Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Ama insanın enerjisi çekiliyo toplanırken anasını topla topla bitmiyo ki 🤣🤣
Yaaa vallahi öyle şu yola bi çıkabilsek diyorum başka bişey demiyorum ya🤦🏼‍♀️
Evet miratech erken gebelik
Miratech hiç yanlış çizgi gösterdiğini duymadım kuzu inşallah belirginleşir🙏
Kızlar ya zabahtan beri çok fazla başım dönüyo bütün gün yattım sanırım fitilden oldu sanki bi kaç tane içmişim gibi başım dönüyo hersey dönüyo kafamı kaldıramadım 🙄 @miresl @Cgh Veziir Veziir bitliKedi bitliKedi G Gzmyts53 diğer güzellerim ❤
Ya aşko sana ne oluyor bir türlü toparlayamadın kendini yaaa🤦🏼‍♀️bi okuttur kendine nazar falan mı değdi ne oldu sana
Çok teşekkür ederim keşke öyle olsaydi ama negatifi gördüm yine🥲

@miresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Cgh Veziir Veziir G Gzmyts53 ve diğer kızlar
Yaaa çok üzüldüm canım inşallah fazla b3klemeden nasip eder rabbim hepimize
Kızlar canımlar hastaneden geldim yeniden fitil yazdı bir tane tek kullanımlık bir taneside 3 lü idrar tahlili istedi o temiz çıkmış ama rahim duvarının arkasında enfeksiyon var dedi ilişki kesinlikle yasak dedi kremde yazmış bi tane antibiyotiğide bitene kadar kullanmak zorundasın dedi yoksa iğne yazmam gerek dedi bende yok ben içerim onu dedim 😅😅 ölsemde içerim iğne istemiyorum 😂😂 bitliKedi bitliKedi @miresl @Cgh G Gzmyts53 Veziir Veziir diğer güzellerim gülüyorum ama çok sinirim bozuldu ağladım ağlıycam ☹ şansıma bak 😑
Çok geçmiş olsun aşkom Ya vallahi başımız dertten kurtulmuyor

5+0gunluguz 2 gün önce kese görünmedi beta 891 di bugün gene kese görünmedi beta 1861 çıktı.Doktor skntili dış gebelik olabilir dedi başına gelen varmı.Sonra kilodan dolayı da görünmüyor olabilir dedi.kafam karisti
Sadece kese görülmediği için mi dış gebelik olabilir dedi Dr?

Kızlar canımlar hastaneden geldim yeniden fitil yazdı bir tane tek kullanımlık bir taneside 3 lü idrar tahlili istedi o temiz çıkmış ama rahim duvarının arkasında enfeksiyon var dedi ilişki kesinlikle yasak dedi kremde yazmış bi tane antibiyotiğide bitene kadar kullanmak zorundasın dedi yoksa iğne yazmam gerek dedi bende yok ben içerim onu dedim 😅😅 ölsemde içerim iğne istemiyorum 😂😂 bitliKedi bitliKedi @miresl @Cgh G Gzmyts53 Veziir Veziir diğer güzellerim gülüyorum ama çok sinirim bozuldu ağladım ağlıycam ☹ şansıma bak 😑
Abooo ben şimdi okuyorum bunu, kız aşko noldu sana ya böyle nerden kaptin bu kadar enfeksiyonu 🤔🤔 inşaallah ilaçlarıni bitir bi güzel sihhatina kavuş,rahmin dincelsin😂😂sonra kaldigin yerden devamkee

Yaaa vallahi öyle şu yola bi çıkabilsek diyorum başka bişey demiyorum ya🤦🏼‍♀️

Miratech hiç yanlış çizgi gösterdiğini duymadım kuzu inşallah belirginleşir🙏

Ya aşko sana ne oluyor bir türlü toparlayamadın kendini yaaa🤦🏼‍♀️bi okuttur kendine nazar falan mı değdi ne oldu sana

Yaaa çok üzüldüm canım inşallah fazla b3klemeden nasip eder rabbim hepimize

Çok geçmiş olsun aşkom Ya vallahi başımız dertten kurtulmuyor
Sağol kuzum yaa bişeyler oluyo ama bende anlayamadım nolduğunu nazardansa yanlış seçim nazar değdircek neyim var ki kötü gözlü şeyler ya🙄🙄 ne zaman çıkacaksınız yola aşko nasıl oldun peki ?

Abooo ben şimdi okuyorum bunu, kız aşko noldu sana ya böyle nerden kaptin bu kadar enfeksiyonu 🤔🤔 inşaallah ilaçlarıni bitir bi güzel sihhatina kavuş,rahmin dincelsin😂😂sonra kaldigin yerden devamkee
Bilmiyorum kuzum ya nolduğunu anlayamıyorum artık birden bire ne hale geldim ☹ sağ kalırsam ilaçlardan devamkee 😂😂

Canım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilim 😔 büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.
Kuzum ya şok oldum suan yeni gördüm tutunması için progesteron falan kullanmamısmıydın hiç peki umut yok mu 😞

Sağol kuzum yaa bişeyler oluyo ama bende anlayamadım nolduğunu nazardansa yanlış seçim nazar değdircek neyim var ki kötü gözlü şeyler ya🙄🙄 ne zaman çıkacaksınız yola aşko nasıl oldun peki ?
Direniyorum hayatım ya. Eşimi o kadar tolere ettim çıldırttı beni bu akşam. Hala kalbini kırmayayım gider ayak kavga etmeyelim diye ses çıkarmıyorum ama çok doldum artık.

Artık çok korkuyorum be kuzum 😔 her seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah
İnşallah hcg düşüşe geçer de kendin atarsın ben de çok korkmuştum ama olmadı kendiliğinden gitti. Annem kekik çayı demledi içtim hopladım zıpladım valla yaptım bir şeyler. Ben de korkuyorum ama bir şans daha vereceğim bırakmak istemiyorum

Daha geç öğrenenler var, hiç bozma moralini, kalbini ferah tut, ins keseyide görürsün🤲

Adete 10 gün kala belittilerin başlamış mıydı?
Benim bikini bölgem alt sol kasıkda ağrı var da ondan sormak istedim. Bata 10 günüm var.
Keseyi gördük çok şükür haftada inşallah kalp atışını duymak için gitcez.evet 10 gün kala belirtilerim vardı 6 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim

Canım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilim 😔 büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.
Ah canım benim ya, büyük geçmiş olsun.
Keseyi mi göremedi neye gişe dış gebelikten şüphelendi?
metotreksat nedir?
Rabbim farklılıklara çıkartsın, üzülme lütfen takdiri ilahi.

Bi arkadaşımında dış gebelik sonrası sağlıklı bi bebeği oldu.

Kasık ağrısı ve akıntım vardı benim
Benim şöyle canım, bugun daha cok hissettim, adet oncesi kasık ağrısı mı gibi değilde, sanki gaz sıkışması gibi, sol alt kasikta özellıkle, sanki icerde islem yapılmışta, bıçak yarası gibi ağrı. Böyle miydi seninde?
Vebaf edersin adet öncesi açılma hissi gibi olur ya özel bölge oyle bi his.

Benim şöyle canım, bugun daha cok hissettim, adet oncesi kasık ağrısı mı gibi değilde, sanki gaz sıkışması gibi, sol alt kasikta özellıkle, sanki icerde islem yapılmışta, bıçak yarası gibi ağrı. Böyle miydi seninde?
Vebaf edersin adet öncesi açılma hissi gibi olur ya özel bölge oyle bi his.
Adet olcakmisim gibi bı agriydi canım benim.ozel bölgemde ara ara çok nadir de olsa ansızın bı ağrı bıçak saplanır gibi oldu bikac kez onun haricinde bişey olmadı.

Direniyorum hayatım ya. Eşimi o kadar tolere ettim çıldırttı beni bu akşam. Hala kalbini kırmayayım gider ayak kavga etmeyelim diye ses çıkarmıyorum ama çok doldum artık.
Sakin ol kuzum böyle zamanlarda oluyo gerginlik zaten olmaması mucize oluyo inan bana. Biz ev bakmaya başladığımızda eşime ne dediysem kabul ettirmedim bulduğum evleri en son birbirimize girdik taşınmıyorum ulan dedim en son ben gidiyorum kendi kendini taşırsın dedim yetmişti artık yani 😂😂 yine gitti kendi beğendiği kendi istediği yerde tuttu evi odun odun😅😅

X