- 17 Nisan 2021
- 4.129
- 3.703
Amin canım ben tüpe bıraktım artık hayırlısı inşallahSagol asko sırayla gidiyoruz artık ona göre aylardır birlikteydik smdi hamiş zamanı hepinizin güzel haberleri gelicek insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım ben tüpe bıraktım artık hayırlısı inşallahSagol asko sırayla gidiyoruz artık ona göre aylardır birlikteydik smdi hamiş zamanı hepinizin güzel haberleri gelicek insallah
Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsemCanım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım
Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şimdi gördüm ya çok sevindim sıra sende aşko inşallah Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah
Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.
Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.
Evet canım catlamaya başlamış bugünü de degerlendir muhakkak :) fazladna varsa elinde yapCanım merhaba testlerimi yapmaya devam ettim dediğin gibi ertesi gün yani cuma günü çok daha koyu çıktı bugün de yaptım testimi hafif silikleşmiş gibi geldi acaba çatlamış mı bakabilir misin resimleri ekliyorum. Birde gece testi tekrarlamamı tavsiye eder misin
Bu perşembe Eki Görüntüle 3104792
Bu cuma
Eki Görüntüle 3104793
Buda cumartesi bugün
Eki Görüntüle 3104794
Yok asko yaptım çünkü devamlı. Sanmıyorum daha yumurtlama olacağını artık bilmiyorum bekleyip gorcezCanım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin
Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım
Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım
Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Şimdi gördüm ya çok sevindim sıra sende aşko inşallah Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah
Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.
Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.
Bat 2 Ağustos beni de ekler misinizzzGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
Canım Ağustos topiğini turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzdenBat 2 Ağustos beni de ekler misinizzz
Ayyy pardon tamamCanım Ağustos topiğini turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden
Teşekkür ederim canım tamam bugünü de değerlendiriyorum evet fazladan var gece tekrar yapıp atarım canımEvet canım catlamaya başlamış bugünü de degerlendir muhakkak :) fazladna varsa elinde yap
Geçmiş olsun canım bende hep yıllardır yaşadım bu göbek düşmesini en son bardak vurdurdum göbeğime geçti şükürler olsunGünaydınnn çiçeklerim
@miresl @ad000 @Mucizemmm16 R Random3 @sultansultan90 @Lale95
Kızlar ben konuları sizin durumlarınınızı hiç takip edemedim ya önemli bişey oldu mu ? Herkes iyidir inşallah
Kalbini ferah tut canımDünde aynısını ben yaşadım aksama kadar adet ağrısı gibi hafif hafif ağrım vardı sol kasığıma igne batar gibi girip çıkıyordu iki kere de sümüksü kanlı akıntım oldu bitti bugün hic birsey yok yumurtlamadan bir hafta sonra oldu bunlar ne olduğunu anlamadım açıkçası yerlesme bile olsa bu kadar erken olurmu? Pazartesi doktora gidicem inşallah kötü birşey çıkmaz
Annem de benim ilk hamileliğimde bilgi gözlerimden anlamıştı daha adetime bile çok vardı o zaman bu eskiler anlıyorlar yaKızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme
ama nedense ben de bi türlü bu topikten çıkamadımCanım Ağustos topiğini turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden
Herkes burda hala aktifKalbini ferah tut canım
Annem de benim ilk hamileliğimde bilgi gözlerimden anlamıştı daha adetime bile çok vardı o zaman bu eskiler anlıyorlar ya
ama nedense ben de bi türlü bu topikten çıkamadım
Canım tabloda bebişimi ekleyebilirsin. İnşallah sağlıkla ilerler. Dileyen herkese de en kısa zamanda rabbim nasip ederCanım Ağustos topiğini turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden
Tebrik ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallahCanım tabloda bebişimi ekleyebilirsin. İnşallah sağlıkla ilerler. Dileyen herkese de en kısa zamanda rabbim nasip eder
Amin inşallah canım teşekkür ederimTebrik ederim canım, sağlıkla ilerlesin inşallah
14 Temmuz 19-20 mm yumurta var dedi 20 Temmuz gittim çatlamış dedi 29 Temmuz kan verdim işteHayırlısı olsun kuzum sıkma canını, elbet olacak.. kaç gün geçti yumurtlamadan da kan verdin peki?
Aşko bazı kişilerin kanında da geç yükselebiliyor hcg hormonu. Yani adetin geçmesi gerekir sözünü de geç döllenme falan durumunu da göz önünde bulundurarak söylüyorlar. Sabırla bekle kuzu inşallah pozitife döner testlerinBana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem
Bu konuyu gerçekten bilmiyorum adet döngüm 26 gün ve yumurtlamanın üzerinden 8 gün gece yaptırdım testleri kan ve idrar negatif. Bazı yerlerde adet geçmeli diyor kanda görünmesi için
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah sağlıklaAşko bazı kişilerin kanında da geç yükselebiliyor hcg hormonu. Yani adetin geçmesi gerekir sözünü de geç döllenme falan durumunu da göz önünde bulundurarak söylüyorlar. Sabırla bekle kuzu inşallah pozitife döner testlerin
Teşekkür ederim canım bende de ara ara oluyor ağır kaldırınca falanGeçmiş olsun canım bende hep yıllardır yaşadım bu göbek düşmesini en son bardak vurdurdum göbeğime geçti şükürler olsun
Aminn en kısa zamandaAmin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah sağlıkla
Anladım canım, çıkması gerekirdi o zaman ama yine de sonradan gelişen yumurtalar ve geç döllenme olabiliyor umudu kesmemek lazım14 Temmuz 19-20 mm yumurta var dedi 20 Temmuz gittim çatlamış dedi 29 Temmuz kan verdim işte