Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bı doktora mi gitsen canım
Hastanenin bahçesine çadır kurucam artık kuzum daha 3 gün önce salı günü doktordaydım baktı işte rahim duvarının arkasında enfeksiyon var ilaçları kullan yoksa iğne yazcam dedi kullanıyorum ilaçları işte kuzum son 3 günü kaldı 4 te olabilir kaçtı unuttum işte

İnşallah bebiştir test yaptın mı hiç

İnşallah bebiştir test yaptın mı hiç
Ayy aşko hiç umut yokki bende sanmıyorum adete bugünle birlikte 7 gün var daha hemde o kadar kötüydüm ki bu ay toplasan 4 kez ekşın yaptık hiç umut yok yani enfeksiyon da tam adet bitti 2 gün sonra başladı 2 haftadır böyle çekiyorum ama ağrım yoktu bugün var işte bi tek

Bir mucize olur belki canım ummadığın an gelir arkadaşım enfeksiyon için birsuru hap iğne oldu içti felab o ay olmaz demişti hemen gebelik haberi geldi sonra çocuğa birşey oldu mu ki diye kendini yiyip bitirdi haplar yüzünden ama çok şükür hiç birşey olmadı sağ salim doğdu kızı

Ya ben sanırım adet oluyorum yine az önce afedersiniz sümük seklinde kanlı akıntı geldi niye bu kadar erken geldi ki anlamadım

Ağzın bal yesin kuzum. Keşke olsa imkansız gibi bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…