- 7 Nisan 2022
- 4.300
- 4.690
Allah korusun canim ya inşallah sağlıklı gebeliktir düşük olmaz.Tek umudum bu zaten, farklı yerde yapılması. Ama 2000lerde olması gerekirken bu kadar büyük fark olur mu ki?
Kimyasal olmaz zaten, düşük olur. Daha önce de düşüğümü bu zamanlarda yapmıştım Allah benzetmesin
Nasip olursa guzel olur.Düşünsene aynı anda hamilelik haberini veriyoruz ayy
İyi düşünelim iyi olsun aşko,ben de iki defa böyle gecikme yaşadim,o yüzden çok umutlanmak istemiyorumNasip olursa guzel olur.ama ben testimin yanlis oldugunu düşünüyorum daha önce de başıma cok geldi
Aa dur hemen panik olma canım benim, farklı yerlerde farklı çıkıyor.. sen bugün hastanede yaptır bir test hele bi.. Sasa’da ve başka kızlarda da oldu böyle.. buna rağmen hiç artmamış da değil yani.. düşük müşük diye bişey yok allahın izniyleDünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorum
Canim hemen kötü ye yorma belki farkli yerlerin degeri oldugu icin öyle cikmistrKızlar sabaha kadar uyumadım. cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım. Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını
R Random3bitliKedi S sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
Sağlık olsun canım. Bat gelmeden umudunu kesme bence canımR Random3bitliKedi S sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
Dünkü yumurtlamaydı demekki tekrar ovulasyon yaptın mı? DegerlendirseydinR Random3bitliKedi S sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
testlere de guven kalmadı hele erken gebelıklerı asla almıyorum..R Random3bitliKedi S sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
ınsallah saglıklıdır ve senınle kalır kuzum,Tek umudum bu zaten, farklı yerde yapılması. Ama 2000lerde olması gerekirken bu kadar büyük fark olur mu ki?
Kimyasal olmaz zaten, düşük olur. Daha önce de düşüğümü bu zamanlarda yapmıştım Allah benzetmesin
Olabilir canım başka topicte vardı kimyasala dönüyor demişti sonra tekrar test yaptı değeri normal çıkmıştı. Kötüyü çağırma hemen güzelimTek umudum bu zaten, farklı yerde yapılması. Ama 2000lerde olması gerekirken bu kadar büyük fark olur mu ki?
Hadi inşallah Allah nasip etsin inşallah çift çizgi görmeyi etiketle biziOğlum uyansın çıkıp test alicam inşaallah ki 6 yıl sonra pozitifi görürüm
Neyse kuzum kırmızılar gelmesin de inşallah bekleyelim geç döllenme olur belki çift yumurtlayan bir hatunsun neticedeR Random3bitliKedi S sultansultan90 A ad000 Childdevelopment Mucizemmm16 Lale95 G Gzmyts53 ve suan etiketleyemedigim diğer kizlar. Yine testlerin oyununa geldik prodoctor erken gebelik yaptim simdi bembeyaz negatif yani. Bu ayda olmadi sanirim yumurtlamanin 13. Günü Saglik olsun
Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorumOlabilir canım başka topicte vardı kimyasala dönüyor demişti sonra tekrar test yaptı değeri normal çıkmıştı. Kötüyü çağırma hemen güzelim
Çok teşekkür ederim keşke öyle olsaydi ama negatifi gördüm yineHadi inşallah Allah nasip etsin inşallah çift çizgi görmeyi etiketle bizi
Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum
1196 çıktıSonuç ne çıktı peki? Rəbbim hayirlisini nasip etsin inşaallah, doktor tutunmasi ve sağlıkli gelişmesi için duphaston veya fitil kullanmani söylemişmiydi?