• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

kızlar bana fikir verin yanıyorum :27: adetime 5 gün var ve ben sıcaktan ölmek üzereyim sürekli duşa giriyorum ateş basıyo alev alacam diye korkuyorum :1::1: biraz baktım ateş basması hamilelik belirtisi olabiliyomuş.. hiç yaşayan var mı ??

günaydın janjanlar nasılsınız bakayım benim m iğdem bulanıyor birşeyler yiyeyim bariii.sizler neler yaptınız doğuran varmı acaba içinizde veya hamile kalmışda olabilir.ya hemen söylesin yada sonsuza kadar sussun:41:

günaydın janjanlar nasılsınız bakayım benim m iğdem bulanıyor birşeyler yiyeyim bariii.sizler neler yaptınız doğuran varmı acaba içinizde veya hamile kalmışda olabilir.ya hemen söylesin yada sonsuza kadar sussun:41:

gunaydınnnnnnnnnn canlarrrr bende karın sısmesı oluyor o uzayan akıntı yıneee ve sanırım adet duzensız ya yumurtalama oldu gıbı bısı:)))

anacım ben bu ay yumurtlama hesabı yapıcam canımız ne zaman isterse o zman olucak dedim.kocamı geçen ay çok yormuşum heralde çünkü 4-5 gün oldukocam hala bana dokunmuyor .benim bu çalışmasız geçicek herade:43:

yumurtlama gününü boş geçirdinmiii
yok gecmedı

anacım ben bu ay yumurtlama hesabı yapıcam canımız ne zaman isterse o zman olucak dedim.kocamı geçen ay çok yormuşum heralde çünkü 4-5 gün oldukocam hala bana dokunmuyor .benim bu çalışmasız geçicek herade:43:

uff bosver canım ya bız varya cok seyı takıyoruz bazları adeten bır kac gun once hamıle kalıyor bazıları sonra yumurtalama hep aynı degıl kı en azından bende oyle:))))

yok gecmedı

uff bosver canım ya bız varya cok seyı takıyoruz bazları adeten bır kac gun once hamıle kalıyor bazıları sonra yumurtalama hep aynı degıl kı en azından bende oyle:))))

yok kız takmıyoprum bebek için değil kocam a sinir oluyorum demekki adamı gün aşırı çalıştırmıcan hahahaha

Back