- 26 Aralık 2019
- 336
- 266
- 29
çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama size zarar vermemesi daha iyi olacak inşallah hakkınızda hayırlısı olsun. Moralinizi bozmayın o kadar Allah yardımcınız olsun biz sağlıklı olduktan sonra gerisi gelir. size gelmek için zamanını bekliyordur belki öyle düşününDış gebelikte kese görünmüyor zaten, daha başka bi oluşum görünüyor. Çok çok belli belirsiz bişey gördü ama kese demek mümkün değil dedi.
Ben artik cok yoruldum takip etmek istemiyorumYa noluyo kimimiz hic gebe kalamıyoruz kimimizin sonu skntili oluyorbitliKedi senin ve Papatyamveben-Mavi oda ayni skntili oldu gebelikleri. Cok can sıkıcı olmaya basladi bu durum. Rabbimin vardir bi bildigi ne diyelim
Doktoruna sormuştu, hiç alakası yok demişti doktoru.. ama bilemem tabi ki..
Onu bilmiyordumDoktoruna sormuştu, hiç alakası yok demişti doktoru.. ama bilemem tabi ki..
Kuzum inşallah gördüğü kesedir daha minnaktır da ondan görünmüyodur belirsizdir kan sonucun için ne söyledi güzel şeyler duymaya ihtiyacımız var yaDış gebelikte kese görünmüyor zaten, daha başka bi oluşum görünüyor. Çok çok belli belirsiz bişey gördü ama kese demek mümkün değil dedi.
bnde ıyıyım sukur toparlanma surecındeyım kuzumİnsallah canim. Sen nasil oldun
Valla artik bizde ne yapacağımızı şaşırdık her duyduğumuzu yapmaya basladim hepimiz toplu Bir şekilde bu çocuk mevzusunu salmaliyiz@leRonthavan ' da düşük yaptıbir jel kullanmıştı ama doktoru bu jeli hic önermedi çünkü sağlıksız spermi de yumurtayla döllenmesini sağlıyormuş. Aklınızda bulunsun kızlar kullanmayın sakın bu gebelik için satılan jelleri. Kendisinin morali cok bozuktu inşallah döner aramıza
evet bende 3 sene sonunda hamıle kalmıstım dıs gebelık olduYa noluyo kimimiz hic gebe kalamıyoruz kimimizin sonu skntili oluyorbitliKedi senin ve Papatyamveben-Mavi oda ayni skntili oldu gebelikleri. Cok can sıkıcı olmaya basladi bu durum. Rabbimin vardir bi bildigi ne diyelim
Tamam kuzum haber ederim. Yaa aslında böyle bişeyim yoktu benim ama 4-5 senedir vitaminler bile ağır yan etki yapıyo ☹Canım sen ilaçlara karşı çok hassassın çok belli. Dikkat et fitilden sonra olduysa onun yan etkisidir muhtemelen. Doktordan çıkınca haber et
canım cok cok gecmıs olsun ılk yazını gorunce bı suphelendım ama kondurmak ıstemedım..Canım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilimbüyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.
31 temmuzdan sonra kapatıp gidecem buraları :))Valla artik bizde ne yapacağımızı şaşırdık her duyduğumuzu yapmaya basladim hepimiz toplu Bir şekilde bu çocuk mevzusunu salmaliyiz
Canım çok çok geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlıklı bir sekilde nasip olsunevet bende 3 sene sonunda hamıle kalmıstım dıs gebelık oldu
Bende bekliyorum catlama ignesi oldum cuma günü baya sancım oldu bugun kan tahlili verdim 50.25 cıktı gercekmi bilemedimGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, listeile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
Bende öyle yapacam Ağustosta takip etmeyeceğim31 temmuzdan sonra kapatıp gidecem buraları :))
Yardımcı olur musunuzBende bekliyorum catlama ignesi oldum cuma günü baya sancım oldu bugun kan tahlili verdim 50.25 cıktı gercekmi bilemedim
Catlatma ignesinin üzerinden kac gün geçince kan verdinizBende bekliyorum catlama ignesi oldum cuma günü baya sancım oldu bugun kan tahlili verdim 50.25 cıktı gercekmi bilemedim
Çatlatma iğnesi ne zaman oldunuz?Yardımcı olur musunuz
hangı jel o canım ?@leRonthavan ' da düşük yaptıbir jel kullanmıştı ama doktoru bu jeli hic önermedi çünkü sağlıksız spermi de yumurtayla döllenmesini sağlıyormuş. Aklınızda bulunsun kızlar kullanmayın sakın bu gebelik için satılan jelleri. Kendisinin morali cok bozuktu inşallah döner aramıza