Kız bişey olmaz anlamiyorsun bile10 gün gectiyse bence cikma ihtimalim var canim. Ben kadın doğuma gidemiyorum yaaa korkuyorum muayeneden
İnsallah kuzum ya bi adet olsam rahatlasam yeni surece gecicemHadi hayırlısı kuzucum letuyuda denedim ben insallah sende güzel sonuclar olur asko iyi oldu en azından aklında bişey kalmadı stres de yapma olucak insallah bidaki aygüzel beslen bide bu ay
Doktorun verdigi ilaclari kullanip oluruna birakmak istiyorumAyy nolurdu gebesin deseydiinşallah aşılamaya gerek kalmadan bebek haberini alırız aşko
En doğrusu bu aşko çünkü insanın kafası yoruluyo strese giriyo en güzelini yaparsın ❤❤Doktorun verdigi ilaclari kullanip oluruna birakmak istiyorum
Hakkında hayırlısı canım inşallah en kısa sürede nasip olsunKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 @sultansultan90 @Veziir @Random3 Childdevelopment @ad000 @Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Korktum gitmedim vallakuzum ya muayneden korkulurmu keske gitseydin
Senin eşin de doktor değil miydiKorktum gitmedim valla
Ne bileyim ya göstermek cok zor geliyor banaKız bişey olmaz anlamiyorsun bile
Doktor da kadın doğumcu değil dahiliye canımSenin eşin de doktor değil miydi
Ya bende gitsem ilaç verir mi acabaDoktorun verdigi ilaclari kullanip oluruna birakmak istiyorum
Aa gerçekten miiBakmiyorlar bile
Hani doktor korkun nereden geliyor o zamanDoktor da kadın doğumcu değil dahiliye canım
Benim ablam ebeNe bileyim ya göstermek cok zor geliyor bana
Boşuna mi randevuyu iptal ettim şimdi. Bir de eşiminBakmiyorlar bile
Kiz benim doktor korkum yok orami burami gostermeye cekiniyorumHani doktor korkun nereden geliyor o zaman
Haklilar göre göreBenim ablam ebe
Demişti ki artık kadınların orası bana elimin üstünü görmek gibi normal geliyor
Yani canim çekinme doktora gitmekten, onların günde 80 kez gördüğü birşey.
Alttan muayene öyle mi oluyor ,Evet örtü oluyor üzerinde, ultrasonu koyunca zaten o buluyor yolunujel de var kayıyor hemen yani
Keske gitseydin en azindan klomen baslardiYa bende gitsem ilaç verir mi acaba