Şifasını görürsün inşallah canım sana benimle dönsün paketNasılsıniz kizlar ? M MavimireslMucizemmm16 @ venevv Childdevelopment S sultansultan90 Veziir G Gzmyts53 belirti yaşayanlar, ağrısı olanlar iyisiniz inşaallah? dün misafirlikteydim yoğundum internetim yoktu pek giremedim,eş paketi siparişim geldi bu gün itibariyle kullanmaya başladım inşaallah ilk ayda pozitifi görürüm
Hamiş aşkolar dua edin lütfen R Random3 @NastenkaAleksey ve diğerleri
Ben 26. Günde yumurtlama görüp 3 gün sonra adet olmuş insanım o yüzden benim vücudumda hersey olabilirKuzum daha 4 gün geçmiş.. adet olmazsın daha merak etmeçok dinleme kendini, inşallah içeride minik bir oluşum gerçekleşiyordur
Yer arıyor kendisine inşallah annesiKızlar adet olacakmış gibi ağrım var ve özellikle sol kasığımda icten içte böyle nasil desem bi hassasiyet var sanki. Ümitlenmeli miyim sizce22 Temmuz yumurtlama oldu 23 Temmuz daha silikti, 24 temmuzda tekrar pik yaptı 25 temmuzda tamamen silindi. Hepsini de değerlendirdim ama bilemedim belkide adet olcam
Benimde 31 temmuz bakalım hayirlisiGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
Canımm inşallah dediğin gibidir, olsa bile inanamıcam gibiYer arıyor kendisine inşallah annesi
Bat 5 Ağustos da yumurtlama biraz karışık oldu benim bilmiyorum 10 ağustosa kadar adet olmazsam inşallah yapıcam testKuzum daha adet için erken değil mi ya bat ne zaman ki ? belki bebiştir güzel düşünelim güzel olsun aşko ❤❤
Amin ablam teşekkürler,neden kapatdin yaaaŞifasını görürsün inşallah canım sana benimle dönsün paketBen kasıma kadar kapattım dükkanı nadasa bıraktım tarlayı
Neden kasıma kadar?Şifasını görürsün inşallah canım sana benimle dönsün paketBen kasıma kadar kapattım dükkanı nadasa bıraktım tarlayı
Ekliyorum canm listeyeBenimde 31 temmuz bakalım hayirlisi
3 gün kaldı kuzumAmin canim teşekkürleradet günün ne zaman?
Canım şu genetik sonuçları bi çıksın rahat edeyim. Bir de kasıma kadar hangi ay hamile kalırsam yaz tatiline denk gelecek ben de öğretmen olduğum için yaz tatilinden dolayı doğum izni gitsin istemiyorum. Bir de dinlenmiş olur rahim de birazNeden kasıma kadar?
Doğum izniyle yaz tatili çakışmasın diye öğretmenler bu konuda planlı hareket ediyorAmin ablam teşekkürler,neden kapatdin yaaa
Benimde bat 5 ağustos aşko daha var ama ya senin bebişten olabilirBat 5 Ağustos da yumurtlama biraz karışık oldu benim bilmiyorum 10 ağustosa kadar adet olmazsam inşallah yapıcam test
Haklı olarak en güzeliDoğum izniyle yaz tatili çakışmasın diye öğretmenler bu konuda planlı hareket ediyor
Ama ayarlayınca da olmuyor işte bebeğim, sen doğal akışına bırakCanım şu genetik sonuçları bi çıksın rahat edeyim. Bir de kasıma kadar hangi ay hamile kalırsam yaz tatiline denk gelecek ben de öğretmen olduğum için yaz tatilinden dolayı doğum izni gitsin istemiyorum. Bir de dinlenmiş olur rahim de biraz
Doğum izniyle yaz tatili çakışmasın diye öğretmenler bu konuda planlı hareket ediyor
M Mavimiresl G Gzmyts53Canımlar ben ilaçları kullanıyorum ama bugün çok ağrım var sanki adet olcam gibi bacaklarım ağrıyo karnımın içi sökülcek gibi ağrıyo gaz var karnımda bide geçmiyo mu acaba bu enfeksiyon ☹