- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
ınsallah canım amınnnnCanım çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bir sekilde nasip olsun
Cuma günüÇatlatma iğnesi ne zaman oldunuz?
Canım çatlatma iğnesinde beta hcg var. O yüzden 10gün geçmeden çıkar sonuç iğneden dolayı.. zaten cuma çatlatma olduysan, pazar yumurta çatlamış oluyor.. hamilelik tespit edilmesi imkansız.Cuma günü
Eczane testi yaptım 3 tane onlarda pozitif 2 silk biri netCanım çatlatma iğnesinde beta hcg var. O yüzden 10gün geçmeden çıkar sonuç iğneden dolayı.. zaten cuma çatlatma olduysan, pazar yumurta çatlamış oluyor.. hamilelik tespit edilmesi imkansız.
Tamam işte iğne etkisi..Eczane testi yaptım 3 tane onlarda pozitif 2 silk biri net
AnladımTamam işte iğne etkisi..
8-9 gün sonra tekrar test yao canım, inşallah yine pozitif görürsün.Anladım
Tebrik ederimmKizlar ustteki dünün testi alttaki bugunun. Ama adet olacak gibi bir karın ağrım var daha önce yaşayan var mı
Ay işllah ayın 6sında tekrar yapcm8-9 gün sonra tekrar test yao canım, inşallah yine pozitif görürsün.
Yok minnacık belli belirsiz bişey vardı ama onun dışında büyükçe bişey vardı, bu görüntüden hiç hoşlanmadım, tipik dış gebelik görüntüsü dedi. Kan sonucu zaten fiyasko. Cuma 524, bugün 1196. Arada 4 gün var. Benim de o kadar ihtiyacım var ki minicik bir umuda ama yokKuzum inşallah gördüğü kesedir daha minnaktır da ondan görünmüyodur belirsizdir kan sonucun için ne söyledi güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var ya
Allah bi daha yaşatmasın, gerçekten insanı düşüğe bile şükrettiriyorcanım cok cok gecmıs olsun ılk yazını gorunce bı suphelendım ama kondurmak ıstemedım..
dıs gebelıgı henuz cok yenı yasayan bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum...
beta hcg kac cıktı en son ?
en son dıs gebelıgını ne zaman yasamıstın ?
Prefert jel kullanmıştı canımhangı jel o canım ?
Nerdeyse bende alacaktim o zamanPrefert jel canım ondan kullanmıştı arkadaş
Ayy evet ya ben geçenlerde yazmak istedim@leRonthavan ' da düşük yaptıbir jel kullanmıştı ama doktoru bu jeli hic önermedi çünkü sağlıksız spermi de yumurtayla döllenmesini sağlıyormuş. Aklınızda bulunsun kızlar kullanmayın sakın bu gebelik için satılan jelleri. Kendisinin morali cok bozuktu inşallah döner aramıza
amın kuzum amınnn, Rabbım bır daha yasatmasın...Yok minnacık belli belirsiz bişey vardı ama onun dışında büyükçe bişey vardı, bu görüntüden hiç hoşlanmadım, tipik dış gebelik görüntüsü dedi. Kan sonucu zaten fiyasko. Cuma 524, bugün 1196. Arada 4 gün var. Benim de o kadar ihtiyacım var ki minicik bir umuda ama yok
Allah bi daha yaşatmasın, gerçekten insanı düşüğe bile şükrettiriyoren son geçen yıl mart ayında dış gebelik yaşadım sonra da bi daha hamile kalmadım zaten. Cuma 524, bugün 1196 kuzum
o jel ıle gebe kalan bır kısıde dıs gebelık yaşadı..Prefert jel canım ondan kullanmıştı arkadaş
Hayır tüpler açıktı sorun yoktu. Şimdi ağrım başladı zaten, dış gebelik ağrısını biliyorum o yüzden de emin oldumamın kuzum amınnn, Rabbım bır daha yasatmasın...
hsg cektırmıstın dmı sorun var mıydı ?
bende beta 921 ıken metotraksate oldum ..
benımde gecne yıl tupler acıktı , bır anda hamıle kaldım hatta bu ay tup bebege baslayacaktık..Hayır tüpler açıktı sorun yoktu. Şimdi ağrım başladı zaten, dış gebelik ağrısını biliyorum o yüzden de emin oldum
Bilemiyorum ki herşey olabilir artık kimyasal gebelik, boş gebelik, dış gebelik düşük vs o kadar arttı ki. Ama 3-4 kez denk geldim jel kullanıp sağlıksız gebelik yaşayan her doktor da farklı birşey söylüyorKızlar ben dr a sordum onlarla bir alakası yok dedi. Açıkçası ben bu durumu aşılara bağlıyorum. Sonuçta jeli kullanıp hamile kalan da çok. Belki de etkisi oldu bilmiyorum ama önümüzde bizi kobay olarak kullandıkları bir mrna aşısı var o dururken jel bana çok masum geliyor.partalina_ Lale95 G Gzmyts53