Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Artı olarak dünden beri gaz ve ishal var 🤦🏼‍♀️
Eşya taşırken güneş çarptı falan diyordum dün ama hala mide bulantısı olunca bi gerildim ben.
M Mavimiresl @Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @sultansultan90 A ad000 Lale95 Lale95
Canım muayene oldun mu
Kizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi 😂😂 2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 Mucizemmm16 @sultansultan90 Veziir Veziir @Random3 Childdevelopment Childdevelopment A ad000 Lale95 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar🥰🥰 bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Çok iyi kuzum kan tahlili falan istedi mi

Kızlar bana birşey söyleyin ya yumurtlamadan bir hafta geçti bugün sabahtan beri adet ağrısına benzer ağrım vardı akintiyla beraber. Az önce peceteye cok afedersiniz sümük gibi açık kahve mi desem pembe mi desem bilemedim bi akıntı ama icinde incecik kırmızı kılcal damar var gibi bisey geldi nedir bu ya ☹️☹️
Canım bu bende de oldu 1 gün sonra yumurtlama oldu. Tekrar yumurtlama olmasın

Kizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi 😂😂 2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 Mucizemmm16 @sultansultan90 Veziir Veziir @Random3 Childdevelopment Childdevelopment A ad000 Lale95 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar🥰🥰 bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Osmanli torunu ne ya🤣🤣🤣 inşaallah aşılamaya gerek kalmadan hamiş olursun😍

Bende bilmiyorum kuzum bi bitsin ilaçlar tekrar randevu bakıyorum zaten yeniden gidicem ama umarım geçiyodur çok yoruldum gerçekten ilaçlar zaten ağır geliyo bide onların ağrısı yetmiyo gibi işe yaramadıysa mahvolurum ne mide kalcak ne kalp bu gidişle iyileşemezsem
Allah yardimcin olsun yazin sıcaginda böyle olmak çok kötü gerçekten 🥲 inşaallah çabuk toparlanirsin bişeyciyin kalmaz

X