Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

A a a a geç döllenme flb olabilirmi acaba

Ay ağlıycam mutluluktan ne güzel haber yaaa aşko valla çok iyi yapmışsın başka doktora gitmekle Allahım inşallah pıt pıt kalp atışını da duyarsın

Yok tatlim hiç bir şey kullanmadim, adet ağrılarım var göğüslerim şişti acıyor, vücut ısım düştü bugün, büyük ihtimal yarin adet olurum
Bende klomen falan kullandin sandim oda geciktirmisti beni. Ya ben hic anlamıyorum vucut isisiyla takip etme konusundan. Benimde aşırı agri yapiyo goguslerim kasiklarimda degilde rahmimde kasilmalarim var adet bekliyorum yumurtlama ya göre 2 gun sonra olmam lazim

Yok tatlum kullanmadim
Vücut ısısi çok rahat ve güvenilir,ben yıllardır böyle anlıyorum hamilelik olup olmadığını,evet benimde ağrılarım ayni sende olduğu gibi
Düne bakanda daha da artdi

Yok tatlum kullanmadim
Vücut ısısi çok rahat ve güvenilir,ben yıllardır böyle anlıyorum hamilelik olup olmadığını,evet benimde ağrılarım ayni sende olduğu gibi
Vücut ısısını bende denedim geçen ay, adet olacağım gün ateşim düşük çıktı ve o gün adetim geldi

Yok tatlum kullanmadim
Rahim icimde afedersin popuma kadar bi sanci vuruyor ara ara. Bende hamile olmadığımi o sekilde anliyorum adet olacagim zamanda uyku halim halsizlik mutsuzluk oluyor bende

Rahim icimde afedersin popuma kadar bi sanci vuruyor ara ara. Bende hamile olmadığımi o sekilde anliyorum adet olacagim zamanda uyku halim halsizlik mutsuzluk oluyor bende
Evet bazen bende de oluyo sanki çatlayacak gibi tüm gebelik belirtileri var şuan,midem rahatsiz, bulantilar oluyo, göğüslerime diken batar gibi sancı giriyor bazen,uykum çok ve daha neler nelerşimdi seç seçe bilirsen adetmi gebelikmi

Kızların adetime iki gün var di bugün 3 gibi kan geldi günlük ped koydum iki saat sonra eve geldim lavaboya girdiğim de kahverengi ve tatlı kaşığı kadar kan gelmiş idari yaparken gelmiyor lan peçete ile silince geliyor bu kan yerleşme kanı mi ne olur cevap verince peçete ile silince de açık kırmızı rengi var _Umutlu_Pozitif_ R Random3 Veziir M Mucizem mm ve diğer kızlar inşallah regli kanı değildir

Yok kuzum bugün 11 yarın 12 bebetime var elimde 3 tane, her sabah yaparım, yalancı çizgiler görür hayale dalarım diye düşündü
Bebetime yanlış mı gösteriyor acaba bu grupta onu gördüm bazı arkadaşlarda yanlış çıkardı değil mii ?? Hangi markayı önerirsin canım acaba birde erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi almak gerekiyor ? Normal gebelik testini 2 3 gün öncesinden yapıp anlayabilir miyiz ? Çok soru sordum kusura bakmayın test hiç yapmadım merak ettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…