- 12 Kasım 2021
- 3.516
- 4.333
Bebetime 20dk sonra bende baya bi çizgi çıkarıyor her zaman.. fazla idrar damlatmaz ve ilk 20 dkyı ciddiye alırsan sorun yokBebetime yanlış mı gösteriyor acaba bu grupta onu gördüm bazı arkadaşlarda yanlış çıkardı değil mii ?? Hangi markayı önerirsin canım acaba birde erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi almak gerekiyor ? Normal gebelik testini 2 3 gün öncesinden yapıp anlayabilir miyiz ? Çok soru sordum kusura bakmayın test hiç yapmadım merak ettimm
Bebetime 20dk sonra bende baya bi çizgi çıkarıyor her zaman.. fazla idrar damlatmaz ve ilk 20 dkyı ciddiye alırsan sorun yokartimed ve laboquick marka testler gayet iyi.. yani erken gebelik testlerinde, regl gününden 3-4 gün önce çıktığı oluyor. Ama çok az değeri saptadığı için bazen yanıltabiliyor.
Tavsiyem, bir test bağımlısı olarak, bu batağa düşmeyol yakınken kendini koru mantıklı olan regl gecikince test yapmak.. bize uyma ama beklemek zor tabi
Kişiden kişiye değişiyor canim,bazi arkadaşlar oldu ki erken gebelik testi çift çizgi çıkardı ama yalnış oldu, istiyorsan bekle günün geçsin öyle yap net sonuç alasınBebetime yanlış mı gösteriyor acaba bu grupta onu gördüm bazı arkadaşlarda yanlış çıkardı değil mii ?? Hangi markayı önerirsin canım acaba birde erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi almak gerekiyor ? Normal gebelik testini 2 3 gün öncesinden yapıp anlayabilir miyiz ? Çok soru sordum kusura bakmayın test hiç yapmadım merak ettimm
Gerçekten batağa batmiş gibiyiz Allah çift çizgiyi gösterip çikarsin bizleri tez zamanda bu bataktanBebetime 20dk sonra bende baya bi çizgi çıkarıyor her zaman.. fazla idrar damlatmaz ve ilk 20 dkyı ciddiye alırsan sorun yokartimed ve laboquick marka testler gayet iyi.. yani erken gebelik testlerinde, regl gününden 3-4 gün önce çıktığı oluyor. Ama çok az değeri saptadığı için bazen yanıltabiliyor.
Tavsiyem, bir test bağımlısı olarak, bu batağa düşmeyol yakınken kendini koru mantıklı olan regl gecikince test yapmak.. bize uyma ama beklemek zor tabi
Sabredeyim o zaman öncesinde test yapmayayımKişiden kişiye değişiyor canim,bazi arkadaşlar oldu ki erken gebelik testi çift çizgi çıkardı ama yalnış oldu, istiyorsan bekle günün geçsin öyle yap net sonuç alasın
Laboquik test alin.Bebetime yanlış mı gösteriyor acaba bu grupta onu gördüm bazı arkadaşlarda yanlış çıkardı değil mii ?? Hangi markayı önerirsin canım acaba birde erken gebelik testi mi normal gebelik testi mi almak gerekiyor ? Normal gebelik testini 2 3 gün öncesinden yapıp anlayabilir miyiz ? Çok soru sordum kusura bakmayın test hiç yapmadım merak ettimm
Haa biz hepsini yaptırdık hamd olsun sorun çıkmadıBen de çok şaşırdımve bunu başka yerde duymamıştım o yüzden 8 aydır deniyoruz. Evet kesinlikle öyle ama rahim filmi, sperm analizi yaptırmadık daha. Endişeleniyoruz bazen
Olsun canım benim umut fakirin ekmeği demişler boşuna değilBünyedeki etkileri görüldüğü üzere, biz:))
Bi olsunda benim yerimede ısır arkadaşım❤
Adamda yok, nasıl hamile kalacaksam artik:) ins yumurtlama olmuştur o gitmeden tek umudum bu:) bedevi hesabı:)
Evet bende pek aldırış etmemiştim 3 seneye yakındır var evlenmeden önce de vardı . Şimdi anneme söylediğimde şimdiye kadar neden söylemedin diye kızdıHakkında hayırlısı Olsun hiç zaman kayıp etme göğüsün ucundan durduk yere sıvı gelmesi iyi deyil derler
Bende onun için hormon testi istemiştim bir gebenin günlüğündeki ablaya sordum oda aynısını dedi baktır belki bu yüzden hamile kalamıyorsun ilaçla düşürürler diye ama ilgilenmedi dr bende geri döndüm geldimKuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu al
Özle gitmeye karar verdim eşimle de konuştum inşallah düzelir bi an önce1fafeyla ve süt hormonun yüksekligi gebelige engeldir sıvu gelmesi kesin prolaktindir baktır özele devlette ciddiye almazlar maalesef cok iyi doktorlara denk gelmek gerekir
İçerisi kalabalıktı suriyeli falan doluydu bi kaç kişiyi aynı anda almıl polemiğe girmek istemdim abla malum şu sıralar öldürülen dr sayısı artınca haklıda olsan haksız duruma düşersin bu aralarOnlar bana denk gelmiyor gelsinde bakalim yüzüme nasil baktiriyorum kafalarina göre nasil azarlayabiliyolar ya sasirdim valla1fafeyla kuzum niye vermedin cevabini
Yok abla incir tüketen biri değilim sevmem de hurmayıda çok nadir ayda yılda bir yeni olan bir şeyde değil 3,4 senedir farkındayım ama pek ciddiye almamıştım eşim biraz rahatsızdı bu durumdan yani duruduk yere olmaz bi git falan diyodu sürekliİncir kürü falan yapma sakin. Hurma da süt yapar yeme prolaktin yukselmistir @sultansultan90 dedigi gibi mutlaka git.1fafeyla
Aynen abla yerinden bile kalkmadı o kadar kolemen falan kullandım belki kist yüzünden oluştu ara kanama en azından ultrasyonla bi bakabilirdi . Özele gitmek en iyisi galiba daha yaşım 22 bir senedir korunmuyorum ben doğum kontrol hiç almadım hamile kalamıyorsam vardır bi sebebi ilgilenmesi gerekirdi . Yaşıtlarım çatır çatır 2. DoğuruyoBu yüzden doktora gitmekten nefret ediyorum böylesine çok denk gelmedim ama gerçekten ne oturdukları yerden kalkıyolar ne insan gibi bir açıklama yapıyolar ne de insanı dinliyolar o yasak bu yasak bilmem ne neyim var diye sorsan tenezzül edip cevap bile vermiyolar. Özelden bak randevunu kuzum aksatmadan git baktır hormonlarına sağlık ocağında artık hormon bakılmıyomuş sadece beta bakılıyo
İçerisi çok kalabalıktı polemiğe girmek istemedim mecburiyetten randevu almıştım zaten 2 saat uzaklıkta il bize eşimde sabahları çalışıyor böyle olcağını bilsem almazdım bile . Sabahın 9 unda kalkıp oraya gelenenin vardırır bi derdi ama işte yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında onun için böyleler .. bidaha da gtmem tanıdığımı da göndermem heraldeİyi günler ,okudukca sinirlerim tavan yapti,senin ne haddine düşmüş doktor olmuş ama insan olamamişsin , ağzının payini verip öyle çiksaytiniz keşke
Ah canim bide o kadar yol gitmişsiniz,Allahindan bulsun üzülme mutlaka doktora git tahlil falan yaptır göğüsten sivi gelmesi normal değil büyük ihtimal prolaktin artmışİçerisi çok kalabalıktı polemiğe girmek istemedim mecburiyetten randevu almıştım zaten 2 saat uzaklıkta il bize eşimde sabahları çalışıyor böyle olcağını bilsem almazdım bile . Sabahın 9 unda kalkıp oraya gelenenin vardırır bi derdi ama işte yedikleri önlerinde yemedikleri arkalarında onun için böyleler .. bidaha da gtmem tanıdığımı da göndermem heralde
Evet tatlim erken yapma testi,tabii tuta bilirsen kendini))Sabredeyim o zaman öncesinde test yapmayayımeşim rahat bırakırsaa tabi o daha meraklı da
Sabırla bekliyorum kuzum o zamanEvet tatlim erken yapma testi,tabii tuta bilirsen kendini))