat yolumuz kaldı eve. 3 gün uyumak istiyorum ya artık. Kuzum yorma kendini yavaş yavaş yap zaten rahatsızsın. Dikkat et
Yol çekmek ne zor ya kolaylıkla sağlıkla geçsin gitsin bu döneminiz kuzum. Ya mecbur yapıyorum kuzum hiç halim yok aslında eskiden bütün işi bir günde bitirirdim artık 2 3 günde anca yaşlandığımı burda anlıyorum 😅😅

Kızlar bilinçaltına inanır misiniz? Hepinize soruyorum ben çok inanırım bizim sebepsiz infertilite nin sebebi bu olabilir diye düşünüyorum bence önce bilinçaltımız da gerçekten ne var takip etmeliyiz kendimden örnek vereyim bebiş çok istiyorum ama bi yandan da korkularım var ya bakamazsam ya eşime bişey olurda yalnız kalırsam gibi ? Bunu ilk kez sizinle paylaşıyorum bu arada kendime de yeni itiraf etmiş durumdayım 🤭

Yol çekmek ne zor ya kolaylıkla sağlıkla geçsin gitsin bu döneminiz kuzum. Ya mecbur yapıyorum kuzum hiç halim yok aslında eskiden bütün işi bir günde bitirirdim artık 2 3 günde anca yaşlandığımı burda anlıyorum 😅😅
Geldik sayılır kuzu 5 dk kaldı eve inşallah. 🤲
Yavaş yap en azından bir anda yüklenme kendine

X