Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Dış gebelikte kese görünmüyor zaten, daha başka bi oluşum görünüyor. Çok çok belli belirsiz bişey gördü ama kese demek mümkün değil dedi.
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama size zarar vermemesi daha iyi olacak inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Moralinizi bozmayın o kadar Allah yardımcınız olsun biz sağlıklı olduktan sonra gerisi gelir. size gelmek için zamanını bekliyordur belki öyle düşünün

Dış gebelikte kese görünmüyor zaten, daha başka bi oluşum görünüyor. Çok çok belli belirsiz bişey gördü ama kese demek mümkün değil dedi.
Kuzum inşallah gördüğü kesedir daha minnaktır da ondan görünmüyodur belirsizdir kan sonucun için ne söyledi güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var ya

Valla artik bizde ne yapacağımızı şaşırdık her duyduğumuzu yapmaya basladim hepimiz toplu Bir şekilde bu çocuk mevzusunu salmaliyiz

Canım sen ilaçlara karşı çok hassassın çok belli. Dikkat et fitilden sonra olduysa onun yan etkisidir muhtemelen. Doktordan çıkınca haber et
Tamam kuzum haber ederim. Yaa aslında böyle bişeyim yoktu benim ama 4-5 senedir vitaminler bile ağır yan etki yapıyo ☹

canım cok cok gecmıs olsun ılk yazını gorunce bı suphelendım ama kondurmak ıstemedım..
dıs gebelıgı henuz cok yenı yasayan bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum...
beta hcg kac cıktı en son ?
en son dıs gebelıgını ne zaman yasamıstın ?

Bende bekliyorum catlama ignesi oldum cuma günü baya sancım oldu bugun kan tahlili verdim 50.25 cıktı gercekmi bilemedim

hangı jel o canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…