Hastalık belirtileri gibi herkeste farklı işliyor olabilirDemekki söylediklerim hepsi bizim psikolojik belirtilerimiz kendimizi gebe sandığımız için türlü türlü belirtiler çikariyoruzgebelikle yakindan uzaktan alakasi yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hastalık belirtileri gibi herkeste farklı işliyor olabilirDemekki söylediklerim hepsi bizim psikolojik belirtilerimiz kendimizi gebe sandığımız için türlü türlü belirtiler çikariyoruzgebelikle yakindan uzaktan alakasi yok
Evet canim öyle,sorularimla bunaltdimsa kusura bakma,adetim gecikti o yüzden belirti arar oldumHastalık belirtileri gibi herkeste farklı işliyor olabilir
Aşko test yapsanaaağğğEvet canim öyle,sorularimla bunaltdimsa kusura bakma,adetim gecikti o yüzden belirti arar oldum
Yok canım estağfurullah. İnşallah gebelik vardır.Evet canim öyle,sorularimla bunaltdimsa kusura bakma,adetim gecikti o yüzden belirti arar oldum
Her ay hamileyiz ztn hamilelerden daha cok belirti nasıl yasıyoruz gerçekten anlamıyorm ama gerçekten oluyo belirtilerEvet yakiz pişman oldu hcg değerini yazdığına naapiyim yaa etrafimda hiç gebe yok,bende 9yil önce gebelik yaşadığıma göre belirti falan bilmiyom
Aşkooo dün yaptim yaaa suratima çarpti yine tek çizgiyiAşko test yapsanaaağğğ
Evet işin sırrıni çözdüm ne zaman belirti olmasa o zaman hamileyiz qaliba))şaka bir yana Rabbimin hayirli bildiyi bir zaman var ,o zamana kadar sabirla,duayla beklemeliyizHer ay hamileyiz ztn hamilelerden daha cok belirti nasıl yasıyoruz gerçekten anlamıyorm ama gerçekten oluyo belirtiler
Bat ne zaman seninEvet işin sırrıni çözdüm ne zaman belirti olmasa o zaman hamileyiz qaliba))şaka bir yana Rabbimin hayirli bildiyi bir zaman var ,o zamana kadar sabirla,duayla beklemeliyiz
Benim siparişler her halde yarin ulaşir bana , ilaçları tek seferde içe bilirmiyim? eş paketi veHer ay hamileyiz ztn hamilelerden daha cok belirti nasıl yasıyoruz gerçekten anlamıyorm ama gerçekten oluyo belirtiler
23üydü geçti baya , bugün adetin 37ci günüBat ne zaman senin
Adetin 24cu günü ultrasona gitmişdim ağrılarım vardi,gitmişken baktirdim doktorun söyledigine göre yumurtam çatlamamiş 20mm ölçüde öylece kalmiş,rahim kalinligi 9mm ,adete az kaldigini söyledi 2hafta geçti üzerinden ne adet var ne de gebelikBat ne zaman senin
Cok sevindim yaa Grubumuzun supriz bebeğiAynen bende öyle oldum gözlerim yaşardi resmen
Canim sen ekstra bisey kullandinmi cok geciktin23üydü geçti baya , bugün adetin 37ci günü
Yaptım predictor yaptım hem de gitti 80tlpartalina_ iki gözümün çiçeği test yapmadın dimi, akıllı duruyosun?? Yarın test günü müüüüü
Yok tatlim hiç bir şey kullanmadim, adet ağrılarım var göğüslerim şişti acıyor, vücut ısım düştü bugün, büyük ihtimal yarin adet olurumCanim sen ekstra bisey kullandinmi cok geciktin
Üzülme daha erken,test acayip pahaliymişYaptım predictor yaptım hem de gitti 80tl
Karbeyaz
Sormaaa.. bebetime ve bu kazıktan vardı mecbur aldım.. bebetime sağolsun bende hiç negatif göstermez hep pozitifÜzülme daha erken,test acayip pahaliymiş
Yaa ama erken demiştik balım paranı çöpe atıyosun yaa.. yarın 11 gün oluyordu dimi? Yapacak mısın yine peki?Yaptım predictor yaptım hem de gitti 80tl
Karbeyaz
Evet bebetime öyle hiç kimseyi eliboş göndermiyorSormaaa.. bebetime ve bu kazıktan vardı mecbur aldım.. bebetime sağolsun bende hiç negatif göstermez hep pozitif