- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
Bı doktora mi gitsen canımKuzum geçti o akıntı kaşıntı şişlik 3 gündür tamamen kayboldu onlar ama ağrım olması kafamı karıştırıyo
Hastanenin bahçesine çadır kurucam artık kuzum daha 3 gün önce salı günü doktordaydımBı doktora mi gitsen canım
İnşallah bebiştirHastanenin bahçesine çadır kurucam artık kuzum daha 3 gün önce salı günü doktordaydımbaktı işte rahim duvarının arkasında enfeksiyon var ilaçları kullan yoksa iğne yazcam dedi kullanıyorum ilaçları işte kuzum son 3 günü kaldı 4 te olabilir kaçtı unuttum işte
Ayy aşko hiç umut yokki bende sanmıyorum adete bugünle birlikte 7 gün var daha hemde o kadar kötüydüm ki bu ay toplasan 4 kez ekşın yaptık hiç umut yok yani enfeksiyon da tam adet bitti 2 gün sonra başladı 2 haftadır böyle çekiyorum ama ağrım yoktu bugün var işte bi tekİnşallah bebiştirtest yaptın mı hiç
Kendi kafamdan kullansam ne olur ki acabaYumurta gelistirici
Bir mucize olur belki canımAyy aşko hiç umut yokki bende sanmıyorum adete bugünle birlikte 7 gün var daha hemde o kadar kötüydüm ki bu ay toplasan 4 kez ekşın yaptık hiç umut yok yani enfeksiyon da tam adet bitti 2 gün sonra başladı 2 haftadır böyle çekiyorum ama ağrım yoktu bugün var işte bi tek
Alttan muayene öyle mi oluyor ,
Aşko adetinin kaçinci günü?bu kadar erken ola bilirmisin ki yaaYa ben sanırım adet oluyorumyine az önce afedersiniz sümük seklinde kanlı akıntı geldi niye bu kadar erken geldi ki anlamadım
22-24 Temmuz yumurtlama gördüm ne bileyim daha cok varAşko adetinin kaçinci günü?bu kadar erken ola bilirmisin ki yaa
Yok sen adetin kaçinci günü onu söyle hele22-24 Temmuz yumurtlama gördüm ne bileyim daha cok var
Ovu testi var mı canimYa ben sanırım adet oluyorumyine az önce afedersiniz sümük seklinde kanlı akıntı geldi niye bu kadar erken geldi ki anlamadım
24Yok sen adetin kaçinci günü onu söyle hele
Birde yarin vucut isını ölç öyle net şekilde bilirsinn tatlum
Yok malesefOvu testi var mı canim
Ben bundan korkuyorumAlttan muayene çikiyorsun her bacagini bir tarafa geçiriyorsun doktor muayene ediyor))bizim burada öyle tıbbi ayna diye bişey vər onunla vajinada kizarti akinti falan varmi kontrol ediyor )))
Ağzın bal yesin kuzum. Keşke olsa imkansız gibi bişey yaBir mucize olur belki canımummadığın an gelir arkadaşım enfeksiyon için birsuru hap iğne oldu içti felab o ay olmaz demişti hemen gebelik haberi geldi sonra çocuğa birşey oldu mu ki diye kendini yiyip bitirdi haplar yüzünden ama çok şükür hiç birşey olmadı sağ salim doğdu kızı
Olur inşallahAğzın bal yesin kuzum. Keşke olsa imkansız gibi bişey ya
Olmaz canim ya gelisip catlamazsa kist falan olur doktor kontrolnde kullanKendi kafamdan kullansam ne olur ki acaba
İnşallah kuzum❤Olur inşallah