Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Canım çatlatma iğnesinde beta hcg var. O yüzden 10gün geçmeden çıkar sonuç iğneden dolayı.. zaten cuma çatlatma olduysan, pazar yumurta çatlamış oluyor.. hamilelik tespit edilmesi imkansız.
Eczane testi yaptım 3 tane onlarda pozitif 2 silk biri net

Kuzum inşallah gördüğü kesedir daha minnaktır da ondan görünmüyodur belirsizdir kan sonucun için ne söyledi güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var ya
Yok minnacık belli belirsiz bişey vardı ama onun dışında büyükçe bişey vardı, bu görüntüden hiç hoşlanmadım, tipik dış gebelik görüntüsü dedi. Kan sonucu zaten fiyasko. Cuma 524, bugün 1196. Arada 4 gün var. Benim de o kadar ihtiyacım var ki minicik bir umuda ama yok
Allah bi daha yaşatmasın, gerçekten insanı düşüğe bile şükrettiriyor en son geçen yıl mart ayında dış gebelik yaşadım sonra da bi daha hamile kalmadım zaten. Cuma 524, bugün 1196 kuzum

Ayy evet ya ben geçenlerde yazmak istedim bitliKedi aşko da bu jelden kullanmişti
Demekki o yüzden oldu sagliksiz

amın kuzum amınnn, Rabbım bır daha yasatmasın...
hsg cektırmıstın dmı sorun var mıydı ?
bende beta 921 ıken metotraksate oldum ..

Hayır tüpler açıktı sorun yoktu. Şimdi ağrım başladı zaten, dış gebelik ağrısını biliyorum o yüzden de emin oldum
benımde gecne yıl tupler acıktı , bır anda hamıle kaldım hatta bu ay tup bebege baslayacaktık..
sımdı eylulde tekrar rehım fılmı cektırcem ınsallah sorun cıkmaz,
ınsallah sende cok kolay atlatırsın canım

Bilemiyorum ki herşey olabilir artık kimyasal gebelik, boş gebelik, dış gebelik düşük vs o kadar arttı ki. Ama 3-4 kez denk geldim jel kullanıp sağlıksız gebelik yaşayan her doktor da farklı birşey söylüyor Rabbim hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…