Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

evet test yaptım dr a gerek kalmadı o iğrenç tek çizgi karşıma çıktı galiba arkadaş doğru diyo o test galiba bozuktu yyyyyaaaaaaaaaaa yine ağlıyorum gel bebek gel nolur gel

Ama İnsallah hamiledir cocuk arzulayan biri olarak ne hissettiğini tahmin edebiliyorum Allah isteyen herkese versin gecen ay benim ikinci çizgi silik çıkmıştı ama sonra hasta oldum yani bende bozuk test kurbaniyim

evet test yaptım dr a gerek kalmadı o iğrenç tek çizgi karşıma çıktı galiba arkadaş doğru diyo o test galiba bozuktu yyyyyaaaaaaaaaaa yine ağlıyorum gel bebek gel nolur gel

lütfen üzülme yhaa. bi gün gelecek beklediğin bebeğin. beni de ağlatıyorsn burda. bak emin ol gelecek bi gün bebeğin. hayırlısı ile inşallah. hem dur bakalım regl tarihin bi geçsin

Çok üzüldüm olsun kısmet geliceği zamanı bekliyor demekki bende test yaptığımda çok kötü hissetmiştim kendimi tek çizgiyi görünce ama kısmet :44:

ya kızıyorum ama kızlar ne bu sıtem gelır ya Allahatan daha mı ıyı bılıceksınız sız hayırlısı ıste ne bu ya hamıle kalırda zor hamılelık gecerse ya kotu bısı olursa hayırlısını ısteyın lutfen ben de boyleydım ama artık yokkkk
Ayağına batan dikenler aradığın gülün habercisidir. sabredınn

ya bende galiba bi sorun var baksana tutmuyo bizim burda adamlar eşlerinin üzerine ceketlerini atsa hamile kalır bende tık yok hem kaynanamda söylenmeye başladı yine umutlanma yine hayal kırıklığı alışmalıyım galiba

öğretemedim siz benim gibi relax olmayııı cık cıkcık.pembe doğru söylüyor.isyancı olmayııı bebeğini hayırlı bir evlat olsun sağlıklı allahın en güzel kullarından olsun onun için dua edin.sabredin vaktini bekleyin.biliyorum hepinizin gücü tükeniyor her ay umutlanıyorsun umutlarınız sönüyor.ama ne yapalım sabredicek sonra muradımıza ericez

su an ısyan edıyorsun balım farkındamısın tınlama kız bırak mılletı nısanlanırsın ne zaman evlenıcen evlenırsın ne zaman cocuk cocuk olur ne zmana bı tane daha erkekse ne zaman sunnet kız sa ne zaman bas goz edıcen bırakın su mılletı bana soru sorunca dıyorum keyıf bızım Allah ne zaman ıster olur kalıyorlar kımseye de anlatmayın cocuk ıstedıgınızı ustunuze duserler tabı olmuyor dA demeyın mıllet o kadar cahıl kı dırek kısır der halbukı Allah ol derse olur

Milletin lafına sözüne kalırsak ooooo daha ilk ayımızda yiğen varmı diye soruyorlardı o ayrı konu bırısını dogurursun ikincisi ne zaman derler bir sürü şey işte

gerçekten kızlar. ben çok yaptım o hatayı. ve anlamadım hayırlısı demenin gereğini. istedim istedim ve bebek gelişmedi. beni zehirliyordu bebeğim. kürtaj oldum. sonraki ay adet olamadım. kanama içeride kalmış ve doktorum bunun nadir rastlanan bir durum olduğunu söyledi. ve uyuşturulmadan ikinci kez( tabi kürtajdan daha daha hafif) bir operasyon geçirdim. sonraki ay regl im 34 gün geçince geldi. tam kendimi bıraktım ve hayıorlısını ister oldum hamile olduğumu öğrendim. yine yaşayabilirim aynı şeyleri. ama isyanın eşiğine bile yaklaşmam inşallah artık. rabbim affetsin ve bir daha kimseye böyle şeyler yaşatmasın. kötü şeylerden vermeyelim sınavlarımızı

felsefem bak benm hikayeme bi adetime tam bir hafta var perşembe günü dbest diye bir test yaptım 20. dkya doğru soluk bir 2. çizgi çıktı dünde laboguick diye bir test yaptım belli belirsiz ama havaya kaldırınca iyi fark kedilen bir ikinci çıktı fakat cumartesi günü iki tane sabah idrarımla laboguick test yaptım ikiside negatifti sinirlerim bozuldu 2 gün hamile değilim hiye yapmadığım iş kalmadı ve dayanamayıp pazartesi gene test yaptım ve 2. çizgi silik ama orda işte kendim umutluyum ama eşimide umutlandırdım ve soluğu özel bi poliklinikte aldık o kadar eminizki sonuçtan coşuyoz artık bi telofon geldi sonuç negatif şaka yapıyolar sandım sonuç 1.4 çıkmış eşime çok üzülmüştüm o gün ama ertesi gün idrar testinde yine ikinci çizgi hayalet gibi çıktı renk yok ya grimsi bişey böyle neyse 30 haziran adet günüm geklmesin diye dua ediyorum bi test daha yaptım soluk pembe çıktı 1 temmuzda yaptım kıpkırmızıydı eşimden habersiz 2 temmuzda sağlık ocağına gittim ve değerim 136 çıktı hamileyimmmm inanamadım eşimede söyleyemiyorum üzülüyo die 5 temmuzda 442 çıktı değerim ve dün keseyi gördük bitanemmmmmm sakın ümitsizliğe kapılma hayat bi muzice rabbim büyük ummadığın bi anda güldürür elbet yüzünü

aynen öyle. hayat planladıklarınız dışında yaşadıklarınızdır. biz plan yaparken aslında hayat olması gereken şekilde akıp gidiyor ve biz kendi hayatımızı sadece izliyoruz ve planlananı yaşıyoruz

evet bende ilk hsmileliğimi laboguick diye bi testte yaptım yrım saat sonra 2. çizgi silik çıktı.sonra en iyi testi aldım 25 tl ye onda ikinci çizgi çıkmadı kan verdim 37.00 diye bi sonuç çıktııı garip birşey yanii allahtan ümit kesilmex

evet hakkımızda ne varsa onu yaşıyoruz dbest laboquick nova labmen bide miratech bunların yanılma payı çok az ikinci çizgi zor bile görünse mutlaka oluyo bebek bide bu markalardan birini dene arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…