Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızlar canımlar hastaneden geldim yeniden fitil yazdı bir tane tek kullanımlık bir taneside 3 lü idrar tahlili istedi o temiz çıkmış ama rahim duvarının arkasında enfeksiyon var dedi ilişki kesinlikle yasak dedi kremde yazmış bi tane antibiyotiğide bitene kadar kullanmak zorundasın dedi yoksa iğne yazmam gerek dedi bende yok ben içerim onu dedim ölsemde içerim iğne istemiyorum bitliKedi M Mavimiresl Childdevelopment G Gzmyts53 Veziir diğer güzellerim gülüyorum ama çok sinirim bozuldu ağladım ağlıycam ☹ şansıma bak

Enfeksiyonun orda ne işi var çok geçmiş olsun aşko

Enfeksiyonun orda ne işi var çok geçmiş olsun aşko
Sağol kuzucum ❤ Bende bilmiyorum aşko rahim duvarının arkasında enfeksiyon mu olur arkası neresi oluyo hem idrar yolu enfeksiyonum geçmiş ama tahlilim temiz çıktı bi halt anladıysam arap olayım orası idrar yolu değilse neresi oluyo

Valla bende hic bisey anlamadım

Evet canim anladim elden ne gelir ki, çok korkunç bir dönemdeyiz gerçekten Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere

Üzülme vardir rabbimin bi bildiği. Ne diyelim bak benimde yok bu ayda 6 gun kaldi takvime göre ama olsaydi cikardi bende yoruldum artık. Zaten tedaviye basliycaktin biraz dinlen bide öyle denersin

Yok canim instagramindan yazcam eşimin ben instagram kullanmıyorum bi iletisim bilgiside yok
Aa neden bu kadar gecikme oldu ki?teslimat adresini mi yalnış yazdiniz?
Ben 23ü sipariş etmişdim eş paketini az önce kargo şirketine ulaşti büyük ihtimal perşembeye kadar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…