Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

İnşaallah kuzum, darısı tüm isteyenlerin başına sen gönlünü ferah tut güzel güzel ye iç dinlen bebiş büyüsün,afferin ona teyzoşlarini sevindirdi

Aynen bence de kesemiz belli, yeri belli inşallah pıt pıt kalp atışlarını da duyacağız canım.. teyzesi yesin onun kesesini yaaa

Evet yaaa kan değeri de neymiş insani strese sokuyo,sen ancak iyi düşün

Bugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdim
Tebrikler saglıkla ilerlesin canım ne kadardır uğraşıyordunuz bide bu adet sancıları gelip giden kaç gün önceden basladı bendede suan aynısı varda bata 5 gün var kendimi umutlandırıyım azıcık arada 5-10 saniye regl agrısı olup gidiyor

Bugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdim
Aha anladim,belirti derken akintimi yoksa kuruluk mu vardi?gaz, şişkinlik göğüs ağrısı veya şişkinlik,yüzde sivilce )) bunlardan her hangi biri varmiydi acebaa

Sorma ya boşuna üzdüler, neyseki sonu iyi olsun inş annesi

Hangi tarafndaydı bıçak saplanması gibi ağrılar? Zonklama gibi mi?dişimiz ağrırda zonklar ya öyle?

2 aydın uğraşıyorduk canım. Sancılar yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün kala başlamıştı. İnşallah senin de vardır

Sorma ya boşuna üzdüler, neyseki sonu iyi olsun inş annesi

Hangi tarafndaydı bıçak saplanması gibi ağrılar? Zonklama gibi mi?dişimiz ağrırda zonklar ya öyle?
Sağ taraftan hamile kalmışım ben, sağ tarafta olmuştu kuzu. Yok yaa tam batma şeklinde ağrı anlık böyle saniyelik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…