• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

valla kızlar saçlarımı kestiridm pek de güzel oldu
anneme kalsa o da kestirme dedi
ama paçoz gibi dolaşacaktım ondan sonra
çok az ve zayıf saçlarım uzamıyor yaniiii
kestirmeseydim kafamda saç kalmazdı :9::9::9:

aaaaa hangi güzel ,terbiyeli,hanımhanım ,sexi bir kadın dedi sana soğuk kadın heyecansız kadın diyeee hiç yakıştıramadımmm o insana.
kotu kadın:D cadı sen dedın heycansızmısım bak nasıl da ıcıme ısledıııı :d
Kızlar ya benim yine uzayan akıntım oldu bu dördüncü farkedisim

BEN DEEEE bu gun farketım ve 4 cu olduuu:)

BEN DEEEE bu gun farketım ve 4 cu olduuu:)[/QUOTE]

Acaba hamilelikte boyle seyler oluyor mü cok merak ediyorum ama hiç duymamıştım

Ey Rabbim, “Bana hayırlı olanı ver”; ve lâkin, isteklerim hayırsız olsa bile, “sen onu hayırlı eyleyip ver” diyorum.. Hayırsızın da yüzünü hayra çevirecek olan sensin..
Amin

ama hangi güne denk gelio dersiniz, çalışmaların yapılmaya başlanacağı günlere.
offff neyse herşeyde vardır bi hayır :)) kızlar bişey sorucam, eşinizle beraber olunca 1 saat kadar kaldırıyomusunuz bacakları:) yoksa daha kısa bi süre mi. ya ben biraz tez canlıyım herhalde, 1 saat diolar kimileri... neyse canlar öpüyorum, şu ovulasyon testini deniorum 2 gündür tık yok:((

felsefem bak benm hikayeme bi adetime tam bir hafta var perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama havaya kaldırınca iyi fark kedilen bir ikinci çıktı fakat cumartesi günü iki tane sabah idrarımla laboguick test yaptım ikiside negatifti sinirlerim bozuldu 2 gün hamile değilim hiye yapmadığım iş kalmadı ve dayanamayıp pazartesi gene test yaptım ve 2. çizgi silik ama orda işte kendim umutluyum ama eşimide umutlandırdım ve soluğu özel bi poliklinikte aldık o kadar eminizki sonuçtan coşuyoz artık bi telofon geldi sonuç negatif şaka yapıyolar sandım sonuç 1.4 çıkmış eşime çok üzülmüştüm o gün ama ertesi gün idrar testinde yine ikinci çizgi hayalet gibi çıktı renk yok ya grimsi bişey böyle neyse 30 haziran adet günüm geklmesin diye dua ediyorum bi test daha yaptım soluk pembe çıktı 1 temmuzda yaptım kıpkırmızıydı eşimden habersiz 2 temmuzda sağlık ocağına gittim ve değerim 136 çıktı hamileyimmmm inanamadım eşimede söyleyemiyorum üzülüyo die 5 temmuzda 442 çıktı değerim ve dün keseyi gördük bitanemmmmmm sakın ümitsizliğe kapılma hayat bi muzice rabbim büyük ummadığın bi anda güldürür elbet yüzünü

canım benim tebrik edeerim ya, hikayen süper. inşallah bi,z de görürürz o sonucu. dualarını eksik etme burdaki tüm arkadxaşlarından.

slm kızlar nasılısnız ne haberler var yeni hamişler armı aramızda 1 haftadır giremiyorum neler kaçırdığımı merak ettim =) ben 3 gündür hastanedeyim ablam 34 haftalık hamile tansiyonu çıkıyo 18 15 falan oluyo hastaneye yatırdık onun yanında kaldım ve durumu baya ciddi birde idrarında albümin çıktı yüksek seviyede doğum içinde henüz çok erken dio doktorlar bebeğin gelişmesi için bekletiyolar bakalım ne olucak hayırlısı olsun inşş dua edin arkadaşlar bakalım benim de reglime son 12 gün hayırlısı diorum vakti geldiyse eğer olur die düşünüyorum
.
Güneşçim cok geçmiş olsun,Allah acil sifalar versin ablana.Seni göremedim ne zamandır benim geçen ay hayeller suya düştü,seni merak ediyordum sende de olmamış heralde.Bakalım bu ay napcaz canım benim.

.
Güneşçim cok geçmiş olsun,Allah acil sifalar versin ablana.Seni göremedim ne zamandır benim geçen ay hayeller suya düştü,seni merak ediyordum sende de olmamış heralde.Bakalım bu ay napcaz canım benim.

saol cnm amin inşş evt hastanede ablamın yanında kaldım cnm o yüzden giremedim bende hasta oldum bakalım bat 23 temmuz hayırlısı diyorum artık

Back