- 12 Aralık 2017
- 5.050
- 8.757
- 148
- 32
Canım ikisi ayrı yerlerde olduğu için aslında tam manasıyla bir şey belli etmez mümkünse yarın aynı yerde yaptırsan olur muKuzu ilk değer çıksa bir rahatlayacağım ama yok ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ikisi ayrı yerlerde olduğu için aslında tam manasıyla bir şey belli etmez mümkünse yarın aynı yerde yaptırsan olur muKuzu ilk değer çıksa bir rahatlayacağım ama yok ortada
Devam canım araya gerek yok. Kimyasali düştükten saymiyorlarKimyasaldan sonra ara vermek gerekiyor mu bir süre yoksa çalışmalara devam edilebilir mi
Doktorum devam et dedi kürtaj olmadım sonuçta. Sessiz bir düşük olduKimyasaldan sonra ara vermek gerekiyor mu bir süre yoksa çalışmalara devam edilebilir mi
Teşekkürler canımDevam canım araya gerek yok. Kimyasali düştükten saymiyorlar
Kimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok oluyor inşallah bekliyoruz senden deTeşekkürler canım
Teşekkür ederim canım tez zamanda hepimize sağlıklı gebelikler inşallah hiç dışarıdan göründüğü gibi değil sürece dahil olunca anladım. Yerleşti mi kese boş mu dolu mu kalp atışı duyulacak mı tarama testleri temiz mi kimyasal mı mol mu derken insanın yüreği hep pır pırDoktorum devam et dedi kürtaj olmadım sonuçta. Sessiz bir düşük oldu
Benim bu ay olmadı sanırım yani bekliyorum dün yaptım test negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife döner mi bilmemKimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok oluyor inşallah bekliyoruz senden de
İnşallah canım amin.. sağlıklı gebelikler.olsunTeşekkür ederim canım tez zamanda hepimize sağlıklı gebelikler inşallah hiç dışarıdan göründüğü gibi değil sürece dahil olunca anladım. Yerleşti mi kese boş mu dolu mu kalp atışı duyulacak mı tarama testleri temiz mi kimyasal mı mol mu derken insanın yüreği hep pır pır
Kuzum acele etmeyin regl 1 hafta gecene dek bekleyin bence. Ben kimyasali çok yaşadım normal negatiften bi tık fazla üzülüyoruzBenim bu ay olmadı sanırım yani bekliyorum dün yaptım test negatif çıktı. Bu saatten sonra pozitife döner mi bilmem
HaklısınKuzum acele etmeyin regl 1 hafta gecene dek bekleyin bence. Ben kimyasali çok yaşadım normal negatiften bi tık fazla üzülüyoruz
Benden mi aslında ben kimyasal geçirmedim dgk hapını bıraktım mayıs ortasında hala gelen giden yokKimyasaldan sonraki ay hamile kalan çok oluyor inşallah bekliyoruz senden de
Kız dur bakalım o zamanBenden mi aslında ben kimyasal geçirmedim dgk hapını bıraktım mayıs ortasında hala gelen giden yok
Mayısta bende düzensiz kanama yaptı ay boyunca kutu bitene kadar kullandım en son 19 mayısta kanamam oldu kesildi sonra. 20 mayıstan itibaren korunmasız devam ettik Ya canım sabırsız davranıyorum farkındayım ilk aydan ama ne yapayımKız dur bakalım o zaman
Regl Ile beraber mi bıraktın yoksa döngü ortasında mi
Amin canım inşallah sana da tekrar sağlıklı bir şekilde nasip etsinGeçen Ayın 12si betam 13 tü ve 16 Mayıs 56ydi beta. 2 gün sonra 34 oldu ertesi günde regl olmustum. Leke leke geldi ama önce içimde bir sıkıntı oluştu kimyasal diye öylede oldu. İnşallah seninki öyle değildir canım ya çok yıpratıyor insanı. Sağlıklı bir sekilde ilerler inşallah
Yarın gideceğim canım yine devlete bakalım artık. Senin oğluşun geç döllenme miydi peki?Canım ikisi ayrı yerlerde olduğu için aslında tam manasıyla bir şey belli etmez mümkünse yarın aynı yerde yaptırsan olur mu
Canım sen direk bi doktora gitsen daha iyi olur benceYarın gideceğim canım yine devlete bakalım artık. Senin oğluşun geç döllenme miydi peki?
Yazmışsın zaten kafa yerinde değil ki57 işte inanamadi
Sana tam tarihleri soylim 9 kasim reglmdi 24 kasimda tek iliski oldu ve 11 aralıkta degerim 57ydi su an 4 yaşında çok şükür
Cuma’ya aldım randevu canımCanım sen direk bi doktora gitsen daha iyi olur bence
Sagol kuzum daha iyiyim bugun kizariklik gecmedide sancisi azaldi en azindan.. sen napiyosun ovulasyonlarim silik cikiyo benim hala Hatta dün daha koyuydu acaba yaptigim markaylami alakali pyro clinice ovulasyon yaptigim bide 2 kutu aldim yani 10 taneCanom geçmiş olsun elini gördüm bi içim gitti geldi