Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Afedersin ama o doktora küfürrrr yağdırmak istiyorummmm…. Şükürler olsun çokkk sevindim canım çok

Adetim 8-9 gün sürüyor canim.
4 gün siyah leke bir gün duruyor 6. Gün kırmızılar geliyort

Günaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle. ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle

Eklentiler

• 2AE1109D-9903-40CB-B33B-A554023B2477.jpeg
    71,5 KB · Görüntüleme: 50
Canım bana da çarpı atabilirsin çok geç adet oldum bugün son günüm kismet artik onumuzdeki ay devam

Günaydın ,evet hatirladim sizi ve çok mutlu oldum adiniza tebrik ederim, sağlıkli gebelik olsun inşaallah

Günaydın ,evet hatirladim sizi ve çok mutlu oldum adiniza tebrik ederim, sağlıkli gebelik olsun inşaallah
Daha önce kaset test yanıltmıştı malesef hayalet çizgi görüp umutlanmıştım. Umarım doğru değerlendiriyorumdur diye onayınıza sunmak istedim çook teşekkür ederim inşallah herşey yolundadır

Çok teşekkür ederim amin hamile kaldığımda oldu ama daha bilmiyordum tabii. Saydıkların belirti gibi, inşallah öyledir ama ilaçların etkisi de olabiliyor. Ben ilk defa tedavisiz kendiliğinden hamile kaldım ama femara kullanırken bir sürü belirti yaşıyordum. Umarım senin de yerleşme belirtileridir

Tebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah

Günaydın ben adet oldum çarpı atabilirsiniz

Maşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza hangi doktorda yaptırmıştın aşılamayı

N NastenkaAleksey burda anlamıştım pozitif olduğunu

Maşallah canım çok sevindim darısı bizim başımıza hangi doktorda yaptırmıştın aşılamayı
Amin canım inşallah kimsenin gönlü yorulmaz bu yolda kan testi yaptırmadan kesin olarak göremiyorum ama ihtimali bile güzel Alaaddin kaçar doktorumun ismi. Balıkesirde epey tanınan iyi bir doktor. Ben en başından beri hep güvendim attığı adımlara. Ben biraz nazlı ve canı tatlı biriyim malesef. Aşılamaya giderken epey korkmuştum. Ama o kadar eli çabuk ve kendinden emindi ki işlem sırasında canım bile acımadan nasıl bittiğini anlamadım. yaklaşık bi yıldır sık sık muayene oluyorum Onunla ilgili sormak istediğin ne olursa yardımcı olurum.

Devlete saat 15 e randevu bulabildim. Muhtemelen benden önce 80 hastaya bakmış bir bikkinlikla muane edecek
Ben 14 e almıştım hem geç gittim hemde yarım saat 40 dk bekledim doktoru molaya mı gitmiş napmışsa geldi bi afra bi tafra geç karnını aç geliyorum dedi bide 5 dk öyle bekledim ultrasonla bakıp sadece rahim duvarının arkasında enfeksiyon var ilacı içemiyosan iğne yazicam ilişki yasak dedi o kadar daha da konuşmak mümkün değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…