Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum 😔
😔 bu nasıl bir şey arkadaş ya neden olur böyle nedir bizim bu çektiğimiz stres. Dr gelsin bakalım ne diyecek haber ver mutlaka inşallah güzel şeyler söyler

😔 bu nasıl bir şey arkadaş ya neden olur böyle nedir bizim bu çektiğimiz stres. Dr gelsin bakalım ne diyecek haber ver mutlaka inşallah güzel şeyler söyler
Aynen öyle kuzum, bi ağız tadıyla sevincimizi yaşayamayacak mıyız ya 😔
Doktor gelsin hele bakalim ne diycek,belki şimdi yazacak ilaç
İlaç verse de bi işe yarayacağını sanmıyorum artık 😔

Kizlar ustteki dünün testi alttaki bugunun. Ama adet olacak gibi bir karın ağrım var daha önce yaşayan var mı

Eklentiler

• 20220726_105704.jpg
    20220726_105704.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 84
R Random3 bitliKedi bitliKedi @sultansultan90 @ad000 Childdevelopment Childdevelopment @Mucizemmm16 Lale95 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz 😅 negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü 🤷🏼‍♀️ Saglik olsun
Çiçeğim ben zaten dünkü testi de bir şey görememiştim ya bazen testler öyle çıkabiliyor bekleyince falan oluyor yani ben artık kıpkırmızı çizgi görene kadar inanmıyorum 😂 üzülme bir ay daha gebe değilsin kafan rahat oh

Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum 😔
Canım umutsuzluğa kapılma Allah'tan ümit kesilmez ya inşallah olumsuz bir durum yoktur sana şunu mutlaka bize de haber et seninle bekliyoruz dualarımız seninlr

Merhaba, adetime 6 gün var. Erken gebelik testi aldım. Negatif çıktı. Moralim çok bozuldu. Etrafımdaki herkes hamile. Acaba bende bir sorun mu var diye kafayı yiyeceğim :KK43:

Merhaba, adetime 6 gün var. Erken gebelik testi aldım. Negatif çıktı. Moralim çok bozuldu. Etrafımdaki herkes hamile. Acaba bende bir sorun mu var diye kafayı yiyeceğim :KK43:
Daha çok erken değil mi? Yumurtlamanizi biliyomusunuz

Aynen öyle kuzum, bi ağız tadıyla sevincimizi yaşayamayacak mıyız ya 😔

İlaç verse de bi işe yarayacağını sanmıyorum artık 😔
Canım %60 hiç kötü değil.. hemen en kötüsünü düşünme 😔 iki gün sonra tekrar yükselmeye devam edecek belki.. senin üzülmemen lazım biliyorsun 😘

Canım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilim 😔 büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.

Canım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilim 😔 büyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.
İnşallah dış gebelik değildir, yorulmadan atlatırsın bu süreci. Ama psikolojik olarak ne kadar zor olduğunu bilirim 😔 bu kimyasal, dış gebelik, düşük olayları ne kadar arttı böyle. Yani o çift çizgiyi de görsek sevinemicez gerçekten. İnşallah bir mucize olur da bunların hiç birine gerek kalmaz 🙏🏻💕

O küçük ihtimale tutun canım.. dua edelim 2 gün sonra mucizen ikinci kez hepimizi sevindirsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Üzerinde testin 6 gün yazıyordu denedim. Adetim ayın 11 inde bitti. 13’ünden beri neredeyse her gün ilişkide oldu. Yumurtlamam 20 si diye gösteriyordu kullandığım uygulamada.
Yumurtlama gec olduysa 6 gün öncesinde göstermesi biraz zor, daha cok erken yumurtlayanlar için doğru sonuç verir. Mesela benim 22-25 temmuz arası yumurtlama oldu iki kere. 17 ve 19. günlerde. Son adet tarihimi 5 Ağustos olarak gösteriyor. 6 gün öncesinde yapsam imkansız çıkması, o yüzden dedim biraz daha bekle 🥰

X