Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızlar ben 2 temmuza kadın doğuma randevu aldım. Çok zor bulunuyor 2 hafta önce aldık randevuyu.
Normalde reglimin 4. Gününe denk geliyor ama benim regl 4 gün siyah leke. Bu adetin 4. Günü sayılır mı ?
Hormon testleri yaptırmak istiyorum, bundan dolayı adetliyken gitmek gerek.

Rabbim çok bekletmeden hayırlısıyla sağlıkla bir evlat nasip etsin sana kuzum inşallah❤❤ daha çok gençsin canım benim ya ❤❤ hiç kendini üzme boşuna git muayeneni ol inşallah güzel haberler verirsin bize. Benim görümcemin adet döneminde göğsünden süt akıyodu şimdi bi kızı var doktora gitmedi bile tabi o zaman bilmiyoduk bu kadar şeyi ama inan Allah nasip ettiği zaman ne olursa olsun nasip ediyo

Kuzum 4 gün mü sürüyo adetin ben gittim 4. Gün yaptırdım valla doktora 3. Gün dedim daha doğrusu ilk gün leke şeklinde geldi kırmızıya sonraki gün döndü bende 3. Günüm dedim 1 gün erken gelmişti reglim bi daha da gidemem diye öyle söyledim randevu bulmak çok zor 2 3 hafta sonra anca bulunuyo

Canım benimde geçen ay böyle olmuştu sonra adet olmuştum ama bilemeyiz belki yerleşme kanamasıdır belki adet belirtisi inşallah yerleşmedir

Canım umarım öyle değildir ama regl başlangıcı gibi geldi bana. Ben geç gördüm, devamı geldi mi noldu?

Canım yerleşme de olabilir regl başlangıcı da olabilir. Normalde regl den önce gelir mi böyle lekelenme. Bende olur mesela regle 2 3 gün varken başlar lekelenme

Canim valla gosterdi yanlis Sabah prodoctor almis esim yaptim negatif sonra ayni eczaneden yine miratech erken gebelik aldim oda negatif.
Nasip kuzum ya inşallah birgün biz de görücez o çizgiyi
Güzel geçsin yolunuz kuzum inşallah gittiğiniz yer uğur getirir huzur getirir size ❤❤

Bazen iyi oluyo çemkirmek napalim
Amin kuzu yolu yarıladık sabah 6 gibi tekrar yola çıkıcaz daha 8 saat yolumuz var
Amiiin teyzoşu beni daha fazla korkutmadan atar o minnoş kalbi inşallah
Aaaaminn çok sevindim ya valla

Az kalmış kuzum inşallah sağ salim varın evinize haber et varınca ❤❤

Canım benim ikinci gebeliğimde öyle olmuştu yerleşme kanamasıymış meğerse 3 4gün öyle devam etti artmadı ama günlük biraz leke ve her silmede leke olurdu. İnşallah seninde yerleşme kanamasıdır da güzel haberini alırız

Yaaaa ne kadar sevindim anlatamam. Sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin Allah inşallah. Başka bir problem yaşanmadan üzülmeden

Yani şimdi sen sorunca düşündüm, yumurtlamadan 7-8 gün sonra bi mide krampları, ishal falan oldu ama bişey dokunmuş da olabilir mideme tabii. Öğrendiğim gün kabızlık başladı ama
Gebelikte mi ishal oldu bende femara kullandım ve iki tane yumurtam oluştu 19-20 mm 14 temmuzda doktor öyle dedi Sonra 20 temmuzda çağırdı gittim çatlamış dedi ve 7. Gün ben ishal oldum bir gün sürdü sonraki günde ateşlendim oda bir gün sürdü geçti şimdide ateş basıyor mide bulantısı ve tiksinme var yemek yiyemiyorum doğru düzgün sevdiğim şeyleri bile canım istemiyor hep sıvı şeyler bekliyorum adet günümü bakalım nasip inş bendede vardır dua edin sizde sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Olabilir kuzum ama adet başlangıcı da olabilir ne alemde lekelenme ?

Çok doğru ablacım herşeyin bi vakti zamanı var biz o zamana esiriz sadece . Allah hepimize tüm umut dolu bekleyenlere nasip etsin her gece dualarımdasınız ailem gibi oldunuz

Ah canim bide o kadar yol gitmişsiniz,Allahindan bulsun üzülme mutlaka doktora git tahlil falan yaptır göğüsten sivi gelmesi normal değil büyük ihtimal prolaktin artmış
Çok sağol ablacım desteğin için . Adetim bitince giderim bi hormon testine artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…