Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Bebetime yanlış mı gösteriyor acaba bu grupta onu gördüm bazı arkadaşlarda yanlış çıkardı değil mii ?? Hangi markayı önerirsin canım acaba birde erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi almak gerekiyor ? Normal gebelik testini 2 3 gün öncesinden yapıp anlayabilir miyiz ? Çok soru sordum kusura bakmayın test hiç yapmadım merak ettimm 🤭🤭🤗
Bebetime 20dk sonra bende baya bi çizgi çıkarıyor her zaman.. fazla idrar damlatmaz ve ilk 20 dkyı ciddiye alırsan sorun yok 😅 artimed ve laboquick marka testler gayet iyi.. yani erken gebelik testlerinde, regl gününden 3-4 gün önce çıktığı oluyor. Ama çok az değeri saptadığı için bazen yanıltabiliyor.
Tavsiyem, bir test bağımlısı olarak, bu batağa düşme 🤣 yol yakınken kendini koru 😜 mantıklı olan regl gecikince test yapmak.. bize uyma 😁 ama beklemek zor tabi 😇

Bebetime 20dk sonra bende baya bi çizgi çıkarıyor her zaman.. fazla idrar damlatmaz ve ilk 20 dkyı ciddiye alırsan sorun yok 😅 artimed ve laboquick marka testler gayet iyi.. yani erken gebelik testlerinde, regl gününden 3-4 gün önce çıktığı oluyor. Ama çok az değeri saptadığı için bazen yanıltabiliyor.
Tavsiyem, bir test bağımlısı olarak, bu batağa düşme 🤣 yol yakınken kendini koru 😜 mantıklı olan regl gecikince test yapmak.. bize uyma 😁 ama beklemek zor tabi 😇
🤣🤣🤣 Burayı okuyunca insana bi merak geliyormuş 🤭🤭ben hiç meraklı bi insan değilim hatta regl zamanını bekleyip gelmezse sonrası yapmayı düşünüyorum ama eşim yapışır yakama valla yap Allah yap diye 🤣🤣🤣🤣 o benden meraklııı burayı okuyuncada bi merak gelmiyor değil 🤣

Bebetime yanlış mı gösteriyor acaba bu grupta onu gördüm bazı arkadaşlarda yanlış çıkardı değil mii ?? Hangi markayı önerirsin canım acaba birde erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi almak gerekiyor ? Normal gebelik testini 2 3 gün öncesinden yapıp anlayabilir miyiz ? Çok soru sordum kusura bakmayın test hiç yapmadım merak ettimm 🤭🤭🤗
Kişiden kişiye değişiyor canim,bazi arkadaşlar oldu ki erken gebelik testi çift çizgi çıkardı ama yalnış oldu, istiyorsan bekle günün geçsin öyle yap net sonuç alasın😍

Gerçekten batağa batmiş gibiyiz Allah çift çizgiyi gösterip çikarsin bizleri tez zamanda bu bataktan😅😅

Laboquik test alin.

Ben de çok şaşırdım 😅😅😅 ve bunu başka yerde duymamıştım o yüzden😅😅😅 8 aydır deniyoruz. Evet kesinlikle öyle ama rahim filmi, sperm analizi yaptırmadık daha. Endişeleniyoruz bazen
Haa biz hepsini yaptırdık hamd olsun sorun çıkmadı 🙈 şimdide de saldık herseyi😏😏 zaman diyoruz bakalım 😍

Bünyedeki etkileri görüldüğü üzere, biz:))
Bi olsunda benim yerimede ısır arkadaşım🤲🌹

Adamda yok, nasıl hamile kalacaksam artik:) ins yumurtlama olmuştur o gitmeden tek umudum bu:) bedevi hesabı:)
Olsun canım benim umut fakirin ekmeği demişler boşuna değil 😅 inşallah olmuştur. Olmamışsa bile ilerleyen zamanlarda inşallah hayırlısı ile olsun 🥰🥰

Hakkında hayırlısı Olsun hiç zaman kayıp etme göğüsün ucundan durduk yere sıvı gelmesi iyi deyil derler
Evet bende pek aldırış etmemiştim 3 seneye yakındır var evlenmeden önce de vardı . Şimdi anneme söylediğimde şimdiye kadar neden söylemedin diye kızdı

Kuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu al
Bende onun için hormon testi istemiştim bir gebenin günlüğündeki ablaya sordum oda aynısını dedi baktır belki bu yüzden hamile kalamıyorsun ilaçla düşürürler diye ama ilgilenmedi dr bende geri döndüm geldim

Onlar bana denk gelmiyor gelsinde bakalim yüzüme nasil baktiriyorum kafalarina göre nasil azarlayabiliyolar ya sasirdim valla 1fafeyla 1fafeyla kuzum niye vermedin cevabini
İçerisi kalabalıktı suriyeli falan doluydu bi kaç kişiyi aynı anda almıl polemiğe girmek istemdim abla malum şu sıralar öldürülen dr sayısı artınca haklıda olsan haksız duruma düşersin bu aralar

İncir kürü falan yapma sakin. Hurma da süt yapar yeme prolaktin yukselmistir @sultansultan90 dedigi gibi mutlaka git. 1fafeyla 1fafeyla
Yok abla incir tüketen biri değilim sevmem de hurmayıda çok nadir ayda yılda bir yeni olan bir şeyde değil 3,4 senedir farkındayım ama pek ciddiye almamıştım eşim biraz rahatsızdı bu durumdan yani duruduk yere olmaz bi git falan diyodu sürekli

Bu yüzden doktora gitmekten nefret ediyorum böylesine çok denk gelmedim ama gerçekten ne oturdukları yerden kalkıyolar ne insan gibi bir açıklama yapıyolar ne de insanı dinliyolar o yasak bu yasak bilmem ne neyim var diye sorsan tenezzül edip cevap bile vermiyolar. Özelden bak randevunu kuzum aksatmadan git baktır hormonlarına sağlık ocağında artık hormon bakılmıyomuş sadece beta bakılıyo
Aynen abla yerinden bile kalkmadı o kadar kolemen falan kullandım belki kist yüzünden oluştu ara kanama en azından ultrasyonla bi bakabilirdi . Özele gitmek en iyisi galiba daha yaşım 22 bir senedir korunmuyorum ben doğum kontrol hiç almadım hamile kalamıyorsam vardır bi sebebi ilgilenmesi gerekirdi . Yaşıtlarım çatır çatır 2. Doğuruyo 😂🤷🏻‍♀️

İyi günler ,okudukca sinirlerim tavan yapti,senin ne haddine düşmüş doktor olmuş ama insan olamamişsin , ağzının payini verip öyle çiksaytiniz keşke
İçerisi çok kalabalıktı polemiğe girmek istemedim mecburiyetten randevu almıştım zaten 2 saat uzaklıkta il bize eşimde sabahları çalışıyor böyle olcağını bilsem almazdım bile . Sabahın 9 unda kalkıp oraya gelenenin vardırır bi derdi ama işte yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında onun için böyleler .. bidaha da gtmem tanıdığımı da göndermem heralde

İçerisi çok kalabalıktı polemiğe girmek istemedim mecburiyetten randevu almıştım zaten 2 saat uzaklıkta il bize eşimde sabahları çalışıyor böyle olcağını bilsem almazdım bile . Sabahın 9 unda kalkıp oraya gelenenin vardırır bi derdi ama işte yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında onun için böyleler .. bidaha da gtmem tanıdığımı da göndermem heralde
Ah canim bide o kadar yol gitmişsiniz,Allahindan bulsun üzülme mutlaka doktora git tahlil falan yaptır göğüsten sivi gelmesi normal değil büyük ihtimal prolaktin artmış

X