Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kalbini ferah tut canım
Kızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme
Annem de benim ilk hamileliğimde bilgi gözlerimden anlamıştı daha adetime bile çok vardı o zaman bu eskiler anlıyorlar ya

kayınvalideme söyledim baktı. Biraz daha iyi oldum
Siz endişe etmeyin tadını çıkarmaya bakın ama aylardır bu siteyi okuyorum. Sanki Hah hormonu haftasına göre fazla gibi. İkiz geliyor olabilir sağlıkla kucağınıza aldığınızı da konuluruz inşallah.

Nereye gideceksiniz yani kuzum ? Valla bende bugün temizlik yaptım sıcaktan yarım yamalak üstü temizledim alt kat kaldı daha yoruldum kalbim ağrıyo

Nereye gideceksiniz yani kuzum ? Valla bende bugün temizlik yaptım sıcaktan yarım yamalak üstü temizledim alt kat kaldı daha yoruldum kalbim ağrıyo
Bu sıcakta temizlikte hiç çekilmiyor vallahi. Yarından sonra Türkiye'yi daha çok sıcak bekliyormuş geceleri uyuyamıyorum ya sıcaktan

Bana da haftasına göre yüksek gibi geliyo ama ikiz hissetmiyorum nedense inşallah

Zonguldak kuzum 1 saat yolumuz kaldı eve. 3 gün uyumak istiyorum ya artık. Kuzum yorma kendini yavaş yavaş yap zaten rahatsızsın. Dikkat et

Kalp kalbe karsiymis. Sabahtan beri giremedim foruma. Simdi bakayim dedim bakarkende aklimdan gectin ve etiketini gördüm heyecanla actim. Evet kuzum bu ay yüzümüzü guldurenimiz sensin cok sevindim cok anlatamam insallah guzel haberlerini kalp atisi kese ve cinsiyet dogum gibi bunlarin haberinide tek tek verirsin bize. Rabbim ugraslarini boşa cikarmadi saglikla kucagina al

Sagol kuzum benimmm amin askımmm topic arkdasım aylarca topicten topiğe birlikte koştuk R Random3 ayagını sürdü peşine ben geldim şimdi sizleri bekliyoruz insallah agustos ayında hep birlikte oluruz aynı topicte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…