Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bana da yardımcı olabilir misiniz rica etsem

Bu konuyu gerçekten bilmiyorum adet döngüm 26 gün ve yumurtlamanın üzerinden 8 gün gece yaptırdım testleri kan ve idrar negatif. Bazı yerlerde adet geçmeli diyor kanda görünmesi için

Evet canım catlamaya başlamış bugünü de degerlendir muhakkak :) fazladna varsa elinde yap

Yok asko yaptım çünkü devamlı. Sanmıyorum daha yumurtlama olacağını artık bilmiyorum bekleyip gorcez

Bat 2 Ağustos beni de ekler misinizzz

Kalbini ferah tut canım
Kızlar bat a 3 gün kaldı bakalım ne olacak. Bugünde bir tanıdık hamile misin yüzün gözün bir değişik bakıyor dedi . İçimden dedim zaten meraktan ölüyorum dur beni ümitlendirme
Annem de benim ilk hamileliğimde bilgi gözlerimden anlamıştı daha adetime bile çok vardı o zaman bu eskiler anlıyorlar ya
Canım Ağustos topiğini turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden
ama nedense ben de bi türlü bu topikten çıkamadım

Canım Ağustos topiğini turuncu agac açtı oraya yaz eklesinler seni yarından sonra bitiyor artık bu topik o yüzden
Canım tabloda bebişimi ekleyebilirsin. İnşallah sağlıkla ilerler. Dileyen herkese de en kısa zamanda rabbim nasip eder

Eklentiler

• IMG_20220730_181446.jpg
    127,8 KB · Görüntüleme: 70
Aşko bazı kişilerin kanında da geç yükselebiliyor hcg hormonu. Yani adetin geçmesi gerekir sözünü de geç döllenme falan durumunu da göz önünde bulundurarak söylüyorlar. Sabırla bekle kuzu inşallah pozitife döner testlerin

Amin canım inşallah hepimize nasip etsin Allah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…