Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Ayın 20 sinde ovülasyon testi yaptım negatifti. Sonrası da negatif. Ben de yumurtlama olmuyor mu acaba diye düşünüyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç yerde okumuştum. Adetin 2.günü gitmek gerekiyormuş diye. Doğru mu ?

O küçük ihtimale tutun canım.. dua edelim 2 gün sonra mucizen ikinci kez hepimizi sevindirsin
Dış gebelik net gibi.. buradan bi mucize beklemiyorum artık. Tek duam metotreksata gerek kalmaması. Umarım kürtaj yeterli olur

Öncesinde yumurtlama oldu belki, degerlendirmişsiniz zaten kaçırmamışsınızdır. Evet adetin 2. ya da 3. günü gidiliyor. Bende adeti bekliyorum zaten bende gidicem

Merhaba lütfen cevap verir misiniz ya ben siddetli kasık agrisi yaşıyorum dün acile gittim yumurtan var ama çatlayacak kadar büyük değil dedi benim ovulasyon testlerimde bu sekilde kafam çok karıştı klomen tedavisi ikinci ayım ama catlama ignesi olmuyorum iki aydır sadece klomen yardımcı olur musunuz lütfen

Kuzum bekledikce belirginlesen bi testti dünkü. Ama neye göre öyle oldu anlamadim

Dış gebelik net gibi.. buradan bi mucize beklemiyorum artık. Tek duam metotreksata gerek kalmaması. Umarım kürtaj yeterli olur
Ya noluyo kimimiz hic gebe kalamıyoruz kimimizin sonu skntili oluyor bitliKedi senin ve Papatyamveben-Mavi oda ayni skntili oldu gebelikleri. Cok can sıkıcı olmaya basladi bu durum. Rabbimin vardir bi bildigi ne diyelim

Ben zaten en son 1,5 yıl önce hamile kaldım o da dış gebelik oldu. Hsg den sonra şans artar diyorlar. Ben hsg den sonra hamile kalamadım aksine.. çok perişanım, çok yoruldum kuzum yaa her seferinde mutluluğumuz gözyaşına dönüyor, niye böyle??

leRonthavan ' da düşük yaptı bir jel kullanmıştı ama doktoru bu jeli hic önermedi çünkü sağlıksız spermi de yumurtayla döllenmesini sağlıyormuş. Aklınızda bulunsun kızlar kullanmayın sakın bu gebelik için satılan jelleri. Kendisinin morali cok bozuktu inşallah döner aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…