Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Kızlar merhaba bende bebek bekliyordum ama dün hastalandım 3.döngüye geçtim klomen falan kullandım bu ay doktor ilaç vermedi kendi haline bıraktı..yalnız içerde bir yumurtam çatlamamış kalmışş nasıl geçcek buu

Pembe senin herhangi bir belirtin var mı sende benim gibi geç yumurtladım bence ayın 20 si gibi test yaptir bende 24 gibi yapcan normalde bat 18 dü ama geç yumurtladım o yüzden en erken 24 üne sonucu bekliyorum

Pembe senin herhangi bir belirtin var mı sende benim gibi geç yumurtladım bence ayın 20 si gibi test yaptir bende 24 gibi yapcan normalde bat 18 dü ama geç yumurtladım o yüzden en erken 24 üne sonucu bekliyorum

:) bılmıyorum canım beklıyorum olece hayırlısı dıyorum soguk kanlı heycansız kadının tekı oldum bu aralar:))

:) bılmıyorum canım beklıyorum olece hayırlısı dıyorum soguk kanlı heycansız kadının tekı oldum bu aralar:))

En güzeli canim keske bende öyle olsam ama ay şuram ağrıdı kesin hamileyim diyorum 10 dakika geçmeden ağrım geciyo üzülüyorum inanmazsin bı yerlerim ağrısın istiyorum resmen ya :)

En güzeli canim keske bende öyle olsam ama ay şuram ağrıdı kesin hamileyim diyorum 10 dakika geçmeden ağrım geciyo üzülüyorum inanmazsin bı yerlerim ağrısın istiyorum resmen ya :)

kız delı bak bı arkadası anltıyım kız bole cok ıstıyor karar verıyor dıyo artık takmıyıcam kızdan hıcbır belırtı yok 1 bucuk ay gecıyor test yaptırıyor annesı pozıtıf yıne ınanmıyor doktora gıdıyor ve belırtısı yok daha ınanamıyor ole oluruz belkıde ılla bı belırtıye gerek yok kı kızım hayırlısı bu kadar su adamla evlenıcem dıye plan mı kurdum yok karsına cıktı evlendın beklemeden aynen oyle ıste:) ıcını ferha tut Rabbim elbete yuzumuz guldurur ınsAllah AMİN

:) :) :)... Ay cok güldüm ya Allahta seni güldürsün ne bileyim iste... İnsallah günler sonra hayırlı haber veririz

Amin kız hıc sıkmayın canınızı ben daha daha beterdım ayseee bılır ama artık gezıyorum sabah aksam evde ya bırı gelınce duruyorum ya da cıkıp gezıyorum kafaya takmayla olmuyormus bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr

Neyi ? canim benim söyle iki parmak arasında uzuyor ele kağanlık hissi veriyo iste yumurtlama akıntısı olur ya ama dört defa farkettim bu ay

hahaha demek parmağının arasında uzuyorrr :))))) iyi ne güzel yumurtlama günündeysen değerlendir canım beklenen adet günün ne zaman

Son düzenleme:

baktılar onada toxoplazma temiz çıktı.doktorun en son söylediği ilk gebelikte normal olduğu.yalnış spermim döllemesi dedi.
inşallah bu son olur.

slm kızlar nasılısnız ne haberler var yeni hamişler armı aramızda 1 haftadır giremiyorum neler kaçırdığımı merak ettim =) ben 3 gündür hastanedeyim ablam 34 haftalık hamile tansiyonu çıkıyo 18 15 falan oluyo hastaneye yatırdık onun yanında kaldım ve durumu baya ciddi birde idrarında albümin çıktı yüksek seviyede doğum içinde henüz çok erken dio doktorlar bebeğin gelişmesi için bekletiyolar bakalım ne olucak hayırlısı olsun inşş dua edin arkadaşlar bakalım benim de reglime son 12 gün hayırlısı diorum vakti geldiyse eğer olur die düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…