- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi pembemasal
- #1.641
Allah isteyen herkese versin inşallah
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımkler yok dahaa
Pembe senin herhangi bir belirtin var mı sende benim gibi geç yumurtladım bence ayın 20 si gibi test yaptir bende 24 gibi yapcan normalde bat 18 dü ama geç yumurtladım o yüzden en erken 24 üne sonucu bekliyorum
:) bılmıyorum canım beklıyorum olece hayırlısı dıyorum soguk kanlı heycansız kadının tekı oldum bu aralar:))
En güzeli canim keske bende öyle olsam ama ay şuram ağrıdı kesin hamileyim diyorum 10 dakika geçmeden ağrım geciyo üzülüyorum inanmazsin bı yerlerim ağrısın istiyorum resmen ya :)
:) :) :)... Ay cok güldüm ya Allahta seni güldürsün ne bileyim iste... İnsallah günler sonra hayırlı haber veririz
:) bılmıyorum canım beklıyorum olece hayırlısı dıyorum soguk kanlı heycansız kadının tekı oldum bu aralar:))
Kızlar ya benim yine uzayan akıntım oldu bu dördüncü farkedisim
arkadaşş bakma sende akıntına nerdeyn biliyorsun uzadığınııı hem sen uzatıyormusunnnn:))))
Neyi ? canim benim söyle iki parmak arasında uzuyor ele kağanlık hissi veriyo iste yumurtlama akıntısı olur ya ama dört defa farkettim bu ay
pembeeeeeee haber ver çok merak ettim. gelmemiştir inşallah misafirlerin(
10000 lerdeki deger 6. haftaya geliyor canım.senle aşaşgı yukarı aynıyız. benim çarşamba 882, cuma 2084 çıkmıstı. 2 günde bir zaten genelde 2 katına ulaşıyor değerler. oldukça normal. bugün kaç olmustur bilkemem ama anormal bişey yoktur. hayırlısıyla bebeğinde büyür inşallah :)
hilal düşük nedenini neden bulamadılar.kedi köpekelrle haşır neşirliğin var mı merak ettim de ..
Kızlar bana acıl bır cvp verın ya esı spermıogram tstı olan varmı yaarın spermıogrm testı yaptırcaz kac gunde cıkıo sonuclar ?