Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Aa neden bu kadar gecikme oldu ki?teslimat adresini mi yalnış yazdiniz?
Ben 23ü sipariş etmişdim eş paketini az önce kargo şirketine ulaşti büyük ihtimal perşembeye kadar gelir

Yok kuzum yaa karttan cekilmis görünüyor. Msjda geldi. Sanirim bayram arasinda kaynadi

Ne desem bilemiyorum kuzum Rabbim sağlıkla atlatmayı nasip etsin inşallah bu süreci

Ben de o jeli bı gebenin günlüğünde gördüm bu ay da olmazsa alayım diye düşünüyordum

Canım sonuç ne olursa olsun sen tekrar anne olacaksın buna İnan lütfen. Hep birlikte başaracağız Allah’ın izniyle
Artık çok korkuyorum be kuzum her seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah

Artık çok korkuyorum be kuzum her seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah
Cok gecmis olsun, bence dis gebelik olmayabilir benim degerlerim 1900lere kadar cikmisti ve kimyasaldi. Ayni sekilde dis gebelik olabilir demislerdi icinizi ferah tutmaya calisin gercekten insanin korktugu basina geliyor hep

Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum
Aaa aşko şimdi gördüm çok üzüldüm ya Ya niye hep sevincimiz boğazımıza diziliyor anlamadım. Gerçekten kendi histereskopi sonucum sırasında senin haberinin güzelliği ile toparlamıştım kendimi. Allahim inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp doğurmayı nasipmetsin tez vakitte inşallah

Ah canim nuktedan arkadaşım ya, ne yapsın vücudda kafayı yedi her ay beklentide olaraktan

Benimde 10 günüm var, inş yumurtlama vs geçmiştir zira adam şehir dışında bi hafta yok, ah kader..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…