Dünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorumRica ederim ama üzme kendini ne olur sen güçlü dur inşallah bebek de seninle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorumRica ederim ama üzme kendini ne olur sen güçlü dur inşallah bebek de seninle olur
Her daim umut var olasın inşallah çokça dua edeceğim senin içinDünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorum
Ahh canim sakın üzülme inşaallah bebiş seninledir ,farkli yerler olduğu için bence değer öyle çıkmış, haberdar et bizi deDünkü sağlık ocağında yapıldı, öncekiler hastanede. Farklı yerlerde bu kadar fark çıkar mı bilmiyorum ama o ufacık umuda tutunmak istiyorum
Edeceğim tabii ki kuzum ve inşallah güzel haber vereceğim. Keşke farklı yerde yaptırıp da bu belirsizliği yaşamasaydımAhh canim sakın üzülme inşaallah bebiş seninledir ,farkli yerler olduğu için bence değer öyle çıkmış, haberdar et bizi de
İnşallah bebek tutunur sana.Kızlar sabaha kadar uyumadım. cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım . Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını
Canım olabilirsin tabi ki sen düzenli ateş takibi yapıyorsun yani test yapmadın mı?Haa birde acayip şişkinlik ve gaz var karnimda
İlacın yan etkisi olabilir muhtemelen yaa amam dikkat et. Bende Migren ilaci kullanıyorum o da kalp atışını yavaslatiyormus yazin günü heryerim.buz kesti esime sordum migren ilaci yapiyordur ani kalkip oturma dediKızlar ya zabahtan beri çok fazla başım dönüyo bütün gün yattım sanırım fitilden oldu sanki bi kaç tane içmişim gibi başım dönüyo hersey dönüyo kafamı kaldıramadım M Mavimiresl Childdevelopment @Veziir bitliKedi G Gzmyts53 diğer güzellerim ❤
Canım dur hemen kötü düşünme aynı yerde mi yaptırdın tahlili? Aynı saatlerde mi baktırdın bir de?Kızlar sabaha kadar uyumadım. cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım . Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını
Canim aslinda kötü değil ki kimyasal gebelikler binlere cikmiyor benim bildiğim inşallah kötü bişey olmaz moralini bozma stres yapma daha kötü olurKızlar sabaha kadar uyumadım. cuma 524 çıkan değerim, dün 1100 çıkmış. Yine düşük yapacağım sanırım . Birazdan hastaneye gidicem tekrar kan vericem ve doktorumla görüşücem. Allah'ım nolur mucizem benimle kalsın, bir kez daha yaşamak istemiyorum bu hayal kırıklığını
Canım sen ilaçlara karşı çok hassassın çok belli. Dikkat et fitilden sonra olduysa onun yan etkisidir muhtemelen. Doktordan çıkınca haber etKızlar ya zabahtan beri çok fazla başım dönüyo bütün gün yattım sanırım fitilden oldu sanki bi kaç tane içmişim gibi başım dönüyo hersey dönüyo kafamı kaldıramadım M Mavimiresl Childdevelopment @Veziir bitliKedi G Gzmyts53 diğer güzellerim ❤
İnşaallah ya çok umutlanmak istemiyorum yine üzülürüm diyeevet düzenli olarak ateş takibi yapiyorum çok net sonuç veriyor,22si akşam test yaptim negatifdi,bu ay 9-10u yumurtlama gördüm geç döllenme olduysa eğerCanım olabilirsin tabi ki sen düzenli ateş takibi yapıyorsun yani test yapmadın mı?
İnşaallah bekliyoruz iyi haberlerini üzülme iyi düşün mutlakaEdeceğim tabii ki kuzum ve inşallah güzel haber vereceğim. Keşke farklı yerde yaptırıp da bu belirsizliği yaşamasaydım
Allah yardimcin olsun aşko, hangi fitili kullaniyorsun? şimdi nasıl oldun?gece geç yatmişsin belli))Kızlar ya zabahtan beri çok fazla başım dönüyo bütün gün yattım sanırım fitilden oldu sanki bi kaç tane içmişim gibi başım dönüyo hersey dönüyo kafamı kaldıramadım M Mavimiresl Childdevelopment @Veziir bitliKedi G Gzmyts53 diğer güzellerim ❤
Oğlum uyansın çıkıp test alicam inşaallah ki 6 yıl sonra pozitifi görürümCanım olabilirsin tabi ki sen düzenli ateş takibi yapıyorsun yani test yapmadın mı?
Kuzum elimde hic testim yok erken gebelik. Albi var ama 25-50 arasi olcuyomus. Albi yaptim sabah negatif. Sabahki idrarida bi kapta topladim birazdan eczaneye gidicem test almaya. Miratech bende hic yalanci cizgi cikarmadi. İlk defa oluyor miratech de böyleM Mavimiresl test yaptın mı canım ?
Ay bide guzel haberler aliyomusuzOğlum uyansın çıkıp test alicam inşaallah ki 6 yıl sonra pozitifi görürüm
İnşaallah ya kendimi rahat tutmaya çalışıyorum gerginlikten çatlayacak gibiyimAy bide guzel haberler aliyomusuz
Düşünsene aynı anda hamilelik haberini veriyoruz ayyKuzum elimde hic testim yok erken gebelik. Albi var ama 25-50 arasi olcuyomus. Albi yaptim sabah negatif. Sabahki idrarida bi kapta topladim birazdan eczaneye gidicem test almaya. Miratech bende hic yalanci cizgi cikarmadi. İlk defa oluyor miratech de böyle
Tek umudum bu zaten, farklı yerde yapılması. Ama 2000lerde olması gerekirken bu kadar büyük fark olur mu ki?Canım dur hemen kötü düşünme aynı yerde mi yaptırdın tahlili? Aynı saatlerde mi baktırdın bir de?
Kimyasal olmaz zaten, düşük olur. Daha önce de düşüğümü bu zamanlarda yapmıştım Allah benzetmesinCanim aslinda kötü değil ki kimyasal gebelikler binlere cikmiyor benim bildiğim inşallah kötü bişey olmaz moralini bozma stres yapma daha kötü olur