- 17 Ağustos 2021
- 1.895
- 1
- 2.979
- 83
- 27
Merhabalar cildiniz kremleri emdikten sonra evinizde aloe vera varsa dolgun bir yaprağı buzlukta hızlı bir şekilde soğutup yanmış bölgeye boca edin ve bunu yarın da yapın sızıya iyi geliyorHayirlisi olsun bakalim gorecez insallah iyi sonuclar goruruz.. Bu arada parmaklarimin üstü yandi baş parmağımin tencerenin kapagi kirildi buhara geldi cok sızlıyo ya gorunuste pek bisey yok ama iki eliminde baş parmağı sızım sızım sızliyo
Canım hayırlı olsun bence düşük bir değer değil inşallah 2 kat artacak hiç kötü düşünmeKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 @Mrs Electrical Engineer M MiuLego @Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Kuzum sen bu kanı cuma vermiştin değilmi? Yani battan 2 gün önce bence normal değer herkesin kanında aynı oranda yüjselmediğini söylüyorlar hep bazısının kanında yavaş yükselir bazısında hızlı sen kafana takma bence hamişsin sen ❤Kızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 @Mrs Electrical Engineer M MiuLego @Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Yeni değer bu canım her şeyin hayırlısı olsun bir şey diyemiyorumKuzum sen bu kanı cuma vermiştin değilmi? Yani battan 2 gün önce bence normal değer herkesin kanında aynı oranda yüjselmediğini söylüyorlar hep bazısının kanında yavaş yükselir bazısında hızlı sen kafana takma bence hamişsin sen ❤
İnşallah dediğin gibidirCanım hayırlı olsun bence düşük bir değer değil inşallah 2 kat artacak hiç kötü düşünme
He cuma verdiğin sandım canım. Hayırlısı olsun yani rabbim ol dediyse belki geriden yumurta olmuştur o döllenmiştir bilemeyiz. İNŞALLAH güzel güzel artar değerinYeni değer bu canım her şeyin hayırlısı olsun bir şey diyemiyorum
Çünkü bence değer daha yüksek olmalıydı canım inşallah artış olurKuzum hemen kimyasal düşünmüşsün Allah korusun 2 gün sonra değerin katlar inşallah
EkliyorumMerhabalar benide eklerseniz sevinirim geçen ay korunmayı bıraktık malesef olmadı. Bakalım bu ay kısmet olacakmı hayırlısıyla.
Bat 6temmuz
Çok teşekkür ederim :)Ekliyorummm
Evet var yapiym mutlaka sagolun suan bile sizliyoMerhabalar cildiniz kremleri emdikten sonra evinizde aloe vera varsa dolgun bir yaprağı buzlukta hızlı bir şekilde soğutup yanmış bölgeye boca edin ve bunu yarın da yapın sızıya iyi geliyor
Benim adetlerim ağrılı geciyo ilişkide de bazı pozisyonlarda agrım oluyo karın bölgemde. Bende yapışıklık mı var yaniEvet eliyle bastırdı kasiklarimin belli noktalarina hic agrim acim olmadi zaten adetlerimde yada iliskimde de ağrım olmuyor agrimama sebebi yapisiklik olmamasindanmis. Evet esmer zayif bir bayan vardi oda cok muahbbet etti benimle saolsunlar bende cok begendim herseyi tek tek anlattilar
Ben doğum kontrol ignesi kullaniyordum meselaBanada dedi gebelik düşünmüyorsanız dogum kontrol hapi ile takip ederiz diye. Bir senedir evliyim ama dogum kontrol hapi ile korunmadik keske icseydim
Ay kuzum sagol sanada gecmis olsun cok zor yaa bu havada insallah cabuk gelirGeçmiş olsun canım. Bu ara şanssızlıklar bizi buluyor benimde buzdolabim bozuldu tamire gittiicindeki hersey de bozuldu tabi bu sıcakta ne dayanır
Reglm inanılma ağrılı geçiyor, bazn bazı pozisyonda ağrı olabiliyor bende de. Film çektirdim temiz çıktı canım :)Benim adetlerim ağrılı geciyo ilişkide de bazı pozisyonlarda agrım oluyo karın bölgemde. Bende yapışıklık mı var yani
Cuma günkü sonucun önemli bence, onunla birlikte değerlendirmek doğru olur. Cuma sonucunu yaZmayı unutma çıkıncaKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 @Mrs Electrical Engineer M MiuLego @Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Canom geçmiş olsun elini gördüm bi içim gitti geldiAy kuzum sagol sanada gecmis olsun cok zor yaa bu havada insallah cabuk gelir
5 göğün oldu be Allah’ım her sonuç çıktı bi hcg çıkmadı iş mi bu yaCuma günkü sonucun önemli bence, onunla birlikte değerlendirmek doğru olur. Cuma sonucunu yaZmayı unutma çıkınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?