- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
Kalbini ferah tut canımDünde aynısını ben yaşadım aksama kadar adet ağrısı gibi hafif hafif ağrım vardı sol kasığıma igne batar gibi girip çıkıyordu iki kere de sümüksü kanlı akıntım oldu bitti bugün hic birsey yok yumurtlamadan bir hafta sonra oldu bunlar ne olduğunu anlamadım açıkçası yerlesme bile olsa bu kadar erken olurmu? Pazartesi doktora gidicem inşallah kötü birşey çıkmaz
Annem de benim ilk hamileliğimde bilgi gözlerimden anlamıştı daha adetime bile çok vardı o zaman bu eskiler anlıyorlar yaKızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme
Hiç bilmiyorum doktor çrşb prşb tekrarla erken yapmışsın dedi bütün konuştukAnladım canım, çıkması gerekirdi o zaman ama yine de sonradan gelişen yumurtalar ve geç döllenme olabiliyor umudu kesmemek lazım
kayınvalideme söyledim baktı. Biraz daha iyi oldum
Siz endişe etmeyin tadını çıkarmaya bakın ama aylardır bu siteyi okuyorum. Sanki Hah hormonu haftasına göre fazla gibi. İkiz geliyor olabilirBugün tekrar hcg testi yaptırdım 2016,3 değerim. 4 hafta 1 günlük gebelik diyor hesaplama siteleri. Gerçekten onca uğraştan sonra tek istediğin şey sağlıkla ilerlemesi. Bugün sabahtan beri kolumu bile kaldıracak gücü bulamıyorum. Tüm kemiklerim ağrıyor ve gecelerdir uyumuyorum ama bunlar bile önemli değil sağlıkla ilerlesin yeter ki
Nereye gideceksiniz yani kuzum ? Valla bende bugün temizlik yaptım sıcaktan yarım yamalak üstü temizledim alt kat kaldı daha yoruldum kalbim ağrıyoCanım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım
Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şimdi gördüm ya çok sevindimsıra sende aşko inşallah Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah
Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.
Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.
Bu sıcakta temizlikte hiç çekilmiyor vallahi. Yarından sonra Türkiye'yi daha çok sıcak bekliyormuşNereye gideceksiniz yani kuzum ? Valla bende bugün temizlik yaptım sıcaktan yarım yamalak üstü temizledim alt kat kaldı daha yoruldum kalbim ağrıyo
Vala canım normalde dün regl günümdü daha olmadım beklemedeyimKelebekaysee Lavinya58 Ozlenenhanim L laviniam_12 filozofia Gul220 hanımlar ne durumdasınız temmuzun sonuna geldik artik listeyi tamamlıyım
Bana da haftasına göre yüksek gibi geliyo ama ikiz hissetmiyorum nedenseSiz endişe etmeyin tadını çıkarmaya bakın ama aylardır bu siteyi okuyorum. Sanki Hah hormonu haftasına göre fazla gibi. İkiz geliyor olabilirsağlıkla kucağınıza aldığınızı da konuluruz inşallah.
Canim benim bat dündü henüz olmadım. BeklemedeyimKelebekaysee Lavinya58 Ozlenenhanim L laviniam_12 filozofia Gul220 hanımlar ne durumdasınız temmuzun sonuna geldik artik listeyi tamamlıyım
Yaa bitseydi iyiydi bitmedi deBu sıcakta temizlikte hiç çekilmiyor vallahi. Yarından sonra Türkiye'yi daha çok sıcak bekliyormuşgeceleri uyuyamıyorum ya sıcaktan
Tebrikler tatlim sağlıkli gebelik olsun inşaallahCanım tabloda bebişimi ekleyebilirsin. İnşallah sağlıkla ilerler. Dileyen herkese de en kısa zamanda rabbim nasip eder
Sağlıkla kucağına al canım inşallahCanım tabloda bebişimi ekleyebilirsin. İnşallah sağlıkla ilerler. Dileyen herkese de en kısa zamanda rabbim nasip eder
Nereye gideceksiniz yani kuzum ? Valla bende bugün temizlik yaptım sıcaktan yarım yamalak üstü temizledim alt kat kaldı daha yoruldum kalbim ağrıyo
Kalp kalbe karsiymis. Sabahtan beri giremedim foruma. Simdi bakayim dedim bakarkende aklimdan gectin ve etiketini gördüm heyecanla actim. Evet kuzum bu ay yüzümüzü guldurenimiz sensin cok sevindim cok anlatamam insallah guzel haberlerini kalp atisi kese ve cinsiyet dogum gibi bunlarin haberinide tek tek verirsin bize. Rabbim ugraslarini boşa cikarmadi saglikla kucagina al
Yaz geldi yaz geldiBu sıcakta temizlikte hiç çekilmiyor vallahi. Yarından sonra Türkiye'yi daha çok sıcak bekliyormuşgeceleri uyuyamıyorum ya sıcaktan
Amin inşallah canım teşekkür ederimTebrik ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahTebrikler tatlim sağlıkli gebelik olsun inşaallah
Amin inşallah canım teşekkür ederim darısı isteyen herkese olsun inşallahSağlıkla kucağına al canım inşallah❤❤
Sagol kuzum benimmm amin askımmm topic arkdasım aylarca topicten topiğe birlikte koştuk R Random3 ayagını sürdü peşine ben geldim şimdi sizleri bekliyoruz insallah agustos ayında hep birlikte oluruz aynı topicteKalp kalbe karsiymis. Sabahtan beri giremedim foruma. Simdi bakayim dedim bakarkende aklimdan gectin ve etiketini gördüm heyecanla actim. Evet kuzum bu ay yüzümüzü guldurenimiz sensin cok sevindim cok anlatamam insallah guzel haberlerini kalp atisi kese ve cinsiyet dogum gibi bunlarin haberinide tek tek verirsin bize. Rabbim ugraslarini boşa cikarmadi saglikla kucagina al