Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızlar canımlar hastaneden geldim yeniden fitil yazdı bir tane tek kullanımlık bir taneside 3 lü idrar tahlili istedi o temiz çıkmış ama rahim duvarının arkasında enfeksiyon var dedi ilişki kesinlikle yasak dedi kremde yazmış bi tane antibiyotiğide bitene kadar kullanmak zorundasın dedi yoksa iğne yazmam gerek dedi bende yok ben içerim onu dedim 😅😅 ölsemde içerim iğne istemiyorum 😂😂 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl Childdevelopment Childdevelopment G Gzmyts53 Veziir Veziir diğer güzellerim gülüyorum ama çok sinirim bozuldu ağladım ağlıycam ☹ şansıma bak 😑

Kızlar canımlar hastaneden geldim yeniden fitil yazdı bir tane tek kullanımlık bir taneside 3 lü idrar tahlili istedi o temiz çıkmış ama rahim duvarının arkasında enfeksiyon var dedi ilişki kesinlikle yasak dedi kremde yazmış bi tane antibiyotiğide bitene kadar kullanmak zorundasın dedi yoksa iğne yazmam gerek dedi bende yok ben içerim onu dedim 😅😅 ölsemde içerim iğne istemiyorum 😂😂 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl Childdevelopment Childdevelopment G Gzmyts53 Veziir Veziir diğer güzellerim gülüyorum ama çok sinirim bozuldu ağladım ağlıycam ☹ şansıma bak 😑
Enfeksiyonun orda ne işi var 🙄🙄 çok geçmiş olsun aşko❤️❤️

Enfeksiyonun orda ne işi var 🙄🙄 çok geçmiş olsun aşko❤️❤️
Sağol kuzucum ❤ Bende bilmiyorum aşko rahim duvarının arkasında enfeksiyon mu olur 🙄 arkası neresi oluyo hem idrar yolu enfeksiyonum geçmiş ama tahlilim temiz çıktı bi halt anladıysam arap olayım🙄 orası idrar yolu değilse neresi oluyo🙄😬

Sağol kuzucum ❤ Bende bilmiyorum aşko rahim duvarının arkasında enfeksiyon mu olur 🙄 arkası neresi oluyo hem idrar yolu enfeksiyonum geçmiş ama tahlilim temiz çıktı bi halt anladıysam arap olayım🙄 orası idrar yolu değilse neresi oluyo🙄😬
Valla bende hic bisey anlamadım 🙈

Kızlar ben dr a sordum onlarla bir alakası yok dedi. Açıkçası ben bu durumu aşılara bağlıyorum. Sonuçta jeli kullanıp hamile kalan da çok. Belki de etkisi oldu bilmiyorum ama önümüzde bizi kobay olarak kullandıkları bir mrna aşısı var o dururken jel bana çok masum geliyor. @dceke Lale95 Lale95 G Gzmyts53
Evet canim anladim elden ne gelir ki, çok korkunç bir dönemdeyiz gerçekten Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

Ben zaten en son 1,5 yıl önce hamile kaldım o da dış gebelik oldu. Hsg den sonra şans artar diyorlar. Ben hsg den sonra hamile kalamadım aksine.. çok perişanım, çok yoruldum kuzum yaa her seferinde mutluluğumuz gözyaşına dönüyor, niye böyle?? 😔
Üzülme vardir rabbimin bi bildiği. Ne diyelim bak benimde yok bu ayda 6 gun kaldi takvime göre ama olsaydi cikardi bende yoruldum artık. Zaten tedaviye basliycaktin biraz dinlen bide öyle denersin

Yok canim instagramindan yazcam eşimin ben instagram kullanmıyorum bi iletisim bilgiside yok
Aa neden bu kadar gecikme oldu ki?teslimat adresini mi yalnış yazdiniz?
Ben 23ü sipariş etmişdim eş paketini az önce kargo şirketine ulaşti büyük ihtimal perşembeye kadar gelir

X