Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Allah korusun canim ya inşallah sağlıklı gebeliktir düşük olmaz.

Dünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorum
Aa dur hemen panik olma canım benim, farklı yerlerde farklı çıkıyor.. sen bugün hastanede yaptır bir test hele bi.. Sasa’da ve başka kızlarda da oldu böyle.. buna rağmen hiç artmamış da değil yani.. düşük müşük diye bişey yok allahın izniyle

Canim hemen kötü ye yorma belki farkli yerlerin degeri oldugu icin öyle cikmistr

ınsallah saglıklıdır ve senınle kalır kuzum,
Allah yardımcın olsun

Olabilir canım başka topicte vardı kimyasala dönüyor demişti sonra tekrar test yaptı değeri normal çıkmıştı. Kötüyü çağırma hemen güzelim

Olabilir canım başka topicte vardı kimyasala dönüyor demişti sonra tekrar test yaptı değeri normal çıkmıştı. Kötüyü çağırma hemen güzelim
Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum

Kuzum aldım sonucu, %60 bile artış yok. Doktoru bekliyorum şimdi. Progesteron da düşmüş, yine düşük olacak belli ki.. buradan dönüşü olur mu bilemiyorum
Sonuç ne çıktı peki? Rəbbim hayirlisini nasip etsin inşaallah, doktor tutunmasi ve sağlıkli gelişmesi için duphaston veya fitil kullanmani söylemişmiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…