Pek umudum yok artık değer daha yüksek çıkmalıydı. Kötü bir şey demek istemiyorum kaç gün oldu ya şu pisliklerin yapamadığı işe bakAcilde verdiğin mi böyle çıktı. Dur bakalım yarında cuma verdiğin sonuç çıksın belki artış normaldir. Adetin kaç gün geçti?
Dün bat günümdü değer daha yüksek çıkmalıydı benceKuzum erken öğrenmiş olabilirsin
Ben kızımı 57 iken öğrenmiştim
Neden kötü düşünüyosun canım 39 çok düşük birakam değil benim arkadaşım 19.5 la kimyasal geçirdi önümüzdeki 48 saat çok önemli artış olucak benceAcilde verdiğin mi böyle çıktı. Dur bakalım yarında cuma verdiğin sonuç çıksın belki artış normaldir. Adetin kaç gün geçti?
Abla niye boşa çıksın öyle düşünme Allah aşkına dur daha hiç bişey belli değil bat daha dünmüş zatenEvet devletin sonucu bat günüm dündüumutlar boşa çıktı
Yok canım bu yeni değerAy ben cuma ki sandım abla cuma gün ki hala çıkmamış mı ya belki kimyasal değildir öyle düşünme kötü düşünme
Ya değer kötü değil ama bence daha yüksek olmalıydıNeden kötü düşünüyosun canım 39 çok düşük birakam değil benim arkadaşım 19.5 la kimyasal geçirdi önümüzdeki 48 saat çok önemli artış olucak bence
Tamam işte bat dünse gayet normal bence her zaman çok yüksek çıkmak zorunda değil yaYok canım bu yeni değer
Bende kötü bişey demek istemiyorum çok sinirlendim bi iş beceremedilerPek umudum yok artık değer daha yüksek çıkmalıydı. Kötü bir şey demek istemiyorum kaç gün oldu ya şu pisliklerin yapamadığı işe bak
Canım 7.7 deger ile ogreneni gördüm. Önemli olan değer değil iki günde iki katı artması. Sağlıkla ilerlesin inşallahEvet devletin sonucu bat günüm dündüumutlar boşa çıktı
Geç döllenme olabilir canım hiç moralini bozma artışını takip et. Benim gec dollenmeydi adet gecikmesinden 12 gün sonra 56 çıktıYa değer kötü değil ama bence daha yüksek olmalıydı
Bu yeni test mi kuzum yeni yaptirdigin mi osekilde cikti yoksa cuma verdigin testmi cuma verdiğin ise normalKuzum erken öğrenmiş olabilirsin
Ben kızımı 57 iken öğrenmiştim
Geç döllenme ihtimali yok maalesef yumurtlama tarihi belli düşüşe geçmemişse iyiGeç döllenme olabilir canım hiç moralini bozma artışını takip et. Benim gec dollenmeydi adet gecikmesinden 12 gün sonra 56 çıktı
Valla ya aynen öyle olduArtışın sonucu öncekinden önce çıkan ilk kişi sen Olcan heralde
Canım yeni test buBu yeni test mi kuzum yeni yaptirdigin mi osekilde cikti yoksa cuma verdigin testmi cuma verdiğin ise normal
Sen kan vermeden önce öğrendin kuzum yani persembe günü değer 8-10 gibidir (cuma cumartesi 20gibi) olsa (pazar pazartesi 40) tahminu 2 gunde 2 kati artmasi gerekli senin 2 gun sonra net belli olur insallah kuzum umudunu kaybetme zaten cok koyu bi test cizgisi gormedik düşük değer cizgisi gördük testlerinde bence yukselecek gibi..Kızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 @Mrs Electrical Engineer @FangMucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Bu arada hosgeldin canimGeç döllenme olabilir canım hiç moralini bozma artışını takip et. Benim gec dollenmeydi adet gecikmesinden 12 gün sonra 56 çıktı
Bilmiyorum canım hayırlısı artıkSen kan vermeden önce öğrendin kuzum yani persembe günü değer 8-10 gibidir (cuma cumartesi 20gibi) olsa (pazar pazartesi 40) tahminu 2 gunde 2 kati artmasi gerekli senin 2 gun sonra net belli olur insallah kuzum umudunu kaybetme zaten cok koyu bi test cizgisi gormedik düşük değer cizgisi gördük testlerinde bence yukselecek gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?