- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 36
Afedersin ama o doktora küfürrrr yağdırmak istiyorummmm…. Şükürler olsun çokkk sevindim canım çokTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın@Hayatlarrr partalina_ @sultansultan90 Veziir @venevv @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Adetim 8-9 gün sürüyor canim.Kuzum 4 gün mü sürüyo adetin ben gittim 4. Gün yaptırdım valla doktora 3. Gün dedimdaha doğrusu ilk gün leke şeklinde geldi kırmızıya sonraki gün döndü bende 3. Günüm dedim 1 gün erken gelmişti reglim bi daha da gidemem diye öyle söyledim randevu bulmak çok zor 2 3 hafta sonra anca bulunuyo
Canım bana da çarpı atabilirsin çok geç adet oldum bugün son günüm kismet artik onumuzdeki ay devamGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
Günaydın ,evet hatirladim sizi ve çok mutlu oldum adiniza tebrik ederim, sağlıkli gebelik olsun inşaallahGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
Daha önce kaset test yanıltmıştı malesef hayalet çizgi görüp umutlanmıştım. Umarım doğru değerlendiriyorumdur diye onayınıza sunmak istedimGünaydın ,evet hatirladim sizi ve çok mutlu oldum adiniza tebrik ederim, sağlıkli gebelik olsun inşaallah
Çok teşekkür ederim aminGebelikte mi ishal oldu bende femara kullandım ve iki tane yumurtam oluştu 19-20 mm 14 temmuzda doktor öyle dedi Sonra 20 temmuzda çağırdı gittim çatlamış dedi ve 7. Gün ben ishal oldum bir gün sürdü sonraki günde ateşlendim oda bir gün sürdü geçti şimdide ateş basıyor mide bulantısı ve tiksinme var yemek yiyemiyorum doğru düzgün sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor hep sıvı şeyler bekliyorum adet günümü bakalım nasip inş bendede vardır dua edin sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah
Burada yapamasam da inan ki ben de çok küfrettim ama şükürler olsun o katile teslim etmedim canımıAfedersin ama o doktora küfürrrr yağdırmak istiyorummmm…. Şükürler olsun çokkk sevindim canım çok
TebriklerGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
Günaydın ben adet oldum çarpı atabilirsinizGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
Şunun şurasında Balıkesire ne kaldı canımAz kalmış kuzum inşallah sağ salim varın evinize haber et varınca ❤❤
Maşallah canım çok sevindim darısı bizim başımızaGünaydın kızlar , belki hatırlarsınız Haziran ayı topiğinde daha aktiftim. Bi süredir Pcos için tedavi görüyorum. Klomen femara gonalf derken en son 15 Temmuz tarihinde aşılama denedik. 15 gün geçmeden test yapmayacağıma dair anlaşmıştım kendimle.ama dünden beri şiddetli regl ağrısı hissedip bu sabah da bulantıyla uyanınca ( regl olacağım sabah bulantı ve kusma yaşarım genelde ) kendimi ümitlendirmemek için negatifse bile çıkar artık diyerek az önce kaset test yaptım. Bugün aşılama ile birlikte 14. Gün ve ilk birkaç saniyede çıkan sonuç böyle
N NastenkaAleksey burda anlamıştım pozitif olduğunuCanım benim rahim ağzında kistler varmış rahim ağzını darlaştıran. Ondan çok canım acımış rahime girmekte zorlanmış doktorlar. Bir kaç gün önce histereskopi oldum öyle öğrendim. Aşılamalarımın başarı oranını da düşürmüş kistler malesef.
Ben de aşılama olduğum zamanlarda araştırmıştım belirti falan hamile kalanlar 4. Günden başlamıştı kasıklarım ağrıyor şişiyor demeye. İnşallah senin de öyledir
Öyle git kuzum o zaman bişey olmaz bence ama doktora bu durumu söyle bakalım ne diycek demekki önce lekelenme olarak başlıyo çok sonra dönüyo kırmızıyaAdetim 8-9 gün sürüyor canim.
4 gün siyah leke bir gün duruyor 6. Gün kırmızılar geliyort
Benim hep böyleydi canim.Öyle git kuzum o zaman bişey olmaz bence ama doktora bu durumu söyle bakalım ne diycek demekki önce lekelenme olarak başlıyo çok sonra dönüyo kırmızıya
Geçiştirmeseler şaşarım zatenBenim hep böyleydi canim.
Doktora da gittim, herkeste farklı oluyor seninki de böyle demek deyip gecistirmisti
Devlete saat 15 e randevu bulabildim. Muhtemelen benden önce 80 hastaya bakmış bir bikkinlikla muane edecekGeçiştirmeseler şaşarım zatendoğru düzgün bir doktora denk gelirsin inşallah kuzum herseyinle ilgilenen
Amin canım inşallah kimsenin gönlü yorulmaz bu yoldaMaşallah canım çok sevindim darısı bizim başımızahangi doktorda yaptırmıştın aşılamayı
Ben 14 e almıştım hem geç gittim hemde yarım saat 40 dk bekledim doktoru molaya mı gitmiş napmışsa geldi bi afra bi tafra geç karnını aç geliyorum dedi bide 5 dk öyle bekledim ultrasonla bakıp sadece rahim duvarının arkasında enfeksiyon var ilacı içemiyosan iğne yazicam ilişki yasak dedi o kadarDevlete saat 15 e randevu bulabildim. Muhtemelen benden önce 80 hastaya bakmış bir bikkinlikla muane edecek