Eminim cok sevinecektirBenim de oğlum çok istiyor hep hayal kuruyordu planlar yapıyordu. Şimdi haberi yok henüzsöylemek için sabırsızlanıyorum
Yarın sabah güzel bir haberle başlayalım güneBende hiç adet belirtisi olmayınca merak etmeye başladım normalde beş altı gün öncesinde göğüslerim şişer acır vücutta şişkinlik olur lekeler olur hiç yok biri bile yokozaman ben yarın yapayım canım ya bi yanım boşuna heveslenme yoktur diyor diğer yarım merakından çatlıyor
Kuzum tam 1 hafta sonra ağrım oldu ama her hareketimde ya da yürürken bi anda bıçak sağlanması gibi saniyelik bir sancıydı. Sonraki günler olmadı ama. Tabii bu zamanlarda olan ağrılardan yerleşme için şüphelenebilirizEminim cok sevinecektircanım sana birsey sorucam ya yumurtlamadan bir hafta sonra falan regl gibi ağrın oldu mu? Benim tam bir hafta geçti sabah regl gibi ağrıyla uyandım alt karnımda hala devam ediyor ve akintim cok fazla.
Daha iyi olur kuzum yarın SabahYaa cidden çıkar mı ki canım yarın yapayım ben ozaman garanti olsun sabah ilk idrarla
İnşallah canım teşekkür ederim inşallah burdaki herkesle beraber güzel haberler alırızYarın sabah güzel bir haberle başlayalım güneher zaman olan belirtiler şimdi yoksa bence umutlanabiliriz
Ben olsam şimdiye 10 tane test yapmıştımAyyy geliyor mu dersiiin?Sabrınıza tüküreyim sizin nasıl dayanıyorsunuz yaa hadi yap bi test ya
Yaaa simdi az önce peceteye silerken katı akıntı seklinde kahve pembe içinde kırmızı kilcal damar gibi bisey geldi ne bu yaaaKuzum tam 1 hafta sonra ağrım oldu ama her hareketimde ya da yürürken bi anda bıçak sağlanması gibi saniyelik bir sancıydı. Sonraki günler olmadı ama. Tabii bu zamanlarda olan ağrılardan yerleşme için şüphelenebiliriz
Teşekkür ederim canım inşallah sürekli tek çizgi görünce biraz can sıkıcı hale geliyor Allah bilir tabi vereceği zamanı ama işte her ay bi beklentiler falanDaha iyi olur kuzum yarın Sabahhadi güzel haberlerle inşallah ❤❤ ayy çok heyecanlı oluyo böyle beklemesi
Aynen yaa ben pazar günü üşenmedim nöbetçi ezcane aradım, ertesi günü bekleyemedim. Sabır taşı mübareklerBen olsam şimdiye 10 tane test yapmıştımnasıl dayanıyolar amaa çatlarım meraktan
He vallahaAynen yaa ben pazar günü üşenmedim nöbetçi ezcane aradım, ertesi günü bekleyemedim. Sabır taşı mübarekler
Amin kuzum inşallahTeşekkür ederim canım inşallah sürekli tek çizgi görünce biraz can sıkıcı hale geliyor Allah bilir tabi vereceği zamanı ama işte her ay bi beklentiler falaninşallah hayırlısı olur hepimiz için
Ya ben geçmiş yıllardaki adet dongume baktım, temmuz Haziran ayları sıcaktan sanırım 30-32 güne uzamış adet dongum.Adetim 4-5 gün geçerse o zaman ümitlenirim canım
E test yapmadın mı hala
Benden de yarım saat önce akıntı şeklinde açık kahve pembe karışık bisey geldi anlamadımYa ben geçmiş yıllardaki adet dongume baktım, temmuz Haziran ayları sıcaktan sanırım 30-32 güne uzamış adet dongum.
Yani gecikme sevindirmeyecek beni.
Yumurtlamanın üstünden regl olacak kadar zaman geçmedi. Yerleşmedir inşallah.Benden de yarım saat önce akıntı şeklinde açık kahve pembe karışık bisey geldi anlamadım
Ayy tebirler canımTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın@Hayatlarrr @dceke @sultansultan90 @Veziir bitliKedi M Mavimiresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Evet. Başka birşey olmasında yerleşmedir inşallahYumurtlamanın üstünden regl olacak kadar zaman geçmedi. Yerleşmedir inşallah.
Kiz yapmadimmi sanıyosun negatifAyyy geliyor mu dersiiin?Sabrınıza tüküreyim sizin nasıl dayanıyorsunuz yaa hadi yap bi test ya