Canım muayene oldun muArtı olarak dünden beri gaz ve ishal var
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl @Random3Mucizemmm16 @sultansultan90 A ad000 Lale95
Çok iyi kuzum kan tahlili falan istedi miKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 @sultansultan90 Veziir @Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Valla bilemedim ki kuzum enfeksiyonun tam geçti mi yoksa var mı hala?M Mavimiresl G Gzmyts53Childdevelopment Veziir @venevv @Random3 Lale95 miraclebeyb ve etiketleyemediğim diğer güzellerim
Canım yapsan çıkar her türlüM Mavimiresl G Gzmyts53 G Gzmyts53Childdevelopment Childdevelopment Veziir @venevv RRandom3 Lale95 miraclebeyb
Ve etiketleyemedeğim diğer canlar
Canım bu bende de oldu 1 gün sonra yumurtlama oldu. Tekrar yumurtlama olmasınKızlar bana birşey söyleyin ya yumurtlamadan bir hafta geçti bugün sabahtan beri adet ağrısına benzer ağrım vardı akintiyla beraber. Az önce peceteye cok afedersiniz sümük gibi açık kahve mi desem pembe mi desem bilemedim bi akıntı ama icinde incecik kırmızı kılcal damar var gibi bisey geldi nedir bu ya
Canim özele bakar mısınCanım bu bende de oldu 1 gün sonra yumurtlama oldu. Tekrar yumurtlama olmasın
Baktım canimCanim özele bakar mısın
Osmanli torunu ne yaKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 @sultansultan90 Veziir @Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Allah yardimcin olsun yazin sıcaginda böyle olmak çok kötü gerçektenBende bilmiyorum kuzum bi bitsin ilaçlar tekrar randevu bakıyorum zaten yeniden gidicem ama umarım geçiyodur çok yoruldum gerçekten ilaçlar zaten ağır geliyo bide onların ağrısı yetmiyo gibi işe yaramadıysa mahvolurum ne mide kalcak ne kalp bu gidişle iyileşemezsem
Klomen ne oluyor tam olarakKeske gitseydin en azindan klomen baslardi
Yok yumurtlamadan sonra 12. Gün bugün Ya o yüzden erken mi acaba dedim ama yarın yapıcamE test yapmadın mı hala
Yap yap bende peşinden geliyorum yarın canım hayırlısı bakalımEczaneye gidiyorum kizlar b,kunu çıkarana kadar test yapacam 5 tane alıyorum
Sizler diyince gaza geldim yarın yapıcam ben bilemedim daha yumurtlamadan on iki gün geçti Ya çıkmaz diye düşünüyordumTatlim yerinde olsam yapardim testi varsa eğer çıkar
Yarın yapıcam inşallah canımCanim patlat bi erken gebelik testi
Yapıcam yarın canım ben çıkmaz sanıyordumCanım yapsan çıkar her türlü
Kuzum geçti o akıntı kaşıntı şişlik 3 gündür tamamen kayboldu onlar ama ağrım olması kafamı karıştırıyoValla bilemedim ki kuzum enfeksiyonun tam geçti mi yoksa var mı hala?
Çok mantıklıEczaneye gidiyorum kizlar b,kunu çıkarana kadar test yapacam 5 tane alıyorum
Sağol kuzum inşallah yaAllah yardimcin olsun yazin sıcaginda böyle olmak çok kötü gerçekteninşaallah çabuk toparlanirsin bişeyciyin kalmaz
Yumurta gelistiriciKlomen ne oluyor tam olarak