- Konu Sahibi pembemasal
- #1.621
evet test yaptım dr a gerek kalmadı o iğrenç tek çizgi karşıma çıktı galiba arkadaş doğru diyo o test galiba bozuktu yyyyyaaaaaaaaaaa yine ağlıyorum gel bebek gel nolur gel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet test yaptım dr a gerek kalmadı o iğrenç tek çizgi karşıma çıktı galiba arkadaş doğru diyo o test galiba bozuktu yyyyyaaaaaaaaaaa yine ağlıyorum gel bebek gel nolur gel
ya bende galiba bi sorun var baksana tutmuyo bizim burda adamlar eşlerinin üzerine ceketlerini atsa hamile kalır bende tık yok hem kaynanamda söylenmeye başladı yine umutlanma yine hayal kırıklığı alışmalıyım galiba
ya bende galiba bi sorun var baksana tutmuyo bizim burda adamlar eşlerinin üzerine ceketlerini atsa hamile kalır bende tık yok hem kaynanamda söylenmeye başladı yine umutlanma yine hayal kırıklığı alışmalıyım galiba
evet bende ilk hsmileliğimi laboguick diye bi testte yaptım yrım saat sonra 2. çizgi silik çıktı.sonra en iyi testi aldım 25 tl ye onda ikinci çizgi çıkmadı kan verdim 37.00 diye bi sonuç çıktııı garip birşey yanii allahtan ümit kesilmex
canım ben onu bılmıyorum da senın bat dun degılmıydı olmadın mı adet daha???
cnm dun tesrıf ettıler esımde dedıı gecen ay snn yumurtan oldugu halde kalamadın bırde ben gıdeyım muayne olayım dedı oyle yanı