Benim adet 4gün gecikti )) o yüzden yaptimBen bu ay kesin karar aldım günüm geçmeden test yapmayacağım
Ayın 20 sinde ovülasyon testi yaptım negatifti. Sonrası da negatif. Ben de yumurtlama olmuyor mu acaba diye düşünüyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç yerde okumuştum. Adetin 2.günü gitmek gerekiyormuş diye. Doğru mu ?Yumurtlama gec olduysa 6 gün öncesinde göstermesi biraz zor, daha cok erken yumurtlayanlar için doğru sonuç verir. Mesela benim 22-25 temmuz arası yumurtlama oldu iki kere. 17 ve 19. günlerde. Son adet tarihimi 5 Ağustos olarak gösteriyor. 6 gün öncesinde yapsam imkansız çıkması, o yüzden dedim biraz daha bekle
İnşallah dış gebelik değildir, yorulmadan atlatırsın bu süreci. Ama psikolojik olarak ne kadar zor olduğunu bilirimbu kimyasal, dış gebelik, düşük olayları ne kadar arttı böyle. Yani o çift çizgiyi de görsek sevinemicez gerçekten. İnşallah bir mucize olur da bunların hiç birine gerek kalmaz
Dış gebelik net gibi.. buradan bi mucize beklemiyorum artık. Tek duam metotreksata gerek kalmaması. Umarım kürtaj yeterli olurO küçük ihtimale tutun canım.. dua edelim 2 gün sonra mucizen ikinci kez hepimizi sevindirsin
Öncesinde yumurtlama oldu belki, degerlendirmişsiniz zaten kaçırmamışsınızdır. Evet adetin 2. ya da 3. günü gidiliyor. Bende adeti bekliyorum zaten bende gidicemAyın 20 sinde ovülasyon testi yaptım negatifti. Sonrası da negatif. Ben de yumurtlama olmuyor mu acaba diye düşünüyorum. Doktora gitmeyi düşünüyorum. Bir kaç yerde okumuştum. Adetin 2.günü gitmek gerekiyormuş diye. Doğru mu ?
Kuzum bence bekletmesin regl gelsin tatile gitcem erken gelir biterse erken giderim ihtiyacim var artikNeyse kuzum kırmızılar gelmesin de inşallah bekleyelim geç döllenme olur belki çift yumurtlayan bir hatunsun neticede
Kuzum bekledikce belirginlesen bi testti dünkü. Ama neye göre öyle oldu anlamadimÇiçeğim ben zaten dünkü testi de bir şey görememiştim ya bazen testler öyle çıkabiliyor bekleyince falan oluyor yani ben artık kıpkırmızı çizgi görene kadar inanmıyorumüzülme bir ay daha gebe değilsin kafan rahat oh
Degerlendirdim kuzum kacarmiDünkü yumurtlamaydı demekki tekrar ovulasyon yaptın mı? Degerlendirseydin
Ultrasonda mı görülüyor canım dış gebelik olduğuDış gebelik net gibi.. buradan bi mucize beklemiyorum artık. Tek duam metotreksata gerek kalmaması. Umarım kürtaj yeterli olur
İnsallah canim. Sen nasil olduntestlere de guven kalmadı hele erken gebelıklerı asla almıyorum..
ınsallaahh en kısa zamanda nasıp olur kuzum
Ya noluyo kimimiz hic gebe kalamıyoruz kimimizin sonu skntili oluyorDış gebelik net gibi.. buradan bi mucize beklemiyorum artık. Tek duam metotreksata gerek kalmaması. Umarım kürtaj yeterli olur
Hem kan değeri, hem de ultrasonda bişey görüyorlar tipik dış gebelik görüntüsü dedi.Ultrasonda mı görülüyor canım dış gebelik olduğunasıl anlaşılıyor?
Ben zaten en son 1,5 yıl önce hamile kaldım o da dış gebelik oldu. Hsg den sonra şans artar diyorlar. Ben hsg den sonra hamile kalamadım aksine.. çok perişanım, çok yoruldum kuzum yaa her seferinde mutluluğumuz gözyaşına dönüyor, niye böyle??Ya noluyo kimimiz hic gebe kalamıyoruz kimimizin sonu skntili oluyorbitliKedi senin ve Papatyamveben-Mavi oda ayni skntili oldu gebelikleri. Cok can sıkıcı olmaya basladi bu durum. Rabbimin vardir bi bildigi ne diyelim
Asko belkide adetten hemen sonra yumurtlamadın, yumurtlaman geç oldu bu ay ? Oda olabilir bakDegerlendirdim kuzum kacarmi
Ya noluyo kimimiz hic gebe kalamıyoruz kimimizin sonu skntili oluyorbitliKedi senin ve Papatyamveben-Mavi oda ayni skntili oldu gebelikleri. Cok can sıkıcı olmaya basladi bu durum. Rabbimin vardir bi bildigi ne diyelim
Anladım kuzucum, kese henüz yok nasıl gördü diye şaşırdım.. vardır bir bildikleri.. yine de inşallah yanılmışlardırHem kan değeri, hem de ultrasonda bişey görüyorlar tipik dış gebelik görüntüsü dedi.
Daha iyi olur inşallah kuzumÇok şükür toparlamaya başladı ama inanılmaz öksürüyorduhalsizlik ve ateşi de vardı. Memlekette zaten aklımda onda
Dış gebelikte kese görünmüyor zaten, daha başka bi oluşum görünüyor. Çok çok belli belirsiz bişey gördü ama kese demek mümkün değil dedi.Anladım kuzucum, kese henüz yok nasıl gördü diye şaşırdım.. vardır bir bildikleri.. yine de inşallah yanılmıştırlardır
Hadi yaaleRonthavan ' da düşük yaptı bir jel kullanmıştı ama doktoru bu jeli hic önermedi çünkü sağlıksız spermi de yumurtayla döllenmesini sağlıyormuş. Aklınızda bulunsun kızlar kullanmayın sakın bu gebelik için satılan jelleri. Kendisinin morali cok bozuktu inşallah döner aramıza
Ben bıktım ya bu gebelik mevzusundan gerçekten olmuyor isteKuzum bekledikce belirginlesen bi testti dünkü. Ama neye göre öyle oldu anlamadim