- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Çok güzel haberler kuzumKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 S sultansultan90 Veziir R Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Ayy kuzum çok sevindim çok şükür yaaKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 S sultansultan90 Veziir R Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Usg bakti kuzum. Bi sorun yok bisey demediAyy kuzum çok sevindim çok şükür yaapeki muayene oldun mu bişey dedi mi baktı mı ultrasonla ❤
Bende bilmiyorum kuzum bi bitsin ilaçlar tekrar randevu bakıyorum zaten yeniden gidicem ama umarım geçiyodur çok yoruldum gerçekten ilaçlar zaten ağır geliyo bide onların ağrısı yetmiyo gibi işe yaramadıysa mahvolurum ne mide kalcak ne kalp bu gidişle iyileşemezsemCanim ilaçlar etki etmemiş ola bilirmi? Rahim içi enfeksiyon olduğunu demiştin, başka doktora mi görünsen?
Ayy nolurdu gebesin deseydiUsg bakti kuzum. Bi sorun yok bisey demedi
Hadi hayırlısı kuzucum letuyuda denedim ben insallah sende güzel sonuclar olur asko iyi oldu en azından aklında bişey kalmadı stres de yapma olucak insallah bidaki ayKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 S sultansultan90 Veziir R Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Canim testler reglken mi yapıldı ?Kizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 S sultansultan90 Veziir R Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
Ne güzel işte maşallah tosun paşalar siziKizlar ben doktora gittim prof olana. Muayne oldum yeniden hic bi sknti yok prolaktin hormonu stres hormonudur hic gereksiz yere kafana takmissin dedi değeri duyunca (26) ilac bile kullanmana gerek yok dedi ostrojen hormonum cok yüksekti gecen aydan hatirlayanlar var 500 kusurdu hic bisey yok dedi bunlar degiskenlik gosteren hormonlar dedi. Eşimin sperm testi icin Osmanlı torunu masallah dedi2 ay letu tedavisi deniycez dedi eğer olmazsa ekim kasim gibi aşılama yapicam dedi. Mucizemmm16 S sultansultan90 Veziir R Random3 Childdevelopment A ad000 Lale95 ve suan etiketleyemedigim canim kizlar bu arada 16 sinda tekrar cagirdi
10 gün gectiyse bence cikma ihtimalim var canim. Ben kadın doğuma gidemiyorum yaaa korkuyorum muayenedenKizlar bende pazartesi randevu aldım bugün gelen akıntıdan dolayi korktum açıkçası hala da hafif hafif ağrım var icim rahat etsin. Kan tahlili ister mi acaba 10 gün geçmiş olcak yumurtlamadan falan çıkar mı?
10 gün gectiyse bence cikma ihtimalim var canim. Ben kadın doğuma gidemiyorum yaaa korkuyorum muayenedenKizlar bende pazartesi randevu aldım bugün gelen akıntıdan dolayi korktum açıkçası hala da hafif hafif ağrım var icim rahat etsin. Kan tahlili ister mi acaba 10 gün geçmiş olcak yumurtlamadan falan çıkar mı?
Bi bilse gerçekBen deee suan kendımı zor tutuormm ve demin eşim dediki içime doguyor hamilesin. Regl olmıcam bu ay
inşallah yerleşmedirYumurtlamanın üstünden regl olacak kadar zaman geçmedi. Yerleşmedir inşallah.
Kuzum korkulucak bişey yok ki hoş değil evet insan rahatsız oluyo kötü hissediyo en azından ben öyleyimNe güzel işte maşallah tosun paşalar siziinşallah tez vakitte boyunuz boyanır soyunuz soylanir benim cumartesi kadın doğuma randevum vardi ilk muayenem olacakti alttan korktum gidemedim
Ne güzel işte maşallah tosun paşalar siziinşallah tez vakitte boyunuz boyanır soyunuz soylanir benim cumartesi kadın doğuma randevum vardi ilk muayenem olacakti alttan korktum gidemedim
Yok canim regl ken baktirmistim bunlar yumurtlama günü bakılmıştı baska doktorCanim testler reglken mi yapıldı ?