Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Canım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım 🤲❣️

Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Şimdi gördüm ya çok sevindim 🥰🥰 sıra sende aşko inşallah 🥰 Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah 🤲

Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.

Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.
Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem

Bu konuyu gerçekten bilmiyorum adet döngüm 26 gün ve yumurtlamanın üzerinden 8 gün gece yaptırdım testleri kan ve idrar negatif. Bazı yerlerde adet geçmeli diyor kanda görünmesi için

Canım merhaba testlerimi yapmaya devam ettim dediğin gibi ertesi gün yani cuma günü çok daha koyu çıktı bugün de yaptım testimi hafif silikleşmiş gibi geldi acaba çatlamış mı bakabilir misin resimleri ekliyorum. Birde gece testi tekrarlamamı tavsiye eder misin
Bu perşembe Eki Görüntüle 3104792
Bu cuma
Eki Görüntüle 3104793
Buda cumartesi bugün
Eki Görüntüle 3104794
Evet canım catlamaya başlamış bugünü de degerlendir muhakkak :) fazladna varsa elinde yap

Canım belki daha erken yumurtladın ve döllenme oldu bu da yerleşme kanaması olabilir mi ? Aklıma başka bişey gelmiyor. Yada tekrar yumurtluyor da olabilirsin

Hadi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım

Ohh ne güzel heyecanlar. Güzel haberler alırsın inşallah canım 🤲❣️

Ne desem bilmiyorum aşko görünce o kadar çok sevindim anlatamam. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲

Şimdi gördüm ya çok sevindim 🥰🥰 sıra sende aşko inşallah 🥰 Hepinizin hamiş olduğunu görecem inşallah 🤲

Vardır bunda da bir hayır diyelim aşko. Hastaneden bıkmışım valla gidesim yok artık.

Ben iyiyim aşko çok şükür ya işte iş yaparken sıcak çarpıyor beni nemli hava hiç yaramıyor. Kötü oluyorum. Yavaş yavaş hallettim bu akşam memlekete geçicez inşallah.
Yok asko yaptım çünkü devamlı. Sanmıyorum daha yumurtlama olacağını artık bilmiyorum bekleyip gorcez ☹️

Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste :anneadayı: ile dolsun💕 Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun.. 🌸
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur 🥰🙏🏻

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

ANNE ADAYLARI 🐣BAT TARİHİSONUÇ 😍
@Fang1 Temmuz❌
@Destinamm1 Temmuz:anneadayı:💕
@Helenk1 Temmuz:anneadayı:💕
@tugce21101 Temmuz:anneadayı: 💕
@YesiilZeytin1 Temmuz
B Brs1691 1 Temmuz❌
@lokum82 Temmuz❌
@miresl2 Temmuz❌
@lavinya-2 Temmuz❌
@nuresmagun2 Temmuz❌
@Ceren35102 Temmuz:anneadayı:💕
@ucge3 Temmuz❌
@bugdaycorci3 Temmuz❌
@Aycoregi13 Temmuz:anneadayı:💕
@filozofia3 Temmuz❌
G Gzmyts53 4 Temmuz❌
@leRonthavan4 Temmuz:anneadayı:💕
@iyilikperisi924 Temmuz❌
@Zennep4 Temmuz❌
@Rubella864 Temmuz❌
@littlelazydaisy4 Temmuz❌
@Feslegeen4 Temmuz❌
@ad0005 Temmuz❌
@sss355 Temmuz:anneadayı:💕
@Sunrseee5 Temmuz:anneadayı:💕
@Petunya5086 Temmuz❌
@Bio_girl6 Temmuz
@caca33446 Temmuz❌
@Marget-harry6 Temmuz❌
@Bebisee6 Temmuz❌
@Freeangel096 Temmuz❌
@anatomim7 Temmuz:anneadayı:💕
@Safransari7 Temmuz❌
@Nikinik7 Temmuz❌
@Edyy967 Temmuz:anneadayı:💕
@tsgmze7 Temmuz:anneadayı:💕
@Ela967 Temmuz❌
@zehra127 Temmuz❌
@Elif_edanur_61_618 Temmuz❌
@MellyMel_8 Temmuz❌
@Sevm578 Temmuz❌
@wish24018 Temmuz:anneadayı:💕
@Arasdefne9 Temmuz
@tubiiloji9 Temmuz❌
@ZorluBekleyis9 Temmuz❌
@smadml9 Temmuz❌
@Kimdemi389 Temmuz❌
@Premses09 Temmuz❌
@Cgh10 Temmuz❌
Veziir Veziir 10 Temmuz❌
@Hayatlarrr10 Temmuz❌
@beautifulwoman10 Temmuz❌
M mucizeOldu 10 Temmuz❌
@mydreams9310 Temmuz
@zeytinduasi10 Temmuz:anneadayı:💕
@bshk1993[/USER]11 Temmuz❌
@Gurmegelinn11 Temmuz❌
@Minik2311 Temmuz❌
@Mucizemmm1612 Temmuz❌
@Gul199612 Temmuz❌
@mucizegibisin13 Temmuz❌
@Beybiumutlari13 Temmuz❌
@akgnss15 Temmuz❌
@ozguss15 Temmuz:anneadayı:💕
@Damlafzt15 Temmuz❌
@lckystr15 Temmuz❌
@midnattsol15 Temmuz❌
@handan02115 Temmuz❌
@Senaari15 Temmuz
@Ihlamurseven16 Temmuz
@iremgns16 Temmuz:anneadayı:💕
@simcook16 Temmuz❌
@aysesngul16 Temmuz❌
@thepinklawyer17 Temmuz❌
@loveprayeat17 Temmuz❌
@Devakus17 Temmuz❌
@bengisuuu17 Temmuz
@sfk_busem17 Temmuz
@Safiye1918 Temmuz❌
@esracaheleyan18 Temmuz❌
@cerenay00018 Temmuz❌
@angel000318 Temmuz❌
@eoeo62118 Temmuz:anneadayı:💕
@Hickimsee18 Temmuz❌
turuncu agac turuncu agac 19 Temmuz❌
@pokuhantes19 Temmuz❌
@yase0919 Temmuz❌
@Feyzacim20 Temmuz
R Random3 20 Temmuz:anneadayı:💕
@mnekse20 Temmuz
@Eslem123420 Temmuz❌
@pozitifbiri20 Temmuz❌
@heartzzz20 Temmuz❌
@SerSemAl21 Temmuz
@CloudCloud21 Temmuz❌
@ASENK21 Temmuz
@sonsuzaskk21 Temmuz❌
@Kumrlmmm21 Temmuz
@tubacikom22 Temmuz❌
@teacher__23 Temmuz
@sadecemayn23 Temmuz
@Lale9523 Temmuz❌
@Bluepinkkk23 Temmuz❌
@Chheesecake23 Temmuz❌
@Kadermelisa24 Temmuz
@bilemegec24 Temmuz
@Seheerr12524 Temmuz
@livey0urlifee24 Temmuz
@merve441626 Temmuz:anneadayı:💕
@Clarkkent26 Temmuz❌
@Kelebekaysee26 Temmuz
Nare196 Nare196 27 Temmuz
@000umutlu00027 Temmuz
@1fafeyla27 Temmuz❌
@tuntice27 Temmuz❌
@canancan1127 Temmuz❌
@loirily27 Temmuz❌
@Lavinya5829 Temmuz
@Ozlenenhanim29 Temmuz
@Melekonline29 Temmuz❌
@laviniam_1229 Temmuz
@baharmustafa29 Temmuz❌
@filozofia30 Temmuz
@Gul202230 Temmuz
@zehra1230 Temmuz❌
@ad00031 Temmuz❌
@dceke31 Temmuz
@busram9231 Temmuz
@Asmakonak31 Temmuz
@sultansultan9031 Temmuz:anneadayı:💕
Bat 2 Ağustos beni de ekler misinizzz

Dünde aynısını ben yaşadım aksama kadar adet ağrısı gibi hafif hafif ağrım vardı sol kasığıma igne batar gibi girip çıkıyordu iki kere de sümüksü kanlı akıntım oldu bitti bugün hic birsey yok yumurtlamadan bir hafta sonra oldu bunlar ne olduğunu anlamadım açıkçası yerlesme bile olsa bu kadar erken olurmu? Pazartesi doktora gidicem inşallah kötü birşey çıkmaz
Kalbini ferah tut canım
Kızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme 😂
Annem de benim ilk hamileliğimde bilgi gözlerimden anlamıştı daha adetime bile çok vardı o zaman bu eskiler anlıyorlar ya
Canım Ağustos topiğini turuncu agac turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni 😍 yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden 🤩
ama nedense ben de bi türlü bu topikten çıkamadım😅😅😅

Canım Ağustos topiğini turuncu agac turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni 😍 yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden 🤩
Canım tabloda bebişimi ekleyebilirsin. İnşallah sağlıkla ilerler. Dileyen herkese de en kısa zamanda rabbim nasip eder🙏🙏

Eklentiler

• IMG_20220730_181446.jpg
    IMG_20220730_181446.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 70
Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem

Bu konuyu gerçekten bilmiyorum adet döngüm 26 gün ve yumurtlamanın üzerinden 8 gün gece yaptırdım testleri kan ve idrar negatif. Bazı yerlerde adet geçmeli diyor kanda görünmesi için
Aşko bazı kişilerin kanında da geç yükselebiliyor hcg hormonu. Yani adetin geçmesi gerekir sözünü de geç döllenme falan durumunu da göz önünde bulundurarak söylüyorlar. Sabırla bekle kuzu inşallah pozitife döner testlerin 🤲❣️

Aşko bazı kişilerin kanında da geç yükselebiliyor hcg hormonu. Yani adetin geçmesi gerekir sözünü de geç döllenme falan durumunu da göz önünde bulundurarak söylüyorlar. Sabırla bekle kuzu inşallah pozitife döner testlerin 🤲❣️
Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah sağlıkla

X