Sabırlı ol tatlim,hastalik,dersler birde gebelik olayı yipratmiş seni sinirlerin tavan yapmiş, çok çok iyi anlıyorum seniDireniyorum hayatım ya. Eşimi o kadar tolere ettim çıldırttı beni bu akşam. Hala kalbini kırmayayım gider ayak kavga etmeyelim diye ses çıkarmıyorum ama çok doldum artık.
Allahim benim için kabus ola bilir ev bakma olayiSakin ol kuzum böyle zamanlarda oluyo gerginlik zaten olmaması mucize oluyo inan bana. Biz ev bakmaya başladığımızda eşime ne dediysem kabul ettirmedim bulduğum evleri en son birbirimize girdik taşınmıyorum ulan dedim en son ben gidiyorum kendi kendini taşırsın dedim yetmişti artık yaniyine gitti kendi beğendiği kendi istediği yerde tuttu evi odun odun
Beennn5+0gunluguz 2 gün önce kese görünmedi beta 891 di bugün gene kese görünmedi beta 1861 çıktı.Doktor skntili dış gebelik olabilir dedi başına gelen varmı.Sonra kilodan dolayı da görünmüyor olabilir dedi.kafam karisti
Anaaa gerçektenmiBeennn5882 değer de vajinal ultrasonda bile görülmedi. 2 doktora gittim biri kesin dış gebelik dedi ama degerlerim düzenli artıyordu. En son baska bir doktora gittim 14.000 değer de iki kese gördü, hatta üçüncü kesede yeni yeni oluşmaya başlamıştı yani üçüzdü. Demem o ki merak etmeyin gözükür Allah'ın izniyle:)
Göründü canım kese çok şükür geç döllenme olmuş.simdi nasipse haftaya kalp atışını duymak için çağırdı doktorumBeennn5882 değer de vajinal ultrasonda bile görülmedi. 2 doktora gittim biri kesin dış gebelik dedi ama degerlerim düzenli artıyordu. En son baska bir doktora gittim 14.000 değer de iki kese gördü, hatta üçüncü kesede yeni yeni oluşmaya başlamıştı yani üçüzdü. Demem o ki merak etmeyin gözükür Allah'ın izniyle:)
Ayyyyy gerçekten mi? Bana umut oldunuz ben de dün gittim ağlayarak geri geldim 5+5 gebeyim ama görülmedi vajinal ultrasonda. Betam güzel artmıştı yarın yine beta bakılacak. Herhangi bir ürün kullandiniz mi nasıl üçüz olduBeennn5882 değer de vajinal ultrasonda bile görülmedi. 2 doktora gittim biri kesin dış gebelik dedi ama degerlerim düzenli artıyordu. En son baska bir doktora gittim 14.000 değer de iki kese gördü, hatta üçüncü kesede yeni yeni oluşmaya başlamıştı yani üçüzdü. Demem o ki merak etmeyin gözükür Allah'ın izniyle:)
Heh işte bizde de öyleydiAllahim benim için kabus ola bilir ev bakma olayiilerleyen zamanlarda bizde taşinmayi düşünüyoruz konusu açıldığında bile ortalik karişiyor
Yok canım 6 aydır deniyorduk 6. ayın sonunda kalmışım kendiliğindenAnaaa gerçektenminasıl oldu peki? Tedavi ile mi kaldin üçüzlere?
Merak etmeyin gözükür benim 6+2 de falan gözükmüştü:) yok hiç birşey kullanmadım kendiliğinden olduAyyyyy gerçekten mi? Bana umut oldunuz ben de dün gittim ağlayarak geri geldim 5+5 gebeyim ama görülmedi vajinal ultrasonda. Betam güzel artmıştı yarın yine beta bakılacak. Herhangi bir ürün kullandiniz mi nasıl üçüz oldu
Nasıl bir akintıydi sulu beyaz bı akıntı miKasık ağrısı ve akıntım vardı benim
Şeffaf canımNasıl bir akintıydi sulu beyaz bı akıntı mi
Ahahaha aynen ya. Hayatımda o kadar çok yoğunluk var ki ama her ay aklıma bebis geliyor yani ne yapayımAh canim nuktedan arkadaşım ya, ne yapsın vücudda kafayı yedi her ay beklentide olaraktan
Benimde 10 günüm var, inş yumurtlama vs geçmiştir zira adam şehir dışında bi hafta yok, ah kader..
Kız ben sakin kalıp alttan almasam vay bizim halimize. Adam kibrit gibi çakmadan alev alıyorSakin ol kuzum böyle zamanlarda oluyo gerginlik zaten olmaması mucize oluyo inan bana. Biz ev bakmaya başladığımızda eşime ne dediysem kabul ettirmedim bulduğum evleri en son birbirimize girdik taşınmıyorum ulan dedim en son ben gidiyorum kendi kendini taşırsın dedim yetmişti artık yaniyine gitti kendi beğendiği kendi istediği yerde tuttu evi odun odun
Geldi mi hep üst üste geliyor malesef ya psikolojim bozuldu artık eşim de arkadaşlarından ayrılacak diye sürekli onlarla birlikteydi çok yalnız kaldım duygusal olarak desteği hep bendeydi ama hakkını yemeyeyim çoğu gitti azı kaldı evi düzerken böyle olmaz diye düşünüyorumSabırlı ol tatlim,hastalik,dersler birde gebelik olayı yipratmiş seni sinirlerin tavan yapmiş, çok çok iyi anlıyorum seni
Teşekkür ederimCok gecmis olsun, bence dis gebelik olmayabilir benim degerlerim 1900lere kadar cikmisti ve kimyasaldi. Ayni sekilde dis gebelik olabilir demislerdi icinizi ferah tutmaya calisin gercekten insanin korktugu basina geliyor hep
Canım benim gerçekten bi kısır döngünün içine düştükAaa aşko şimdi gördüm çok üzüldüm yaYa niye hep sevincimiz boğazımıza diziliyor anlamadım. Gerçekten kendi histereskopi sonucum sırasında senin haberinin güzelliği ile toparlamıştım kendimi. Allahim inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalıp doğurmayı nasipmetsin tez vakitte inşallah
Canim valla gosterdi yanlisYaaa vallahi öyle şu yola bi çıkabilsek diyorum başka bişey demiyorum ya
Miratech hiç yanlış çizgi gösterdiğini duymadım kuzu inşallah belirginleşir
Ya aşko sana ne oluyor bir türlü toparlayamadın kendini yaaabi okuttur kendine nazar falan mı değdi ne oldu sana
Yaaa çok üzüldüm canım inşallah fazla b3klemeden nasip eder rabbim hepimize
Çok geçmiş olsun aşkom Ya vallahi başımız dertten kurtulmuyor
Yani boyunun uzamasina yardimci olmus dimi onu diyosun. Oda yeterli benim gibi kisa kalmasin bizim oğlandaEvet ola bilir, inşaallah tez zamanda gelir,geçenlerde söylemiştim hatirlarsan simla şurubu iştah falan açmadı diye,bence boyu uzamış bizim oğlanın ilaç etki etdiyini düşünüyorum
Bebeğim progesteron seviyem iyiydi o yüzden ilaç vermedi. Zaten dış gebelikse ilaç bi işe de yaramazdı. Tutunuyor ama yanlış yerde tutunuyor işteKuzum ya şok oldum suan yeni gördüm tutunması için progesteron falan kullanmamısmıydın hiç peki umut yok mu
Bunlar bizi yıldırmaz biliyorsun dimi yorgun savaşçıİnşallah hcg düşüşe geçer de kendin atarsın ben de çok korkmuştum ama olmadı kendiliğinden gitti. Annem kekik çayı demledi içtim hopladım zıpladım valla yaptım bir şeyler. Ben de korkuyorum ama bir şans daha vereceğim bırakmak istemiyorum
Test yaptnmi yavrumSaglık olsun kuzum benimde umudum yok sahsen bişey kalmadı benimde