Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum
Bekleyelim bakalım inşallah pozitife döner canımÇok teşekkür ederim keşke öyle olsaydi ama negatifi gördüm yine
@miresl @Mucizemmm16Childdevelopment @Veziir G Gzmyts53 ve diğer kızlar
Doktor gelsin hele bakalim ne diycek,belki şimdi yazacak ilaç1196 çıktıhayır progesteron değeri iyiydi o yüzden ilaç vermemişti
İnşaallahBekleyelim bakalım inşallah pozitife döner canım
Aynen öyle kuzum, bi ağız tadıyla sevincimizi yaşayamayacak mıyız yabu nasıl bir şey arkadaş ya neden olur böyle nedir bizim bu çektiğimiz stres. Dr gelsin bakalım ne diyecek haber ver mutlaka inşallah güzel şeyler söyler
İlaç verse de bi işe yarayacağını sanmıyorum artıkDoktor gelsin hele bakalim ne diycek,belki şimdi yazacak ilaç
Tebrikler hamilesinizKizlar ustteki dünün testi alttaki bugunun. Ama adet olacak gibi bir karın ağrım var daha önce yaşayan var mı
Tesekkur ederim❣ iki kere kimyasal gecirince sevinemiyorum hemenTebrikler hamilesinizağrı olması normal
Çiçeğim ben zaten dünkü testi de bir şey görememiştim ya bazen testler öyle çıkabiliyor bekleyince falan oluyor yani ben artık kıpkırmızı çizgi görene kadar inanmıyorumR Random3bitliKedi @sultansultan90 @ad000 Childdevelopment @Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
Ben bu ay kesin karar aldım günüm geçmeden test yapmayacağımBenimde test negatif 5dakika önce yaptim
Canım umutsuzluğa kapılma Allah'tan ümit kesilmez ya inşallah olumsuz bir durum yoktur sana şunu mutlaka bize de haber et seninle bekliyoruz dualarımız seninlrKuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum
Düşüklerin sebebi ne pekiKuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum
Daha çok erken değil mi? Yumurtlamanizi biliyomusunuzMerhaba, adetime 6 gün var. Erken gebelik testi aldım. Negatif çıktı. Moralim çok bozuldu. Etrafımdaki herkes hamile. Acaba bende bir sorun mu var diye kafayı yiyeceğim
Canım %60 hiç kötü değil.. hemen en kötüsünü düşünmeAynen öyle kuzum, bi ağız tadıyla sevincimizi yaşayamayacak mıyız ya
İlaç verse de bi işe yarayacağını sanmıyorum artık
İnşallah dış gebelik değildir, yorulmadan atlatırsın bu süreci. Ama psikolojik olarak ne kadar zor olduğunu bilirimCanım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilimbüyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.
Daha çok erken değil mi? Yumurtlamanizi biliyomusunu
Üzerinde testin 6 gün yazıyordu denedim. Adetim ayın 11 inde bitti. 13’ünden beri neredeyse her gün ilişkide oldu. Yumurtlamam 20 si diye gösteriyordu kullandığım uygulamada.Daha çok erken değil mi? Yumurtlamanizi biliyomusunuz
O küçük ihtimale tutun canım.. dua edelim 2 gün sonra mucizen ikinci kez hepimizi sevindirsinCanım kızlar tek tek etiketleyemiyorum hiç iyi değilimbüyük ihtimalle yine dış gebelik dedi doktor. 2 gün sonra yine HCG bakılacak, düzgün bir artış yine yoksa kürtaj yapacak. Ertesi gün düşüş olmazsa da metotreksat yapıcaz mecbur dedi. Buradan geri dönüşü de olacağını sanmıyorum dedi zaten.
Yumurtlama gec olduysa 6 gün öncesinde göstermesi biraz zor, daha cok erken yumurtlayanlar için doğru sonuç verir. Mesela benim 22-25 temmuz arası yumurtlama oldu iki kere. 17 ve 19. günlerde. Son adet tarihimi 5 Ağustos olarak gösteriyor. 6 gün öncesinde yapsam imkansız çıkması, o yüzden dedim biraz daha bekleÜzerinde testin 6 gün yazıyordu denedim. Adetim ayın 11 inde bitti. 13’ünden beri neredeyse her gün ilişkide oldu. Yumurtlamam 20 si diye gösteriyordu kullandığım uygulamada.