- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
Tamam kuzumCanım sen d3k2 vitamini kullan mutlaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzumCanım sen d3k2 vitamini kullan mutlaka
Tamam kuzum bakalımİnşallah gecer yaa antibiyotik bitsin öyle bir gbak bakalim
Adetim 4-5 gün geçerse o zaman ümitlenirim canımO zaman bu ay güzel şeyler olabilir bence
Belkide kuzum baktım reçetesine az önce ama ondan kaynaklı değil gibi çünkü hep mide kalp falan yan etkileri onları etkiliyo daha çok. Bakalım bitseler de rahatlasamHemen geçmez tabii tatlım ama işe yarıyordur tabii ki. Belki de ilaçların yan etkisidir
Hadi inşallah bebiş gelsin bu aayyy❤❤❤Adetim 4-5 gün geçerse o zaman ümitlenirim canım
Yaaa keşke gelse oğlum çok istiyor bi kardeşi olmasını sürekli dilindeHadi inşallah bebiş gelsin bu aayyy❤❤❤
Benim 5 günüm kaldi ama hic belirtim yok yaaaYaaa keşke gelse oğlum çok istiyor bi kardeşi olmasını sürekli dilinde
İnşallah aşko ❤ bizimki vazgeçti komşunun kızı izinsiz beklemeden krakerini yedi diye hdjdjjdkdYaaa keşke gelse oğlum çok istiyor bi kardeşi olmasını sürekli dilinde
Canim benimde bu ara agrim sancim cok ama adette olmadim misal Daha regl ye var takvime göre ama yumurtlamaya göre bugun batM Mavimiresl G Gzmyts53 Childdevelopment Veziir bitliKedi R Random3 Lale95 miraclebeyb ve etiketleyemediğim diğer güzellerim
Benim de oğlum çok istiyor hep hayal kuruyordu planlar yapıyordu. Şimdi haberi yok henüz söylemek için sabırsızlanıyorumYaaa keşke gelse oğlum çok istiyor bi kardeşi olmasını sürekli dilinde
M Mavimiresl G Gzmyts53 G Gzmyts53 Childdevelopment Childdevelopment Veziir bitliKedi R Random3 R Random3 Lale95 miraclebeybKızlar bana bir akıl verin çatlayacağım normalde bat 27 Temmuz fakat adete 9 gün kala yumurtlama oldu pik gördüm değerlendirdik falan sonra korona olduk geçti şükür şuan adetim 3 gün gecikti bunuda geç yumurtlamaya bağladım haliyle yani şuan yumurtlamadan sonra 12. Gün iki gün sonra 14 gün geçtiği için adet olmalıyım ama hiç olacakmış gibi değilim normalde adete beş veya iki gün kala kahverengi lekelerim olurdu adetin habercisi olarak onlarda gelmedi testi ne zaman yapsam umutlu değilim ama insanoğlu şüphelenmeden olmazdı bu ayda merak içindeyiz
Ayy inşallah bebiştir kuzum. Benim takvime göre daha bugünle 7 gün var ama erken olcam gibi enfeksiyondan yumurtlama akıntı takip edemedim takvime göre dün hala gebelik ihtimalim orta gözüküyodu. Geçse de enfeksiyon başka bişey istemiyorum erken adet olmaya razıyımCanim benimde bu ara agrim sancim cok ama adette olmadim misal Daha regl ye var takvime göre ama yumurtlamaya göre bugun bat
Yapsan şimdi çıkar kuzum 12. günse eğer ki patlat bi test aşkoKızlar bana bir akıl verin çatlayacağım normalde bat 27 Temmuz fakat adete 9 gün kala yumurtlama oldu pik gördüm değerlendirdik falan sonra korona olduk geçti şükür şuan adetim 3 gün gecikti bunuda geç yumurtlamaya bağladım haliyle yani şuan yumurtlamadan sonra 12. Gün iki gün sonra 14 gün geçtiği için adet olmalıyım ama hiç olacakmış gibi değilim normalde adete beş veya iki gün kala kahverengi lekelerim olurdu adetin habercisi olarak onlarda gelmedi testi ne zaman yapsam umutlu değilim ama insanoğlu şüphelenmeden olmazdı bu ayda merak içindeyiz
Yumurtlamadan emin olduğuna göre yarın yapabilirsin bence. Benim de hiç belirtim olmadı ki kuzum, sadece 1 gün regl sancısı yaşadım çok hafif bi şekilde o kadar. İnşallah mutlu haberi verirsinM Mavimiresl G Gzmyts53 G Gzmyts53 Childdevelopment Childdevelopment Veziir bitliKedi R Random3 R Random3 Lale95 miraclebeyb
Ve etiketleyemedeğim diğer canlar
Yaa yerimBenim de oğlum çok istiyor hep hayal kuruyordu planlar yapıyordu. Şimdi haberi yok henüz söylemek için sabırsızlanıyorum
Merhaba bende gebeliği mi yeni öğrendim ama regl gibi belim bacaklarım ağrıyor sizde de oluyor muBugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdim
Ayyy geliyor mu dersiiin? Sabrınıza tüküreyim sizin nasıl dayanıyorsunuz yaa hadi yap bi test yaCanim benimde bu ara agrim sancim cok ama adette olmadim misal Daha regl ye var takvime göre ama yumurtlamaya göre bugun bat
Yaa cidden çıkar mı ki canım yarın yapayım ben ozaman garanti olsun sabah ilk idrarlaYapsan şimdi çıkar kuzum 12. günse eğer ki patlat bi test aşko
Bende hiç adet belirtisi olmayınca merak etmeye başladım normalde beş altı gün öncesinde göğüslerim şişer acır vücutta şişkinlik olur lekeler olur hiç yok biri bile yok ozaman ben yarın yapayım canım ya bi yanım boşuna heveslenme yoktur diyor diğer yarım merakından çatlıyorYumurtlamadan emin olduğuna göre yarın yapabilirsin bence. Benim de hiç belirtim olmadı ki kuzum, sadece 1 gün regl sancısı yaşadım çok hafif bi şekilde o kadar. İnşallah mutlu haberi verirsin