Bilmiyorum ki şuan da bile hala adet ağrım var ve seffaf beyaz akıntımBenimde bat 5 ağustos aşko daha var ama ya senin bebişten olabilir❤ benim şimdiden adet belirtilerim başladı canım cips istiyo
Bilmiyorum ki kuzum hiç yaşamadım daha önce
İnşallah bebiştendir kuzum normalde adete yakın kuruluk olmuyo mu sende bende öyle kupkuruyumBilmiyorum ki şuan da bile hala adet ağrım var ve seffaf beyaz akıntım
Aman Allah korusun kuzum bilmesen daha iyi zaten ❤Bilmiyorum ki kuzum hiç yaşamadım daha önce
Geciyordur da enfeksiyon bazen zor geçiyor yaaa antibiyotik kacinci GündesinCanımlar ben ilaçları kullanıyorum ama bugün çok ağrım var sanki adet olcam gibi bacaklarım ağrıyo karnımın içi sökülcek gibi ağrıyo gaz var karnımda bide geçmiyo mu acaba bu enfeksiyon ☹
Bat ne zamandi canim Ağustos değil miydi ?Kızlar adet olacakmış gibi ağrım var ve özellikle sol kasığımda icten içte böyle nasil desem bi hassasiyet var sanki. Ümitlenmeli miyim sizce22 Temmuz yumurtlama oldu 23 Temmuz daha silikti, 24 temmuzda tekrar pik yaptı 25 temmuzda tamamen silindi. Hepsini de değerlendirdim ama bilemedim belkide adet olcam
7. Gün kuzum bugün son 3 gün kaldı bitmesine fitil de 2 tane kaldı çok fena batıyo bide kasıklarımGeciyordur da enfeksiyon bazen zor geçiyor yaaa antibiyotik kacinci Gündesin
Haklısın canım öyle tabi planlar ve gerçekleşenler diye gidiyoruz zaten ama ekime kadar en az bekleyeceğim sonrası Allah Kerim hayırlısı kuzumAma ayarlayınca da olmuyor işte bebeğim, sen doğal akışına bıraktabii pıhtılaşma varsa ilaç kullanmak önemli. Beklemiyorken geliyor bizim aksi sıpalar biliyosun
Sen daha iyileşmedin corona geçirdin farkında mısın? Ağrılarının sürmesi çok normal sen bol bol vitamin al canım
He bide coronaydım ben dimi unuttum ben onuSen daha iyileşmedin corona geçirdin farkında mısın? Ağrılarının sürmesi çok normal sen bol bol vitamin al canım
Evet ama adet öncesi belirtiler diye düşünüyorum ya gebelik sanmıyorum açıkçasıBat ne zamandi canim Ağustos değil miydi ?
Hemen geçmez tabii tatlım ama işe yarıyordur tabii ki. Belki de ilaçların yan etkisidir
İnşallah gecer yaa antibiyotik bitsin öyle bir gbak bakalim7. Gün kuzum bugün son 3 gün kaldı bitmesine fitil de 2 tane kaldı çok fena batıyo bide kasıklarım
Evet oluyor canımİnşallah bebiştendir kuzum normalde adete yakın kuruluk olmuyo mu sende bende öyle kupkuruyum
Canım sen d3k2 vitamini kullan mutlakaHe bide coronaydım ben dimi unuttum ben onuonun için hiç ilaç kullanmadım ilaçları karıştırıp iyice kötü olmıyım diye ama o geçti gibi kuzum böyle ağrı olması canımı sıkıyo ya amaann
Bu ay umutluyum senden, çifter yumurtladin ,Evet ama adet öncesi belirtiler diye düşünüyorum ya gebelik sanmıyorum açıkçası
Bende umut o kadar sıfır ki doktor araştırıyorumBu ay umutluyum senden, çifter yumurtladin ,
Bende 2 sine randevu almıştım zar zor.Bende umut o kadar sıfır ki doktor araştırıyorum