Bende riskli buluyorum açıkçasıo jel ıle gebe kalan bır kısıde dıs gebelık yaşadı..
Enfeksiyonun orda ne işi varKızlar canımlar hastaneden geldim yeniden fitil yazdı bir tane tek kullanımlık bir taneside 3 lü idrar tahlili istedi o temiz çıkmış ama rahim duvarının arkasında enfeksiyon var dedi ilişki kesinlikle yasak dedi kremde yazmış bi tane antibiyotiğide bitene kadar kullanmak zorundasın dedi yoksa iğne yazmam gerek dedi bende yok ben içerim onu dedimölsemde içerim iğne istemiyorum bitliKedi M Mavimiresl Childdevelopment G Gzmyts53 Veziir diğer güzellerim gülüyorum ama çok sinirim bozuldu ağladım ağlıycam ☹ şansıma bak
Sağol kuzucum ❤ Bende bilmiyorum aşko rahim duvarının arkasında enfeksiyon mu olurEnfeksiyonun orda ne işi varçok geçmiş olsun aşko
Valla bende hic bisey anlamadımSağol kuzucum ❤ Bende bilmiyorum aşko rahim duvarının arkasında enfeksiyon mu olurarkası neresi oluyo hem idrar yolu enfeksiyonum geçmiş ama tahlilim temiz çıktı bi halt anladıysam arap olayım orası idrar yolu değilse neresi oluyo
Evet canim anladim elden ne gelir ki, çok korkunç bir dönemdeyiz gerçekten Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere
Yok canim instagramindan yazcam eşimin ben instagram kullanmıyorum bi iletisim bilgiside yokM Mavimiresl aşko senin siparişinden bir haber var mi?simla şurubu geldi mi?
Evet bende bikac kisinin sknti yasadigina sahit oldum sanirim amacini uygularken saglikli sagliksiz sperm secemedigi icin spermin ulasmasinida kolaylastiriyor.o jel ıle gebe kalan bır kısıde dıs gebelık yaşadı..
Evet kuzum biliyorum sorunun yok dimi simdi atlattinevet bende 3 sene sonunda hamıle kalmıstım dıs gebelık oldu
Cok şükür dahada iyi ol insallahbnde ıyıyım sukur toparlanma surecındeyım kuzum
Bu testler bizi hep kandırıyo ☹ olsun aşko adet gelmeden umut hep var❤R Random3bitliKedi @sultansultan90 @ad000 Childdevelopment Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
Üzülme vardir rabbimin bi bildiği. Ne diyelim bak benimde yok bu ayda 6 gun kaldi takvime göre ama olsaydi cikardi bende yoruldum artık. Zaten tedaviye basliycaktin biraz dinlen bide öyle denersinBen zaten en son 1,5 yıl önce hamile kaldım o da dış gebelik oldu. Hsg den sonra şans artar diyorlar. Ben hsg den sonra hamile kalamadım aksine.. çok perişanım, çok yoruldum kuzum yaa her seferinde mutluluğumuz gözyaşına dönüyor, niye böyle??
Bu kez her şey yolunda gitsin tatlım inşallahbenımde gecne yıl tupler acıktı , bır anda hamıle kaldım hatta bu ay tup bebege baslayacaktık..
sımdı eylulde tekrar rehım fılmı cektırcem ınsallah sorun cıkmaz,
ınsallah sende cok kolay atlatırsın canım
Aa neden bu kadar gecikme oldu ki?teslimat adresini mi yalnış yazdiniz?Yok canim instagramindan yazcam eşimin ben instagram kullanmıyorum bi iletisim bilgiside yok
Canim cok gecmis olsun sanada sen biraz toparlan birak 1 ay cocuk islerini. Sagligin yerine gelsin mutlaka olur bebisinBu testler bizi hep kandırıyo ☹ olsun aşko adet gelmeden umut hep var❤
Dur bakalım kuzum adet gelmeden umut hep var. Bebiş yoksa da bi dahaki aya çalışmalara devam ❤Çok teşekkür ederim keşke öyle olsaydi ama negatifi gördüm yine
M MavimireslMucizemmm16 Childdevelopment Veziir G Gzmyts53 ve diğer kızlar
Yavrum aklim sende gelismelerde etiket yap beni. Biran önce hayirlisiyla kurtul bu surectenBu kez her şey yolunda gitsin tatlım inşallah
Sağol kuzum bıraktım zaten şu ilaçları bi kullanıp bitirebilirsem sağsalim iyi olucak aşko inşallahCanim cok gecmis olsun sanada sen biraz toparlan birak 1 ay cocuk islerini. Sagligin yerine gelsin mutlaka olur bebisin
çok sukur ıgne ıle atlattım kuzu dokor da kontole gel demedı acıkcası eylulde rahım fılmı ıle kontrole gıdecegımEvet kuzum biliyorum sorunun yok dimi simdi atlattin