Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Amin canım inşallah kimsenin gönlü yorulmaz bu yolda 🙏 kan testi yaptırmadan kesin olarak göremiyorum ama ihtimali bile güzel 🥰 Alaaddin kaçar doktorumun ismi. Balıkesirde epey tanınan iyi bir doktor. Ben en başından beri hep güvendim attığı adımlara. Ben biraz nazlı ve canı tatlı biriyim malesef. Aşılamaya giderken epey korkmuştum. Ama o kadar eli çabuk ve kendinden emindi ki işlem sırasında canım bile acımadan nasıl bittiğini anlamadım. yaklaşık bi yıldır sık sık muayene oluyorum Onunla ilgili sormak istediğin ne olursa yardımcı olurum.
Kuzum sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim maşallah ❤❤😍😍😍 durumdan haberdar et bizi ❤❤

Çok doğru ablacım herşeyin bi vakti zamanı var biz o zamana esiriz sadece . Allah hepimize tüm umut dolu bekleyenlere nasip etsin her gece dualarımdasınız ailem gibi oldunuz ❤️🥺🥺
Sağol kuzum. Valla benim içinde öyle herşeyi sizinle konuşuyorum sizin için her zaman dua ediyorum ❤❤

Amin canım inşallah kimsenin gönlü yorulmaz bu yolda 🙏 kan testi yaptırmadan kesin olarak göremiyorum ama ihtimali bile güzel 🥰 Alaaddin kaçar doktorumun ismi. Balıkesirde epey tanınan iyi bir doktor. Ben en başından beri hep güvendim attığı adımlara. Ben biraz nazlı ve canı tatlı biriyim malesef. Aşılamaya giderken epey korkmuştum. Ama o kadar eli çabuk ve kendinden emindi ki işlem sırasında canım bile acımadan nasıl bittiğini anlamadım. yaklaşık bi yıldır sık sık muayene oluyorum Onunla ilgili sormak istediğin ne olursa yardımcı olurum.
Amin canım hangi hastanede bu doktor. Bende Gürhan hocaya aldım yarın için randevu ama gidebilecek miyim bilmiyorum ya 🤷‍♀️

Sol kasığım hala fazlasıyla şiş bu da düşündürmüyor değil biraz endişeliyim. Hiç böyle bi belirti okumadım daha önce. Sen o mesajınla içime su serpmiştin inşallah hepimiz için herşey çok güzel olur 🥰
İçini rahat tut güzelim çizgin çok güzel yanılma ihtimali pek görmüyorum inşallah sağlıklı bir şekilde değerini öğrenir kesesini görürsün kuzu🥰

Günaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle. 🙈 ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle 🤭
Bayılıyorum böyle net çift çizgilere 🤩 hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin 🌸💕

Çok teşekkür ederim amin 🙏 hamile kaldığımda oldu ama daha bilmiyordum tabii. Saydıkların belirti gibi, inşallah öyledir ama ilaçların etkisi de olabiliyor. Ben ilk defa tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım ama femara kullanırken bir sürü belirti yaşıyordum. Umarım senin de yerleşme belirtileridir 🙏🥰
Amin inşallah bende beklemedeyim belki kan veririm yarın öbür gün belli olur mu acaba 14 Temmuz 19-20 mm yumurta 20 temmuzda kontrol etti yumurtalar çatlamış dedi nezaman test yapsam çıkar acaba

Bebeğim progesteron seviyem iyiydi o yüzden ilaç vermedi. Zaten dış gebelikse ilaç bi işe de yaramazdı. Tutunuyor ama yanlış yerde tutunuyor işte 😔 sağlık olsun kuzum yaa alıştık mı ne artık aynı şeyleri yaşamaya?
evet dıs gebelık olusumu ıse progestan da verse olusuyor dedıgın gıbı
ben ılk dusuk tehlıkem var dıye evde on gun dınlendım progestan- estrofem kullandım ..
ama kese zamanı dıs gebelık oldugu ortaya cıktı :KK43:

Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın 😍 @Hayatlarrr @dceke @sultansultan90 Veziir Veziir @venevv @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
çok ıyı yapmıssın kesınlıkle tek doktora baglı kalmamak lazım,
ınsallahh saglıkla ılerler kuzum ,maşallaahhh :KK200:

Bayılıyorum böyle net çift çizgilere 🤩 hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin miniğin 🌸💕
Canısı nasılsın uzun zamandır çok aktif takip etmiyorum. Ne durumdasın. Ağustos grubuna gittim ama artık sıkıldım galiba. Yazmıyorum girmeyi bile unutuyorum. Senin bu ay bat ne zaman ne durumdasın. Benim tahmini 5 ağustos. Pek değerlendiremedik ama yine oldu bi şeyler. Umut bizim ekmeğimiz 🤣

Canısı nasılsın uzun zamandır çok aktif takip etmiyorum. Ne durumdasın. Ağustos grubuna gittim ama artık sıkıldım galiba. Yazmıyorum girmeyi bile unutuyorum. Senin bu ay bat ne zaman ne durumdasın. Benim tahmini 5 ağustos. Pek değerlendiremedik ama yine oldu bi şeyler. Umut bizim ekmeğimiz 🤣
Bende artık gruplara katılmıcam sıkıldım bende 😔 benim bat 5 Ağustos normalde ama ben 2 gün arayla 2 kere yumurtlama gördüm. 22 Temmuz pikti 23 Temmuz çatladı, 24 Temmuz tekrar pik oldu 25 Temmuz tamamen çatladı baya silikti. Degerlendirdim o günleri işte hiç umudum yok ama kendime söz verdim 10 ağustosa kadar adet olmazsam 10 Ağustos sabahı test yapıcam 😂 adet olursam da doktora gidicem artık 😕

Günaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle. 🙈 ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle 🤭
Çok güzel bir positif canım hayırlı olsun 😍

@Random3 @venevv @sultansultan90 A ad000 @Cgh Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz 😅 negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü 🤷🏼‍♀️ Saglik olsun
Bende kan verdim negatif bugün regl gelir diye düşünüyorum sağlık olsun canım benim önümüzde ki aya bakacaz artık 🙏🏻🙏🏻
Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın 😍 @Hayatlarrr @dceke @sultansultan90 Veziir Veziir @venevv @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Canım benim çok sevindim keseyi görmene darısı kalp atışına inşallah. Hangi doktordu dış gebelik diyen sana

X