Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Dünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorum
Ahh canim sakın üzülme inşaallah bebiş seninledir ,farkli yerler olduğu için bence değer öyle çıkmış, haberdar et bizi de

Ahh canim sakın üzülme inşaallah bebiş seninledir ,farkli yerler olduğu için bence değer öyle çıkmış, haberdar et bizi de
Edeceğim tabii ki kuzum ve inşallah güzel haber vereceğim. Keşke farklı yerde yaptırıp da bu belirsizliği yaşamasaydım

İnşallah bebek tutunur sana.

İlacın yan etkisi olabilir muhtemelen yaa amam dikkat et. Bende Migren ilaci kullanıyorum o da kalp atışını yavaslatiyormus yazin günü heryerim.buz kesti esime sordum migren ilaci yapiyordur ani kalkip oturma dedi

Canım dur hemen kötü düşünme aynı yerde mi yaptırdın tahlili? Aynı saatlerde mi baktırdın bir de?

Canim aslinda kötü değil ki kimyasal gebelikler binlere cikmiyor benim bildiğim inşallah kötü bişey olmaz moralini bozma stres yapma daha kötü olur

Canım olabilirsin tabi ki sen düzenli ateş takibi yapıyorsun yani test yapmadın mı?
İnşaallah ya çok umutlanmak istemiyorum yine üzülürüm diyeevet düzenli olarak ateş takibi yapiyorum çok net sonuç veriyor,22si akşam test yaptim negatifdi,bu ay 9-10u yumurtlama gördüm geç döllenme olduysa eğer

Düşünsene aynı anda hamilelik haberini veriyoruz ayy

Canım dur hemen kötü düşünme aynı yerde mi yaptırdın tahlili? Aynı saatlerde mi baktırdın bir de?
Tek umudum bu zaten, farklı yerde yapılması. Ama 2000lerde olması gerekirken bu kadar büyük fark olur mu ki?
Canim aslinda kötü değil ki kimyasal gebelikler binlere cikmiyor benim bildiğim inşallah kötü bişey olmaz moralini bozma stres yapma daha kötü olur
Kimyasal olmaz zaten, düşük olur. Daha önce de düşüğümü bu zamanlarda yapmıştım Allah benzetmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…