Gayet normal bir değer benimki normal değil canımbitliKedi kuzum ben miraç a hamileyken yaptirdigim test sonucunu gördüm gecen gun 22 mayis son adet tarihimdi 25 haziranda beta baktirmisim yani sat dan 33 gün sonra degerim bu sekildeymis adetimin 6 gün gecmis hali yani
Ama 2 kati olacak kuzu bu nerdeyse 1 hafta gecmis hali ve bana doktor ozaman degerlerin en üst sinirda yüksek demistiGayet normal bir değer benimki normal değil canım
Canım bence normal hiiç kafana takma inşallah yükselecekKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer @Fang @Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Ne diyim inşallah hepinizin dediği gibi olumlu sonuçlanırAma 2 kati olacak kuzu bu nerdeyse 1 hafta gecmis hali ve bana doktor ozaman degerlerin en üst sinirda yüksek demisti
İnşallah canım Allah’tan başka ne isterimCanım bence normal hiiç kafana takma inşallah yükselecek
Hayirlisi olsun bakalim gorecez insallah iyi sonuclar goruruz.. Bu arada parmaklarimin üstü yandi baş parmağımin tencerenin kapagi kirildi buhara geldi cok sızlıyo ya gorunuste pek bisey yok ama iki eliminde baş parmağı sızım sızım sızliyoBilmiyorum canım hayırlısı artık
Laboratuvara göre de değişiyor değerler. Benim son ilişkiden 18 gün geçmişti 62 çıkmıştı 10 gün sonra 2 binleri bulmuştu bile kese görmüştükİnşallah canım Allah’tan başka ne isterim
Çok geçmiş olsun canım silverdin geçirir acısını hemenHayirlisi olsun bakalim gorecez insallah iyi sonuclar goruruz.. Bu arada parmaklarimin üstü yandi baş parmağımin tencerenin kapagi kirildi buhara geldi cok sızlıyo ya gorunuste pek bisey yok ama iki eliminde baş parmağı sızım sızım sızliyo
Hadi ya inşallah böyle bir şeyden düşük çıkmıştır değerlerLaboratuvara göre de değişiyor değerler. Benim son ilişkiden 18 gün geçmişti 62 çıkmıştı 10 gün sonra 2 binleri bulmuştu bile kese görmüştük
Fito kremle anestolu karistirip sürdümÇok geçmiş olsun canım silverdin geçirir acısını hemen
Ekliyorum canımBu arada damdan düşer gibi girdim ama benim bat 7 beni de alır mısınız araniza
Benim 3 gün geçmiştiDün bat günümdü değer daha yüksek çıkmalıydı bence
Geçmiş olsun canım. Bu ara şanssızlıklar bizi buluyor benimde buzdolabim bozuldu tamire gittiHayirlisi olsun bakalim gorecez insallah iyi sonuclar goruruz.. Bu arada parmaklarimin üstü yandi baş parmağımin tencerenin kapagi kirildi buhara geldi cok sızlıyo ya gorunuste pek bisey yok ama iki eliminde baş parmağı sızım sızım sızliyo
Kuzum aklına kötüyü getirme düşük çıkması normal daha çok yeni. Sen yarın testi tekrarla yükselişi kontrol et yada evde bir kaset test yap bakalım ne kadae koyulaşma varKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer @Fang @Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
3 gün geçince çıkan değer neydi?Benim 3 gün geçmişti
Kuzum kimyasal da olabilir sakince bekleyelim su an belki bosuna strese giriyorsun dur daha :)
Bilmiyorum canım sadece daha yüksek bir değer bekliyordum şok oldum resmenKuzum aklına kötüyü getirme düşük çıkması normal daha çok yeni. Sen yarın testi tekrarla yükselişi kontrol et yada evde bir kaset test yap bakalım ne kadae koyulaşma var
Ben bu değeri cuma günü verdiğin değer zannettim canım ama 1 gün gecikme için normal değerin. Cuma verdiğin çıksa da bir karsilastirsakBilmiyorum canım sadece daha yüksek bir değer bekliyordum şok oldum resmen
Kursak bırakmadılarBen bu değeri cuma günü verdiğin değer zannettim canım ama 1 gün gecikme için normal değerin. Cuma verdiğin çıksa da bir karsilastirsak
Kuzum hemen kimyasal düşünmüşsün Allah korusun 2 gün sonra değerin katlar inşallahBilmiyorum canım sadece daha yüksek bir değer bekliyordum şok oldum resmen
Banada dedi gebelik düşünmüyorsanız dogum kontrol hapi ile takip ederiz diye. Bir senedir evliyim ama dogum kontrol hapi ile korunmadik keske icseydimBanada ozaman demisti ki doktor doğum vucudu yeniler endometriozis sifirlanir dogumdan sonra ama tekrar da edebilir birkac sene icinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?