Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızlar bana bir akıl verin çatlayacağım normalde bat 27 Temmuz fakat adete 9 gün kala yumurtlama oldu pik gördüm değerlendirdik falan sonra korona olduk geçti şükür şuan adetim 3 gün gecikti bunuda geç yumurtlamaya bağladım haliyle yani şuan yumurtlamadan sonra 12. Gün iki gün sonra 14 gün geçtiği için adet olmalıyım ama hiç olacakmış gibi değilim normalde adete beş veya iki gün kala kahverengi lekelerim olurdu adetin habercisi olarak onlarda gelmedi testi ne zaman yapsam umutlu değilim ama insanoğlu şüphelenmeden olmazdı bu ayda merak içindeyiz

M Mavimiresl G Gzmyts53 G Gzmyts53 Childdevelopment Childdevelopment Veziir bitliKedi R Random3 R Random3 Lale95 miraclebeyb
Ve etiketleyemedeğim diğer canlar

Canim benimde bu ara agrim sancim cok ama adette olmadim misal Daha regl ye var takvime göre ama yumurtlamaya göre bugun bat
Ayy inşallah bebiştir kuzum. Benim takvime göre daha bugünle 7 gün var ama erken olcam gibi enfeksiyondan yumurtlama akıntı takip edemedim takvime göre dün hala gebelik ihtimalim orta gözüküyodu. Geçse de enfeksiyon başka bişey istemiyorum erken adet olmaya razıyım

Yapsan şimdi çıkar kuzum 12. günse eğer ki patlat bi test aşko

Bugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdim
Merhaba bende gebeliği mi yeni öğrendim ama regl gibi belim bacaklarım ağrıyor sizde de oluyor mu

Yumurtlamadan emin olduğuna göre yarın yapabilirsin bence. Benim de hiç belirtim olmadı ki kuzum, sadece 1 gün regl sancısı yaşadım çok hafif bi şekilde o kadar. İnşallah mutlu haberi verirsin
Bende hiç adet belirtisi olmayınca merak etmeye başladım normalde beş altı gün öncesinde göğüslerim şişer acır vücutta şişkinlik olur lekeler olur hiç yok biri bile yok ozaman ben yarın yapayım canım ya bi yanım boşuna heveslenme yoktur diyor diğer yarım merakından çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…